Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom ini Én meg úgy vagyok vele, hogy inkább izzadok mint vérzek
A jó kis kécskei bulik
Egyszer valaki felrakta a macsétásat is csak nem mentettem el
nem tudom Pipi,nekem csak ezek a képek vannak mög
Én evvel úgy vagyok hogy ha nekem full protrktorban kellene mototozni akkor inkább fekszem otthon
A kényelem és a szabsdság érzés mindenek felett
Nem momfom hogy nem beteg az agyam de én akkor is így érzem jól magam
A csont összeforr a bőr vissza nő ha meg el kell hogy jöjjön a vég akkor eljön....
Legalább öreg koromra nem szarok magam alá
Én nem éreztem magam keménynek, mikor annó 30 éve a babettával taknyoltam egy hasonlót. Kibaszott szar volt, mikor a két napos varasodással fel kellett kelni reggelente.
Aki kemény így tolja
Szedegette már nekem is a sebész az út széli murvát a bőröm alól
Gondolom ez egy tipikus polós rövidgatyás motorozás emlékképei? ? ?
Na és a hétfő meg a kedd? ? ?
Egyébként a macsétás kép kinek van meg? kellene a repertoárba
Azt is meséld el amikor a firkád utánni este a (pontyozó) sátramba feküdtél mozdulni sem tuddtál és muszály voltál hallgatni engem
Segítségért kiabáltál de 15 négyzetkilométeres körzetben sem volt egy ember sem (megvan a videó felvettem a szenvedésed ahhoz képest a testi gyötrelem elenyésző lehetett
Hát nem mer attól potyozó szék
Bár ezeket a moder csodákat már nem annyira szeretem Mert mindennel szerelik ám ilyen állítható lábak, meg olyan neoprém külsőrész, meg 150 + kiló, de a legfontosabb tartozék a sörösdoboztartó hiányzik róla Épp múltkor vettem haver szülinapjára 26 pénz volt, már majdnem beszélgetni is lehetett vele de sörtartó azon sem volt Sött a többi mostani széken sem látok és a legszomorúbb, hogy kiegészítő elemként még külön sem lehet megvásárolni
A gagyi 2,3,4 ezer forintos székenek a karfája meg kétoldali sörösdoboz tartóval van szerelve Na erre varrjál gombot

...és akkor még ki sem tértünk a PONTYMATRAC és a PONTYOZÓ BOT kérdésére
Nem fogtad meg a lényeget A kérdésem arra irányult mi tesz,valamit azzá aminek neveznek Akkor azt mond meg,a pontyozó,szék mi a f@sztól pontyozó,más halat nem lehet benne ülve fogni?
Há én tuggyam? Életembe annyi süllőt fogtam amennyit egy kezem meg tudok számolni (nem is sokkal többet horgásztam célzottan rá) Mongyuk a legnagyobbat b.földváron aszt is úgy, hogy 10 embernek tekerte össze a cájgját, de már ezt egyszer leírtam
Nagy kár .Szombaton melózok,a vasárnapról még nem tudok nyilatkozni.
Szakértő választ vártam,Te meg elbagatelizálod
Beléd is Pipikém.
Sok boldog NŐNAPOT ZOLTÁN!
Ennnyitsseeeetuccccc? ? ?
Sajnos nem fog menni holnap. A hétvégén viszont lent leszek és valamelyik nap ha van kedved, akkor mehet egy kis móka?
Azért mert rajta van az egész alakos fotója
Unokaöcsémet bíztam meg hogy nézzen körbe,azt mondta volt kint a mólón,nem nyakra főre,de azért fogdossák.ott nem kell hosszút dobni,semmi extra nem kell,csak némi etetőanyag,meg girnyó.Eccerű pecára számits.
Van már valami infó? Megy a hal? Partól milyen távon? Vagy akármi? Csak mert akkor úgy készülnék.
okéé