Én evvel úgy vagyok hogy ha nekem full protrktorban kellene mototozni akkor inkább fekszem otthon
A kényelem és a szabsdság érzés mindenek felett
Nem momfom hogy nem beteg az agyam de én akkor is így érzem jól magam
A csont összeforr a bőr vissza nő ha meg el kell hogy jöjjön a vég akkor eljön....
Legalább öreg koromra nem szarok magam alá
Én nem éreztem magam keménynek, mikor annó 30 éve a babettával taknyoltam egy hasonlót. Kibaszott szar volt, mikor a két napos varasodással fel kellett kelni reggelente.
Azt is meséld el amikor a firkád utánni este a (pontyozó) sátramba feküdtél mozdulni sem tuddtál és muszály voltál hallgatni engem
Segítségért kiabáltál de 15 négyzetkilométeres körzetben sem volt egy ember sem (megvan a videó felvettem a szenvedésed ahhoz képest a testi gyötrelem elenyésző lehetett
Hát nem mer attól potyozó szék
Bár ezeket a moder csodákat már nem annyira szeretem Mert mindennel szerelik ám ilyen állítható lábak, meg olyan neoprém külsőrész, meg 150 + kiló, de a legfontosabb tartozék a sörösdoboztartó hiányzik róla Épp múltkor vettem haver szülinapjára 26 pénz volt, már majdnem beszélgetni is lehetett vele de sörtartó azon sem volt Sött a többi mostani széken sem látok és a legszomorúbb, hogy kiegészítő elemként még külön sem lehet megvásárolni
A gagyi 2,3,4 ezer forintos székenek a karfája meg kétoldali sörösdoboz tartóval van szerelve Na erre varrjál gombot
...és akkor még ki sem tértünk a PONTYMATRAC és a PONTYOZÓ BOT kérdésére
Nem fogtad meg a lényeget A kérdésem arra irányult mi tesz,valamit azzá aminek neveznek Akkor azt mond meg,a pontyozó,szék mi a f@sztól pontyozó,más halat nem lehet benne ülve fogni?
Há én tuggyam? Életembe annyi süllőt fogtam amennyit egy kezem meg tudok számolni (nem is sokkal többet horgásztam célzottan rá) Mongyuk a legnagyobbat b.földváron aszt is úgy, hogy 10 embernek tekerte össze a cájgját, de már ezt egyszer leírtam
Unokaöcsémet bíztam meg hogy nézzen körbe,azt mondta volt kint a mólón,nem nyakra főre,de azért fogdossák.ott nem kell hosszút dobni,semmi extra nem kell,csak némi etetőanyag,meg girnyó.Eccerű pecára számits.
Egyszer valaki felrakta a macsétásat is csak nem mentettem el
A kényelem és a szabsdság érzés mindenek felett
Nem momfom hogy nem beteg az agyam de én akkor is így érzem jól magam
A csont összeforr a bőr vissza nő ha meg el kell hogy jöjjön a vég akkor eljön....
Legalább öreg koromra nem szarok magam alá
Szedegette már nekem is a sebész az út széli murvát a bőröm alól
Segítségért kiabáltál de 15 négyzetkilométeres körzetben sem volt egy ember sem (megvan a videó felvettem a szenvedésed ahhoz képest a testi gyötrelem elenyésző lehetett
Bár ezeket a moder csodákat már nem annyira szeretem Mert mindennel szerelik ám ilyen állítható lábak, meg olyan neoprém külsőrész, meg 150 + kiló, de a legfontosabb tartozék a sörösdoboztartó hiányzik róla Épp múltkor vettem haver szülinapjára 26 pénz volt, már majdnem beszélgetni is lehetett vele de sörtartó azon sem volt Sött a többi mostani széken sem látok és a legszomorúbb, hogy kiegészítő elemként még külön sem lehet megvásárolni
A gagyi 2,3,4 ezer forintos székenek a karfája meg kétoldali sörösdoboz tartóval van szerelve Na erre varrjál gombot
...és akkor még ki sem tértünk a PONTYMATRAC és a PONTYOZÓ BOT kérdésére