Mármint Honda vagy Yamaha? Ez valóban nehéz kérdés HOVA TETTED AZ ESZED?!?!?!?
Egyébként "A korlátozott" jogsid van?
Nagyon jól néz ki a Picike. Ha biztos forrásból tudnám hogy műszakilag minden tip-top rajta akkor én megvenném.
SZIASZTOK!!!
Ki tudja hogy hogyan lehet egy HONDA CR 125-ör cross motor első telóit megpuhítani, mert nekem nagyon kemények.
Akit tud +oldást az légyszí irjon a hungaryy@citromail.hu e-mail címre!
Előre is köcce!
Sziasztok!!!
Van nekem egy Honda Cr 125-söm.94"-es. hazavágtam a központi rugóstagot. Ha valaki tudna neem szerezni eggyet az jó lenne. Olcsón ha leht mert olyan 40.000. Ft-tért én is tudok. Köszi előre is. ide írj ha tudsz valamit oriasrudi@freemail.hu
A kipufogóról még nem tudom mennyit dob rajta de én igazából a hangja és a látvány miatt cserélem le. A gumi pedig csak 10-el nagyobb szal szerintem nem lehet olyan vészes.
Tudok hát
Szinte minden nagy név gyárt csöveket a CBR-hez de az áruk is jó nagy. 80-100-as összegre kell gondolni. A legolcsóbb lehetőség ha csináltatsz egyet egy hazai szakival. Nekem vlado dobom lesz csak legyen már meg az a K jogsim. Az ára , ha letudod alkudni, Kb 30. De ez a műhely Budapesti, szal kicsit távol van. Sajnos Tapolca környékét nem ismerem. Ami még javít a végsebességen az az ha változtatsz a sebességváltó áttételezésén. A gumit pedig egy gumisnál tudod megvenni . 110-es simán rámegy, de láttam már 120-ast is rajta. Viszont azonnal tessék belépni a CBR-klubba, akkor már 6-an lennénk benne 125-ösök. Írd meg egy e-mailben a telefonszámodat, a többit látom az igazolványodban.
e-mail cím: cbr-club@freemail.hu
Van egy Honda CBR15R motorom. Nem tudná megmondani valaki hol lehet hozzá szerezni tuning kipufogót, nagyobb gumikat, és egyébb tuning és esztétikai alkatrészeket.
Ha valakinek van Tapolca környékén 125-ös gépe, akkor az szoljon, és elmehetnénk közösen motorozni. Az ennyém 120-130km/h-t megy, remélem a tuning alkatrészek tobnak majd valmait rajta.
A motoromhoz kéne lendkerék (Aprilia AF1 125). Sajnos már a második füstölt el benne. (Az első használat közben, míg a második egy kis hiba folytán)
Elsősorban használt érdekelne.
Egyébként "A korlátozott" jogsid van?
Nagyon jól néz ki a Picike. Ha biztos forrásból tudnám hogy műszakilag minden tip-top rajta akkor én megvenném.