Értem, köszi az infót.
A sima M.Powert gyártják még?
Mert ha csak nem értettem félre akkor az egyik kereskedő azt mondta hogy azt már nem gyártják.
Egyébkén milyen dot számú gumit szabad megvenni, mait új gumi ként árulnak?
Most akarom felgumizni a vasat, és nincs még tapasztalatom ilyen téren, de azt se szeretném hogy kidobjak az ablakon 60-70ezret.
Előre is Köszi.
A sima olcsóbb.
80%-ban ugyanolyan a két gumi, a 2CT szélein van 10-10% puhább keverék. Aki nem használja ki ezt a kb. 2 cm-t a gumi szélén, annak tökmindegy hogy sima vagy 2CT.
Elnézést kérünk, egy hét szabadságon vagyunk, de azért esténként mindenkit felhivunk, aki keresett minket.25-etol már teljes erőbedobással újra vagyunk. Addig is email illetve mkit igyekszünk vissza hívni. Köszönjük.
Hát Tisztelt uram, titeket aztán lehet hívni...
Fel nem veszi senki.
Gondoltam nem véletlen mobil szám van megadva.
Na mind1 is.
Ennyit az elérhetőségekről.
Azért Köszi.
Mobile.de-n már 20e euro alatt vannak a null kmes sima R1ek, 5 év múlva sztem lesz 10-12 ezer euro környékén. Ha már meg van a szép házam, egy GS450h a hétköznapokra, egy játszós autó a hétvégére és az asszony se kerül sokba, na majd akkor ha marad még felesleges eurom megyek R1et nézni belelóg a kezem a bilibe...
Nem lessz altalanos utcakep resze egy R1m.Otevmulva is 6-10 lesz a hahun es az egyben levo nem rommatortteknek ugyanugy dupla ara lessz mint egy szuszkanak.
Attól függ mi számít emberi árnak. Bár az autókból kiindulva lehet, hogy nem szívesen vennék meg egy teleelektronikázott motort 8-9-10 évesen. Bár fene tudja, autóknál inkább a sok szar emissziós kütyü miatt vannak a problémák, motornál nem tudom ezek a fedélzeti vezetéssegítő rendszerek hogy vizsgáznak hosszútávon. De csoppert nem akarok akkor se
Hát nem kellett volna annyira bemarni és tudnád merre jársz De igen a Red Baronos kocsi is ott volt mi meg rükvercben haladtunk csak nem találtuk meg a fokozatot így maradt a flintstones módszer Oliver89: Ne vegyél japán az már nem menő tudhatnád. Csak az olasz abból is az Aprilia, az okosok megmondták
Na akkor ti voltatok, ket hrc ezres. Mi civilben voltunk, ismerosnek kerestünk 50es supermotot. Akkor tolattatok ki, tukorbol tolatva behajtott tukorrel
A DOT szám, vagyis a gumi frissességének fontosságáról megoszlanak a vélemények.
Én személy szerint:
- Mindig új abroncsot teszek a motoromra, használtat soha. Jobb a békesség.
- Új abroncs vásárlásánál figyelek rá, hogy DOT alapján ne legyen fél évnél régebbi az abroncs.
Őket hívd bátran, nagyon segítőkészek és értenek is hozzá:
http://www.sportmotor.hu/tagok...