Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint Honda vagy Yamaha? Ez valóban nehéz kérdés HOVA TETTED AZ ESZED?!?!?!?
Egyébként "A korlátozott" jogsid van?
Nagyon jól néz ki a Picike. Ha biztos forrásból tudnám hogy műszakilag minden tip-top rajta akkor én megvenném.
Pár nagyobb felbontású kép a 2 versenyzőről...... (katt a képekre!!!)

Ajajj...... belépett a versenybe egy konkurencia: Yamaha FZR 250

Honda: 1992-es, 500 ezer Ft, másfél év műszaki, 45.000 km
Yamaha: 1990-es, 400 ezer Ft, friss műszaki, 22.500 km

Szerintetek melyik a jobb motor, és melyik a jobb vétel? Már ha el lehet egyáltalán dönteni........

Egy kis képet berakok ide. A nagyobbakat ma küldi a tulaj. Szerintem jó vétel lenne, még így kezdőként is. Legalább nem növöm ki fél év alatt..... :-)

Jól hangzik. Képet tudsz róla mutatni?
250-es még úgy sincs a klubban.
Gyerekek, lehet hogy egy Honda CBR 250 RR-t fogok venni használtan, fél milláért!!!
SZIASZTOK!!!
Ki tudja hogy hogyan lehet egy HONDA CR 125-ör cross motor első telóit megpuhítani, mert nekem nagyon kemények.
Akit tud +oldást az légyszí irjon a hungaryy@citromail.hu e-mail címre!
Előre is köcce!
Sziasztok!!!
Na most megyek mert még egy érettségit meg kell írnnom
Haveromnak ment az 50essel is Ráadásul annyira,hogy lekarcolta a hátsó lámpát,persze nem direkt, De megfogta
mármint ezt kérdezem!
A 125ös Rs-t igy kerékre lehet kapni
Van nekem egy Honda Cr 125-söm.94"-es. hazavágtam a központi rugóstagot. Ha valaki tudna neem szerezni eggyet az jó lenne. Olcsón ha leht mert olyan 40.000. Ft-tért én is tudok. Köszi előre is. ide írj ha tudsz valamit oriasrudi@freemail.hu
A kipufogóról még nem tudom mennyit dob rajta de én igazából a hangja és a látvány miatt cserélem le. A gumi pedig csak 10-el nagyobb szal szerintem nem lehet olyan vészes.
RockandyRoll ha nagyobbgumit rakok a gépre az nem fogja vissza nagyon???
A tuning kipufogó kb mennyit dob a teljesítményen és a sebességen????
Rámegy az eredeti felnire is.
Riddick,
Nézd meg a következő címet cbrclub.blackdevil.hu/forum
Sziasztok!

Rock a nagyobb gumi rámegy az eredeti felnire vagy abból is nagyobbat kel venni?
Tudok hát
Szinte minden nagy név gyárt csöveket a CBR-hez de az áruk is jó nagy. 80-100-as összegre kell gondolni. A legolcsóbb lehetőség ha csináltatsz egyet egy hazai szakival. Nekem vlado dobom lesz csak legyen már meg az a K jogsim. Az ára , ha letudod alkudni, Kb 30. De ez a műhely Budapesti, szal kicsit távol van. Sajnos Tapolca környékét nem ismerem. Ami még javít a végsebességen az az ha változtatsz a sebességváltó áttételezésén. A gumit pedig egy gumisnál tudod megvenni . 110-es simán rámegy, de láttam már 120-ast is rajta. Viszont azonnal tessék belépni a CBR-klubba, akkor már 6-an lennénk benne 125-ösök. Írd meg egy e-mailben a telefonszámodat, a többit látom az igazolványodban.
e-mail cím: cbr-club@freemail.hu
Hello!

Ezzel kapcsolatban RockandyRoll-t kérdezd ő biztos tud neked infokat adni.
Helosztok!!!!!!

Van egy Honda CBR15R motorom. Nem tudná megmondani valaki hol lehet hozzá szerezni tuning kipufogót, nagyobb gumikat, és egyébb tuning és esztétikai alkatrészeket.

Ha valakinek van Tapolca környékén 125-ös gépe, akkor az szoljon, és elmehetnénk közösen motorozni. Az ennyém 120-130km/h-t megy, remélem a tuning alkatrészek tobnak majd valmait rajta.

A segítséget előre is kösz!!!!!
remélem tudtam segíteni!
Köszi.
Keresd fel Mitogerit!

Ő biztosan tud segíteni!

125.vilaga.hu forumán megtalálod!

Neki tuti van!
Nem tudna valaki segíteni?

A motoromhoz kéne lendkerék (Aprilia AF1 125). Sajnos már a második füstölt el benne. (Az első használat közben, míg a második egy kis hiba folytán)
Elsősorban használt érdekelne.
Hát barátom , minden tiszteletem a tiéd......:)))

Te se lacafacázol........ 125 után 1000V2:)))))))))

DE hajrá!
Bátraké a világ....