Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csö nem tudtok 125ccm
gyorsaságit ami eladó
A Yamahához IXS cuccok mennek. Azokat keress!!!
Nekem van egy IXS dzsekim (szövet),de nagyon jól bírta a strapát, és egyszer el is vágódtam benne és nem szakadt ki. Úgyhogy nekem csak jó tapasztalataim vannak róla.
jav.: "Flat Chrome"
Tényleg....

Na, már csak egy normális bőrszerkót és egy pár csizmát kell találnom. Most, hogy Yamahát veszek, mindenhol a Honda feliratú dzsekiket látom.... Úgyhogy még keresgélek kicsit.
Na látod még le is fényképeztem
IMET-ben vettem, 72.100 HUF

(a száz forintot sem engedték el, azt mondták már így is akciós az ár!!! ehhez képest a web-es katalógusban még 62 ezerért szerepelt...)
jaja, "Flast Chrome" a neve, és kiráj király!

Na, már csak a motor legyen nálam!!! Hétfőig várnom kell.....
Lehet, hogy ez már elektromos motor?
Jól választottál ezt a bukót láttam a Budapest motorkiállításon és akkor megfogott engem ez a matt piros szín.
Mennyi volt egyébként?
Pár fotó az új kupakomról:

Mineka ? Szintem még dugattyú sincs benne...
Tényleg hol a kipuff??
Ja ja. Ahogy azokat a féknyereg felfogatásokat elnézem... tényleg nem mernék csak max 50-ig...
Oldalról szinte teljesen olyan a hátulja mint a ZX-6-osnak. (Persze nem a 2005-ösé,hanem az előtte való széria)
Hát, jól be kell öltözni hozzá, és nem szabad vele 60-nál többel menni...... De legalább VAGÁNY!!!
Ha ez így marad, (pedig nem fog ) lesz nyavajgás hogy jajj jajj de nincs szélvédelem...
A hűtő meg az ülés alatt???
Ehhez mit szóltok? Kezdhetünk rá gyűjtögetni......

De igen szerintem nagyon jó,legalábbis nekem nagyon tetszik.
Nekem megvan a "Faster", de még nem néztem meg... az nem egy dokumentumfilm a MotoGP-ről?

És mér nem alszok még??
Szerintem a legjobb a Faster!! Attól jobb nincs (bár nem sok motoros filmet láttam ) ,de a Vas az nagyon gáz. Amikor meghallottam,hogy a VTR-nek sor4-es hangja van,na mondom ezt is sikerült elrontani.
Én az ilyen sz*rokon csak felidegesítem magam
...folytatás:

Primo motorja: Ducati 996S
Chu Chu motorja: Yamaha R1
Stuntman motorja: Yamaha R1

Balról jobbra:

Smoke motorja: Suzuki Hayabusa GSX1300R
Kid motorja: Suzuki GSXR750 with GSXR1000 forks
Dogg motorja: Kawasaki 2X12R

Milyen motorok szerepelnek benne? Engem az érdekelne a legjobban. A szinkronnal egyetértek. Iszonyat béna "szleng" szövegeket tudnak kitalálni ezek a fordító zsenik.