Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Dunlop 2016os gumi!! kb 5-5,5profilmélység! z8-as kb 2-2,2mm profilmélységű 2012-es gumi egyben a kettő 20E
Eladnám Dunlop sportsmart2 4mm feletti mintamélység középen, 120+180, 2016os gyártás.
És akkor a ma lecserélt Pirelli Angel Gt 14.000 km után. (Mellé teszem a conti képét is 8.500 km után. Érdemes a reklám szövegeket áttanulmányozni.

Összefoglalva a nincs semmi bajom a két gumival csak nem irják azt, hogy ez 15-20.000 km-t elmegy, holott a felét sem. Mindkét gumi jól tapadt, vezethetőségben és esőben a Conti jobb, cserébe fele annyit bir.
Innentől kezdve már főleg Szlovákiai hegyek, dombok,, nógrádi dombság és semmi autópálya. A Gumi 8.500 km után.
Következő évben szintén egy nagyobb túrával indult a év kb 1700 km aminek a fele szintén autópálya. Ekkor a gumiban már 4.400 km volt.
Aztán jött utána a Continental Roadattack 2.

Igy nézett ki egy 2.200 km-es túra után, amiből kb 1.000 km autópálya volt. Kb ez volt abban az évben az utolsó nagyobb útja (talán még 400 km-et mentem vele.)
Sziasztok, miközben valamit kerestem a gépen előkerültek a gumis képek.

Szóval. Ezzel vettem a motort, 9300 km volt benne (Később szerelő is megerősítette, hogy reális lehet). A Gumi dot száma összhangban volt a motor gyártási idejével. Még 5000 km ment el utána (Persze lehet, hogy új gumi volt, de akkor meg keveslem a 6.000 km-es futásteljesítményt, vagy 2 gumiszettre összesen a 14.000 km-t)

Ez Bridgestone BT023 (ebben nem vagyok már annyira biztos) gumi volt.
Hívj fel minket és segítünk :)
suzuki xf 650-re valaki használ metzeler tourance gumit mert ilyent szeretnék venni és semmi tapasztalat róla
Nekem pirelli scorpion trail van a Gsa Lc-n, olyat tapad, hogy már nincs majrécsík rajta, az Anakee3-on maradt 2cm.Hideg aszfalton, 14 fokban is jól viselkedett, melwgben még jobb lesz:)
Van egy R1200GS-t hajtó ismerősöm, hasonló igényekkel (terep egyáltalán nem érdekli, csak közút, de ott bírja jól a strapát még a nagy nehéz motoron is és tapadjon elfogadhatóan akár rossz időjárásban is), ő elöl-hátul 17-es felnivel megy, és a Pilot Road 3-ra esküszik. Szerinte az adventure gumik sose lesznek olyan jók aszfalton, mint egy rendes aszfaltgumi, a Road 3 meg kellőképpen tartós, és a(z átlagos aszfaltgumihoz képest) nagy, mély, egyenes árkok miatt még vizes, poros, sáros úton is egész magabiztos (meg ott vezette be a Michelin az X-sipe barázdákat, nyilván az is segít a vizes tapadásban).
Az első 2-ből mindegy..... a next a mintája miatt búg egy kicsit.
Szia! Trail Attack van a Domin,nem vagyok elragadtatva tőle.Száraz aszfalton melegben viszonylag jó,de 15 fok alatt nem igazán tapad az első 10-15 km-en.Vízen meg mintha jégen mennél... .Tartós,most van benne 16e km,és ahogy elnézem,még 5-6 van benne...A régi Tourance is ugyan így viselkedett.De egyre jobban valószínűnek tartom,hogy a Domi túl könnyű ezekhez a gumikhoz,mert mások,nagyobb motorokon dicsérték őket.Nekem a Heidenau K60 vált be,-ez is lesz rajta a következő-Mondjuk az max csak 7-8 ezret megy el nekem.
Scorpion trail 2, tourance next, contitrailattack. Ezek csak közúton mennyire bevált gumik? Hasonlítva mondjuk az angel, road3-4-hez ? Smt-re kellene, terepképessége nem igazán érdekel, csak sokat fusson és relativ jól tapadjon.
Köszi
https://www.r17.hu/blog/katarb...
Norbi kollégánk kint volt Katarban tesztelni az új Power RS-t. Csakis a hiteles véleményalkotás miatt tette meg ezt a nagy utat szegény, sajnáltuk is rendesen miatta :-) . Jó olvasgatást ;-)
Sziasztok a michelin rs-röl tud valaki mondani valamit,tesztet?...köszönöm!
Michelin PP CT2 120/160 pár vadiúj 1éves eladó 50eft.Valamint Metzeler Roadtec Z6 120/170 pár 30!km-et ment 3éves 32eft.(Még szőrös).
Tel:70/3179083
16 colos segédmotor gumi 1pár új 3e ft/db érd:zolimotor@gmail.com
Szia, Több lehetőséget is tudnék ajánlani, keress meg email-en, info@revolutionmotor.hu vagy telefonon és szívesen ajánlok típusokat.
Hello,

M3 160/60R17. 40-50%, 2010.46. heti. Egyszer gombázva
Nagyon irányáron eladó.
5000 Ft
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Aktuális lenne. Mit ajánlasz erre a motorra/célra, amit megéri idényeniént 2x is átszereltetni túrázáshoz?
Sziasztok
Eladnám az alábbi gumikat
120/70-17 180/55-17 mèretben
Egy pár Pirelli Diablo Supercorsa illetve egy pár Bridgestone R10 es
Pannónia ringen használt
2012es dot számok
Megfelelôen tároltak, puha gumik
üdv. eladó használt slick gumik 120/70-17 180-190/55-17 méretűek. némelyik vágott , jó mélységekkel. kb. 10 éves gumikról van szó. csak egyben eladók. ár 20 eft. pestmegye.
09es ugyanilyen volt a motoromon, ez volt a gyári gumi. Hidegben mocorgott az úton melegben tuti volt, ugyanugy mocorog most a dunlpos sportmax2 is, pedig ez 16os...