Szerintem nem kell egyből Bécsbe menni ruhát venni. Szét kell nézni rendesen először itthon is, és nem csak a Shox-ban. Például a Parillában szoktak lenni leárazások. A kétrészes Suomy ruhát 105ezerért vettem.... Szerintem teljesen megérte, és jó minőség. A kesztyű is le volt árazva 36-ról 23ezerre. Ja és a kesztyű kengurubőr...
Hi windsurfer,
Nekem viszont még mindig nagyon teccit .
Elég jók lettek az írásbelik de a matekot meg kell ismételnem. Ez van. Legalább lehet javítani . Ma írtam a földrajzot, nem volt ez se nehezebb mint a többi.
A közös gurulást tényleg el kellene kezdeni szervezni, bár nekem elötte meg kell szereznem a jogsit. De az már csak 8 óra forgalom.
Na srácok mi a helyzet? Látom a cbr elég közkedvelt! Az Adrenalin-napon ott állt a ringen 20 méterre tőlem. Szemügyre vettem. Sajnos még mindig nem teccik!
Érettségi kinek hogyan sikerült?
Nekem még mindig szar a motorom, de benne lennék egy kis mocizásba!!!!!!
Ezelőtt az volt amit a nevemre kattintva látsz. A szüleim nem ellenezték,mondjuk még muter nem tudja (a szüleim külön élnek) , és a motort fatertól örököltem meg, ő meg vesz egy GSX-R 1000 K4-et. Úgyhogy virul a pofám 1000-rel.........
Komolyra fordítva: ha kéri a vizsgalapot, óvatos mozdulat a zsebbe és diszkrét igazolványátadás némi bankóval kenve.
Max. feljelent vesztegetésért, de nem mondhatod, hogy te nem tettél meg mindent...
"A tanfolyam rutin részénél tartok, de az iskola motorja jelenleg üzemképtelen, így a sajátommal kell megoldani a gyakorlást és a vizsgát. Mivel nagy értékű a motorom és biztonságos tárolást és felelősségvállalást a cég nem tud biztosítani, -kénytelen vagyok ezen alternatívát választani, ha mihamarabb szeretnék jogosítványt e kategóriábol is!"
Ha normális a yard: ejnye és kisebb pénzbírság az égőkészlet hiányáért
Ha nem az: egy darabig nem kell vizsgáznod
jah, és jogsival kb énis ugyanúgy vagyok, mint ti!
Nekem is még csak A1 em van....Én sajna csak Júli 17 e után mehetek:(
Akkor telik le az a fránya 2 év.......
Ha netalántán megállít titeket a rendőr, ti mit mondtok majd neki?Vagy spontán ami jön?Vagy van valami előre eltervezett kis mese?:)Amit hátha bevesz.....?:)
Ja, nekem is ez a problémám.... MAx. egy fekete és egy szürke van ami alacsonyabb áron van mint nálunk (alsó-felső együtt 50.000 Ft körül), a többi az drága, és nem is tetszenek annyira...
Pesten kéne keresni még jó üzleteket!!!!!! Ha valaki tud ajánlani, írjon!!!
Nem tudom, hogy érdemes-e kimenni Bécsbe motoros ruházatért...
Ezt nézegettem: www.louis.at , de itt se látok olyan komplett bőrruhát ami tetszene...
Hol érdemes Budapesten ilyen ruhákat venni? Konkrétan Honda feliratú ruha érdekelne leginkább. Eddig csak a Shox-ban voltam, de ahhoz képest, hogy mekkora bolt, szegényes a választék (főleg az én méretemben... S, XS).
Szfváron voltam egy Yamaha boltban, hát az tele volt Yamaha feliratú ruhákkal....... nehogy már a Honda-piac gyengébb legyen...
Az oldala az már festve van, a hátsó idom a K4-es GSX-R1000-esé.
Félek tőle egy kicsit az biztos ,de megpróbálok ésszel motorozni. Sajnos én még most leszek 19 úgyhogy valószínüleg kénytelen leszek Akorl. jogsival vezetni pedig megvan bennem a szándék,hogy levizsgázzak,de ha a törvény nem engedi akkor nem tudok mit csinálni.Azért még bemegyek egy-két iskolába és megkérdzem,hogy mi a helyzet,hátha mégis megcsinálhatom.
Szerintem mindig jobb az,ha megállsz a rendőrnek,ha utána fog meg esetleg vagy emiatt balesetet okozol akkor nagyobb galiba lehet belőle.Sokkal jobb ha kultúráltan beszélsz vele ha normális a yard akkor sokat enyhíthet a körülményeken.
Kértem árajánlatot még több kereskedésből, és csodák csodája, az egyik helyen azt mondták, hogy a CBR 125 ára reg.adóval és üzembehelyezéssel együtt 711.000 Ft.
Úgyhogy most még gyorsan megversenyeztetem egymással ezeket a kereskedőket, és ahol jobban járok, ott veszem meg. Tricolor lesz, már döntöttem...
Ami a ruházatot illeti, asszem kiugrok öcsémmel Bécsbe vagy Grazba, és ott veszek, mert állítólag fele ennyibe kerül, ha nem olcsóbb... és sokkal nagyobb a választék!!! Szeretnék tricolor színű hondás ruhát és sisakot venni!!!!!!!!!! Itthon tutira nem árulnak ilyet...
ÚÚÚÚ ez szép! ezek gyári idomok????? és nem félsz tőleg egy kicsit?
hát más választásom nincs, azzal fogom vezetni, reménykedem, hogy nem állít meg a rendőt... de nekem csak 3 hónap van, hogy 21 legyek és akkor gyorsan lerakom a nagyot... igazából senki nem tudja megmondani, hogy mit csinálhat a rendőr, ha nagyobb mocin ülsz... azt sem tudom, hogy jobb elmenni vagy megállni neki?
Én először pirosat akartam venni, de az utolsó pillanatban mikor bementem megrendelni, megláttam egy kéket. Életben tök más kék mint a képeken. Nagyon megtetszett és végül kék színüt rendeltem.
Nem Budapesten lakok, de Jack a lll. kerben és neki is kék.
Rocky: Szóval neked kék 125-ösöd van? Pesten laksz? Megnézhetném valamikor? Nem tudok dönteni a színek között..... a tricolor egyre kevésbé tetszik, most inkább a kék és a repsol között vívódok........... Micsoda problémák, ugye? :-)))))))
Nekem viszont még mindig nagyon teccit .
Elég jók lettek az írásbelik de a matekot meg kell ismételnem. Ez van. Legalább lehet javítani . Ma írtam a földrajzot, nem volt ez se nehezebb mint a többi.
A közös gurulást tényleg el kellene kezdeni szervezni, bár nekem elötte meg kell szereznem a jogsit. De az már csak 8 óra forgalom.
Érettségi kinek hogyan sikerült?
Nekem még mindig szar a motorom, de benne lennék egy kis mocizásba!!!!!!
Ezelőtt az volt amit a nevemre kattintva látsz. A szüleim nem ellenezték,mondjuk még muter nem tudja (a szüleim külön élnek) , és a motort fatertól örököltem meg, ő meg vesz egy GSX-R 1000 K4-et. Úgyhogy virul a pofám 1000-rel.........
2. váltó egybe
3. és kövér gáz
Komolyra fordítva: ha kéri a vizsgalapot, óvatos mozdulat a zsebbe és diszkrét igazolványátadás némi bankóval kenve.
Max. feljelent vesztegetésért, de nem mondhatod, hogy te nem tettél meg mindent...
Csak akkor mi van, ha azt mondja, hoyg igazoljam,hogy járok tanfolyamra?:)
akkor mit csinálok?
Ha normális a yard: ejnye és kisebb pénzbírság az égőkészlet hiányáért
Ha nem az: egy darabig nem kell vizsgáznod
Nekem is még csak A1 em van....Én sajna csak Júli 17 e után mehetek:(
Akkor telik le az a fránya 2 év.......
Ha netalántán megállít titeket a rendőr, ti mit mondtok majd neki?Vagy spontán ami jön?Vagy van valami előre eltervezett kis mese?:)Amit hátha bevesz.....?:)
tudod te is , hogy mire kell ülni:)))
Szép ez a masina.......!
Mit hajtottál ezelőtt???
Szüleid?Nem ellenzték, hogy TL legyen? mert azért ez elég vaddisznó tud lenni......:)))
Pesten kéne keresni még jó üzleteket!!!!!! Ha valaki tud ajánlani, írjon!!!
Ezt nézegettem: www.louis.at , de itt se látok olyan komplett bőrruhát ami tetszene...
Hol érdemes Budapesten ilyen ruhákat venni? Konkrétan Honda feliratú ruha érdekelne leginkább. Eddig csak a Shox-ban voltam, de ahhoz képest, hogy mekkora bolt, szegényes a választék (főleg az én méretemben... S, XS).
Szfváron voltam egy Yamaha boltban, hát az tele volt Yamaha feliratú ruhákkal....... nehogy már a Honda-piac gyengébb legyen...
Lehet,hogy nálunk láttad véletlenül? De nem biztos.....
Félek tőle egy kicsit az biztos ,de megpróbálok ésszel motorozni. Sajnos én még most leszek 19 úgyhogy valószínüleg kénytelen leszek Akorl. jogsival vezetni pedig megvan bennem a szándék,hogy levizsgázzak,de ha a törvény nem engedi akkor nem tudok mit csinálni.Azért még bemegyek egy-két iskolába és megkérdzem,hogy mi a helyzet,hátha mégis megcsinálhatom.
Szerintem mindig jobb az,ha megállsz a rendőrnek,ha utána fog meg esetleg vagy emiatt balesetet okozol akkor nagyobb galiba lehet belőle.Sokkal jobb ha kultúráltan beszélsz vele ha normális a yard akkor sokat enyhíthet a körülményeken.
Úgyhogy most még gyorsan megversenyeztetem egymással ezeket a kereskedőket, és ahol jobban járok, ott veszem meg. Tricolor lesz, már döntöttem...
Ami a ruházatot illeti, asszem kiugrok öcsémmel Bécsbe vagy Grazba, és ott veszek, mert állítólag fele ennyibe kerül, ha nem olcsóbb... és sokkal nagyobb a választék!!! Szeretnék tricolor színű hondás ruhát és sisakot venni!!!!!!!!!! Itthon tutira nem árulnak ilyet...
hát más választásom nincs, azzal fogom vezetni, reménykedem, hogy nem állít meg a rendőt... de nekem csak 3 hónap van, hogy 21 legyek és akkor gyorsan lerakom a nagyot... igazából senki nem tudja megmondani, hogy mit csinálhat a rendőr, ha nagyobb mocin ülsz... azt sem tudom, hogy jobb elmenni vagy megállni neki?
bence Te is Akorl-tal fogod vezetni a ZXR-t?
Nem Budapesten lakok, de Jack a lll. kerben és neki is kék.
A www.shox.hu oldalról másolom be.