Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja! a telcsi számom, ha érdekelne valakit a cbr?
06 70 505 8886
hali ficerék!
Eladó kifogástalan Honda cbr 125/50 hat sebességes sportmotor, metálkék, átlag 3 literes fogyasztás, tárcsafék elől-hátul, katalizátoros és tunningolt kipuff,+2 lóerő, fordmérő, üzanyagszint mérő, vízhűtés, központi rugó,önindító, stb, full technika,amit manapság bele lehet rakni 1 motorba! Kb 130-140-es véggel. 6500 kilóméterrel, anyagi okok miatt 1 évesen. 480 000 rúppia...

krasy!

ne szarakodj itt, add el vegyél masiakt! amilyet szertnél:)
köszi a tanácsokat, nem bonyolítok, majd keresek kis hazánkban nsr-t :)
5-6 kilo alatt nem úszod meg az tuti tisztán azt még reg díj meg hozd el....
Krasy motorban ne éld bele magad a licitbe. Az uccsó órákban megy fel minta zálat meg az utolsó percekben. Figyeld türelemmel és szerezz rutint
NE feledd ez Magyarország...
Itt leveszenek zsével...... az utak is szarok... egyáltalán minek vagyunk még itt ??
krasi .... ember...

motor ár + kb 125000Ft +25e átírás + még el is kell hoznod...
E-bay az ugye licites oldal?2-3 éves rsek és mitok vannak 300ezer körül, mennyire kúszik el ezeknek az ára licit végére?
1000ccm robogók között elegáns választás volt az SR... jó drága.. viszont nem rossz...
De ne tartsd meg sokáig .. max 3 év .. mert utána azzal is sok gond lesz...
válts váltós valamire.... mindenképp.
A motordobálással meg vigyázni mert elmegy a váz aztán akkor lehet izomból b*szni a kipufogót a falhoz... nem kell sok hozzá...épp most láttam 30-al Gksxk5 -öt TK-ra zúzni.
magában...
Há ne b*sztassátok már 1mást.

"valahol el kell(ene) kezdeni... nembaj ha váltós lett volna... de ezvan.
viktor : 5 !
nah,,,,,,
Mert igazából leszarom, ugyis eldobnád az első kanyarban
Ja és nekem is van egy Jog-om, sarki boltig sztájl oszt csá
persze tom hogy nem a csúcs, de ne fikázzad már! melesleg életveszély is mert gödörben törik a kerék meg egyéb ínyencségek....de és pl azt honnan tod hogy nincsen a garázsban egy Firebladem vagy egy 1000Gixxerem?
Juj most ezen felkaptad a vizet????
De azér igazam van enm??
jó bazz gambi akkor basszad szét a fejedet a hayádon.....csak tanulómotornak van ha láttad vna
és ezt egyszer egy csaj mondta nekem
persze igazat adtam neki
merre felé lax? rakok fel egy képet
Gyerekek a robogó az nem motor, hanem zümmögő szecskavágó
nekem egy 93as sr-em volt, és 50es pollini henger volt rajta, a 90ig skálázott óra átugrott olykor, és mikor bele lett rakva egy pollini váltórugó is ami el is szakadt egy hét alatt de úgy ment hogy beszarás volt
pláne.
Nem szokott lenni forum találka vmikopr?
amúgy az még 9Le sincsen! csupán nevetséges 4.5