Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te ezeket a PR szövegeket saját magadtól írod vagy beszúrsz valami létező írást?
Név: ProVent silver
Ár: 34900 Ft.-

Kompozit héjszerkezet
Kétféle héjméret
Kivehető, mosható bélés
X-Vent szellőző rendszer
Higiénikus párnázás
Karcállóság
Versenyplexi, tépőfólia
UV ellenálló
DUPONT COOL Max páraelvezető rendszer.

Hogyan kerülhet egy 105 ezer forintos sisak 35 ezerbe?
A válasz: gyártásracionalizálás!
Az AGV a kifutó modellek szerszámait átadja leányvállalatának, az MDS-nek.
A cég tovább gyártja a már jó bevált modelleket, új design-nal, kicsit egyszerűsített kialakítással (nincs bogárháló és orrvédő), így a korábban 105.000,- Ft-ba kerülő AGV X-Vent kompozit sisak, melyet Valentino Rosi is éveken keresztül használt teljes megelégedéssel, most pontosan egyharmad árban kerül az üzletek polcaira.

Itt van róla kép...
Amint meg lesz a jogsim és el tudok gurulni a vladoékhoz.
Sziasztok!

Ha ruházatot vesztek szerintem mindenképpen törekedjetek a bőrruhára protektorral. Tapasztalatból mondom, hogy az ér is vmit a cordura nem sokat, sajnos
Hogy állsz a kipufogó üggyel Rock? Mikor lesz meg?
Az már jó!! Nekem egy bajom van az AGV sisakommal, hogy zajos, nem mintha próbáltam volna más sisakot !
Ez sem rossz ám: www.euromotor.hu/speed.html és jó csendes állítólag!
Ha a Rossi-nak megfelel, neked is jó lesz.
Üvegszál kevert kompozit...... az már jó??? Mert ezekből van egy pár...
Utcai, verseny vagy GT sisakokat nézzek? Az Airtech az utcaiban van... gondolom az a jó.

Nekem ez tetszik: AGV Airtech silver
Én még nem pereceltem (lekopogom gyorsan) soha, de nem is szeretnék! Mindehova állig protektorban közlekedem !!!
Szerintem az ilyenek még soha nem pereceltek. Pedig elég egy 60 km/h-ás sebesség és ha nincs rajtad protektor akkor volt hús, nincs hús. Sajnos ezt tapasztalatból tudom .
Valahol irta egy srác, hogy Shox ruhában perecelt egy nagyot és bírta a gyűrődést, szóval biztos nem rosszak a cuccaik!
Mindenesetre te nem úgy fogsz majd rászokni a motorozásra (remélem), mint az a pár akik 180-nal sűvitettek el mellettem ma az M7-en pólóban meg rövidnaciban! Nem értem az ilyen motorosokat!
Hamár így bevásáróltál a Shox-ba, miért nem nézed meg a bukókat is, 50-ért van már kevlár kompozit is AGV Airtech pl.!
Nekem Shox keztyűm van. Egy bukta már van benne és azt simán kibírta.
Hmm...........

kabát
nadrág
kesztyű
csizma

(remélem most jók lettek........)
Szépen leírtad!
(A linkeket elég szarul szúrta be, de hát ez van....)
Az nagyok király lenne, egyébként én is ilyesmire gondoltam!
Ezekről mi a véleményetek? A dzseki már megvan, nagyon állat!!!!!

Dzseki: Valencia
Ár: 29900 Ft.-
Rövid sportos dzseki, Cordura víz- és szélálló vízelvezetés a cipzárnál, full protektor (könyök, váll,gerinc)
[L=http://www.shox.hu/webshop/termekfotok/valenciakek.jpg]www.shox.hu/webshop/termekfotok/valenciakek.jpg[/L]

Nadrág:Norfolk nadrág
Ár: 22900 Ft.-
Cordura nadrág lélegző klímamembránnal, kicipzározható thermobéléssel, térd és csípő protektorokkal, fenékrészen bőr erősítéssel, két külső zsebbel, magasított derékkal, összekötő cipzárral.
[L=http://shox.hu/webshop/termekfotok/noroflk.jpg]shox.hu/webshop/termekfotok/noroflk.jpg[/L]

Kesztyű: Alaska
Ár: 10900 Ft.-
Légáteresztő cordura anyagból, Thinsulate termobéléses, tenyerén és ujjainál Keprotec betét, csuklópántal rögzíthető
[L=http://shox.hu/webshop/termekfotok/alaska.jpg]shox.hu/webshop/termekfotok/alaska.jpg[/L]

Csizma: Trace RX-1 csizma kék
Ár: 32000 Ft.-
Sportcsizma, saroknál illetve bokánál protektorbetéttel, koptavóval, sípcsontvédővel, lábfejnél gumibetéttel, perforált páraelvezető béléssel, kombinált zárás cipzárral és tépőzárral.
[L=http://www.shox.hu/webshop/termekfotok/tracerx1kek.jpg]www.shox.hu/webshop/termekfotok/tracerx1kek.jpg[/L]

Direkt nem bőr cuccokat néztem, azok annyira nem tetszenek, na meg 100-as tempóhoz talán nem is feltétlenül szükségesek...

A bukón még filózok, de nem lesz olcsó. Hallgatok rátok (és a belső hangomra is).

Biztatás a 125-ösöknek!Az Euroringet nektek találták ki!Ma voltam, nagyon jól lehet rajta csapatni ilyen kis gépekkel, mert kevés benne az egyenes és sok a szűk kanyar!Nekem egy Aprilia AF1-em (is) van, slick gumikkal, csak pályára használom!Akinek közel van Örkény érdemes kipróbálnia!

Igen, rajta vagy a listán.
Ha meg lesz a jogsink akkor mehetnénk együtt a túrákon. Mert a nagyoktól ugyan le fogunk maradni a ccm és a kezdő motoros tudás miatt de egy 3-as 4-es csoportban el tudnánk szórakozni. Időnként előre megbeszélt helyeken megáll mindenki így utól tudjuk érni őket. Szerintem így működőképes lenne a dolog.
Én is klubtag vagyok, fent vagyok a listán? Küldtem emilt !
Már készülnek a matricák és valszeg grátiszba jár majd minden klub-tagnak.
Mi is kaphatunk CBR klub matricát? (van amúgy?)
Veled együtt öten vagyunk 125-ösök. És kb. 40 tagja van a klubnak.