Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VIZSGÁK VANNAK
Basszus tényleg nagy a pangás itt
Leveszed a rendszámot és adás-vétalivel jársz,de abba 50-eskén t legyen írva a motor.ennyi
hi
nem tudjátok, hogy hogy lehetne megoldani a 125-ös moci visszaminősítését 50-esre?
ÓÓÓhhh milyen kedves......
Többiek hallotátok??
Lehet másik topikot kéne látogatni?? Majd körülnézek......
Bár az itteni emberek mind jófejek, hiányoznának.

Én vagyok csak senkinek nincs semmi témája
Mostanában nagy itt a pangás.... Mindenki vizsgázik, vagy mi??
Ja, öcsém volt Bécsben a motoros boltban. Amit olcsón lehet kapni: bukósisak és textil dzseki (utóbbi 12.000 Ft volt, és nagyon állat!!!!!). www.louis.de
Hát remélem nem leszek kirekesztve amiért mégis Yamahát vettem.....

Bár még legalább 2 hónap mire én is elmehetek hosszabb utakra. Remélem gyorsan el fog telni ez a várakozási idő..............
Hát ez az. Mire végre megszervezzük a 125-ös túrát már mindenkinek nagy motorja lesz . De tényleg jó ez a topik.
Már nekem se 125ösöm van,és nem is volt ,de ez egy jó topic
Köszi!

Bár nem 125-ös, és nem is CBR..... tehát a topikból abszolút kilóg.......

Egyébként még nem hoztam el, mert a héten műszakiztatja a tulaj, és tesz rá új gumit. Utána fizetem csak ki a teljes összeget, most csak lefoglalóztam. Nem baj, a jogsim úgyse mostanában lesz meg...
Gratula a motorodhoz
Na, megvan a döntés: Yamaha FZR 250. Sajnos úgy tűnik, hogy a CBR klubból ki kell jelentkeznem... Ettől függetlenül - ha meglesz a jogsim - szívesen gurulnék veletek erre-arra!!!!!

Íme egy fotó: bár csak álló helyzetben, de kipróbáltam!!! (Öcsém tesztelte menet közben is...)

A kilómétereknél sosem lehet tudni.... Én el tudok képzelni olyan tulajt is, aki 2 havonta megy 200 kilómétert. Szóval ez tényleg lutri. Csak az új motor a biztos!
Ja, eléggé sűrűn gondolom meg magam, de tegnap a következő elhatározásra jutottam: most egy használt motort veszek, amit max 1 évig fogok használni. Addig meglátom, hogy fexik-e nekem ez a motorozós téma, és ha igen, akkor veszek egy jobb gépet, az is lehet hogy újat... Most csak az a lényeg, hogy olcsó legyen, és 4 ütemű. Így csak a 250-esek jöhetnek szóba, ezekből meg össz-vissz meg van hirdetve vagy 4 darab. Van még egy fekete Kawasaki, ami bűn ronda, legalábbis szerintem. A Honda szép, bár túl sok benne a piros, és nagyon messze van. A Yamaha nagyon tetszik, olcsó, és friss a műszakija. Szerintem egy évig jó lesz, tanulómotornak..... Holnap kiderül, mert akkor nézem meg élőben!
29 és fél

Nem tudna nekem valaki szerezni egy 94-es Honda Cr 125-höz egy központi rugóstagot.Úgy is jó ha a ház nincs csak a belselye, a csapágy része van meg.mert gyári alkatrész 70 ezer plussz ÁFa.oriasrudi@freemail.hu címre írjatok már vagy hívjatok a 06-30-336-7860 számon.Köszönöm előre is. Itt a jó idő én meg nem tom verni. bazzzz.
benke még 500 motor között fogsz vállogatni... Én kb tavasz tél óta figyelem őket és jövő héten jön el a dontő pillanat... még mindig nem tudom, van vagy 5 választási lehetőség.... na jó 4 mert 600as gixerről szülők hallani sem akarnak... a 400as kawa talán a 250apriliának is örülnék, a 125ös rs meg ha nagyon nagyon húzzák a sázjukat.... mivel az utolsó 1 hónapban édesanyámnak sikerült elmennie 2 haláleset helyszínén is, nehezebb lesz. Ha semmi nem tetszik tovább akkor meg lehet MZ-zni
holnap után minden kiderül!
benke hány éves vagy most?
benke!

Kicsit gondolj bele a kilóméterekbe. Szerinted az reális hogy egy 90-es motorba csak 22ezer legyen???Egy két évvel fiatalabban pedig 45ezer?? Az a Yamaha egy kicsit fura ilyen szempontból. Ha annál a Yamahánánl azt számolod,hogy egy szezon alatt 3000km-nél nem ment többet a 15 év alatt akárhogy számolod 45000 km-re jön ki . Szerintem ez nem reális. A másik én a helyedben azért szétnéznék a Kawasakik között is. Szerintem lehet jobb áron is kifogni ilyen 250-eseket fiatalbbakat,ami lehet,hogy nem több ezektől 100ezerrel és fiatalabb vagy 3-4 évvel........
De a Te döntésed.
háát, én most csinálom az A-korlátozottat, és gondolkodtam rajta, hogy CBR-t veszek, de aztán többen lebeszéltek róla. az tény, hogy olyan hangja van, mint az álom, viszont erő, az nem annyira hatalmas. (kb.45LE) ja, és 8-10ezer alatt eléggé haldoklik. mondjuk ha nagyon rá vagy ezekre izgulva, akkor nehogy én tartsalak vissza a vásárlástól, mert én még életemben nem ültem ilyen motoron, csak tulajdonosok mondták ezeket. a hondát valamivel jobban ismerem, de úgy hallottam, hogy elég bajos hozzá alkatrészhez jutni, ha meghibásodik. az fzr-hez meg szerintem könnyebb, mert ott van az fzr400 meg fzr500, és nagyon sok dolog egyezik ezen a 3 típuson.
Korlátlan "A" jogsim lesz hamarosan (június végére leghamarabb).......
Jóvanna, egyiket sem ismerem! Nyomósabb érvek kellenének, nem elég annyi, hogy a Honda a jobb!!!

Állítólag a Honda is rendben van műszakilag, csak a teleszkóp szimeringnél szivárog az olaj. Aszonta a csávó az 2000 Ft-ból orvosolható.

Sajnos a Honda Békéscsaba mellett van, tehát ha oda lemegyek megnézni, akkor már meg is kell venni... :-)