Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor most a CBR klubban hány 125-ös van??? És összesen hány klubtag van?
Fenébe..... így már benne lesz a cucc vagy 200-ban. Na, akkor csúszik a motor egy hetet legalább.................. Na jó, tudom, hogy a jó cucc a legfontosabb. Csak idegesít, hogy ilyen drágák.
Ja, ezt én sem értettem. Nekem Nitro sisakom van az is nagyon jó. 60 rugó volt fekete plexivel együtt.
Ha 25-ért vettél csizmát pláne nem értem a 16 ezres bukót?!
De műűűűanyag!!!!!!! Ne a jól kitalált marketing humbukot nézd a bukón és főleg ne azt, hogy mennyire állatúl néz ki!! Ha szétnyílik a fejeden 50-nél akkor már késő!
Kevlárt vegyél és valami ismert márkát pl. Shoi, AGV, Aarai, Schubert, Shark (na ezek jó drágák)!
Búkót nem kell 3 havonta venned, ne sajnáld rá a pénzt! Higgyél nekünk könyörgöm !! 50 ezer körűl már lehet jókat kapni zártban! Nekem pl. AGV-m van 90 ezres sisak, kevlár és tavaj vettem télen akcióban 45-ért!
Honda CBR 125

A motor listaára: 699.000 Ft
Regisztrációs adó: 62.500 Ft
Üzembe helyezés díja:49.040 Ft

Én kicsit alkudtam, 800-at fizetek és lesz benne egy 40 ezres riasztó is.
Mwegnéztem ezt is 80ccm alatt 10.000ft+áfa a reg díja
Most megyek lefeküdni
jóéjt ÉS KÖSZIKE MINDENT!!!!
Naná, hogy veszek. Kesztyű 10.000, csizma 25.000.
Ja most már van rá a regisztrációs adó is. Én novemberben vettem szal én is megúsztam.
A listaára 699 ezer, csak nem tudom, hogy erre jön-e még a regadó, mert én még tavaj vettem és akkor nekem csak az üzembehelyezés ára jött még rá pluszba. motor.honda.hu/modellek-supersport-cbr125r
A GREX bukósisak típusok összes változata rendelkezik a következőkben felsorolt tulajdonságokkal:

- nagynyomáson sajtolt polycarbonát külső héj, a General Electric (GE Plastics) LEXAN® Resin néven forgalomba kerlő termékéből

- nagynyomáson sajtolt karcmentes polycarbonát szélvédő UV 400 szűrővel, anyaga LEXAN®

- antialergén bélés, Sanitized® bakteorológiailag kezelt szövetborítás, amely biztosítja a hosszú távú frissességet és szagmentességet

- kiváló minőségű gyorskioldó sisakcsat
És a honda ára?,Megnéztem a Yamahát nagyon szupi
Az igazság az,hogy én egy 34 éves csaj vagyok de mindig imádtam a mocikat.És most teljeserő bedobással döntöttem hogy valamit veszek lizingre de ne robogó legyen az túl vénasszonyos és nőies .De nagyból meg egyenlőre nemszeretnék vizsgázni.Sőt motorozni is megkell tanulnom újból De nagyon köszi a segítséget
Nekem még sajna csak a rutin vizsga lesz 19-én, szal még legalább 3 hét a jogsiig ! De utánna én is megyek .
Mikor lesz a következő találkozó?
Szia!

50-ben szerintem a tzr50-es yamaha néz ki a legjobban www.yamaha-motor.hu/products/gearbox_50cc/50cc/tzr.jsp, csak elég drága (700 ezer akciósan) és hát ötvenes, 2 ütemű, szunyoghangú, viszont jól néz ki. Inkább vegyél Honda CBR125R-t és akkor már hatan leszünk!!
18 motor volt. Visegrádot és környékét motoroztuk be. Kajáltunk, vagyis inkább vacsoráztunk(nem siették el a kiszolgálást ) egy szabadtéri étterem szerűségben.
Láttunk egy rakás Ferrarit meg Lambot. És többször is összefutottunk az R6 klubbal.
Jó volt nagyon. Nem volt 125-ös. Majd lesz . A képeket nemsokára felrakják az Ucy-ék, ha haza értek.( CBR Klub topikot nézegessed )
Igazából ha mindent megveszel ami kell (bukó, cipő vagy csizma, kabát, kesztyű, nadrág) majdnem ott fogsz tartani összegben mint amennyibe a motor kerűlt, főleg ha Dainest veszel mint én . Drága sport ez kérem !
Segítsetek nekem!
Motort szeretnék venni,decsak autóról van jogsim /B/
Ezzel csak 50 ccm ig motorozhatok?és milyen motort tudtok ami nem robogó hanem sportos kinezetű?Előre is köszke puszka
Ja és kesztyűt és cipőt mindenképpen vegyél még Benke, erre ne sajnáld a pénzt ha már motorozásra adtad a fejed, az életed múlhat rajta! Ez nagyon vontos !
Hol lesznek a képek? Hol Hol Hol??????????
Hányan voltatok, merre mentetek, minden érdekel (hamár lemaradtam róla)
Volt 125-ös is??
Én csak a vizsgán nyomulnék a saját gépemmel, mert ha valamit elrontasz órán akkor nem a saját motorodat töröd össze .
A sisak kérdésben egyet értek Exon-nal. És mért pont Grex? Én úgy tudom hogy az az egyik legratyibb sisak márka. DE persze lehet hogy tévedek.
Exon, majd nézd meg a találkozón készült képeket. Nagyon állat. Alakul a klub .
Sziasztok!

Mi volt Rock a mai guruláson??, sajnos nem tudtam elmenni , most értem haza vidékről!
Benke nehogy már 16 ezres bukóval rohangálj, megőrűltél, annyi pénzért nem lehet normális bukót kapni!! A leendő motorod símán megy 120-at, arra már kevlár bukó kell, nem valami szar műanyag!!!!
A saját motorral tanulásra meg csak annyit, hogy én is saját mocival járok, és így 2800 helyett csak 1800-ba kerűl óránként! De ezt nem minden suliban lehet !
Hellóóó,
Benke, ez CBR klub és nem CBR 125 Klub . Szal inkább 600-as 900-as és 1000-es gépekre gondolj.
Nekem kb. 2 hét múlva lesz meg a jogsim. Már alig várom.
Hadd kérdezzek egy okosat: a CBR 125-ön van középső támasz, vagy csak oldaltámasz???