Értem, akkor már csak egy megbízható, fasza szervizt kell találni ahol megcsinálják. Sajnos itt Dunaharasztin nem vihetem sehova mert
1, nem vállalnak motort
2, szarul csinálják meg
3, haverom egyszer elvitte hasonló probléma miatt Taksonyba és elkúrták a fékjét...
Ma reggel sikeresen belementem egy szögbe! Kb. ha mentem a gumival 2000 km-t sokat mondok, baromi ideges lennék ha újat kellene venni. Megpróbáltam kihúzni belőle, de elkezdett ereszteni, így inkább visszaütögettem kalapáccsal. Ilyenkor mi a fenét lehet vele csinálni?
ezt a gumit fel merjem rakni?
Még ilyen pályázott gumit soha nem használtam.
Az a sok felszedett törmelék gondolom idővel lejön a gumiról. Meg mintha kissé kemény lenne, legalábbis a vatta új hátsó pilot power 2ct-hez képest, vagy csak a szerkezete erősebb és azért tűnik úgy, nem tudom.
Michelin pilot power 120/70 17 dot4104,Mitas 11090 18 dot4801 midkét gumi sérülés és javítás mentes,koruk ellenére nem repedezettek.Ár:5e ft/db érd:zoli_motor@freemail.hu
Rakd le a pincébe(ha van),az a lényeg,hogy sötétben legyen és ne túl meleg helyen.Elsősorban az UV teszi tönkre.Olyan mindegy,hogy fektetve vagy állítva tárolod egy szezonon át,de ha nagyon körültekintő szeretnél lenni, akkor állítva tedd el.Ha nincs szükséged még a gumira,akkor ne kapkodd el a vásárlást,várd ki a jó vételt,nyugodtan megvehetsz 5-6 éves gumit is,az égvilágon semmi baja nincsen ennyi idő után.
Okés megvárom azt is. Egyébként ha te szaki vagy a gumikban, akkor lenne egy kérdésem:
A motorom Metzeler-el vettem, Angel ST-t szeretnék majd rá, vagy lecserélem, vagy lekoptatom a Metzi-t még nem tudom, nincs tapasztalatom vele, de van vagy 80-90%-os. Ha az Angel-t megveszem, hogy tároljam, hogy ne legyen baja, ha csak jövőre rakom fel?
Oksi, hol? Akkor lehet én sem kinn vásárolnék. Ahogy nézegettem az árakat, itthonhoz képest jónak tűntek, és mivel jön egy kocsi haza, így gondoltam segítek ha valakinek kéne, de ha tényleg van olcsóbb forrás az engem is érdekelne.
Pirelli Angel GT 180/55R17 40,500.-
Pirelli Angel ST 180/55R17 33,500.-
Pirelli Supercorsa SP 180/55R17 NINCS
Pirelli Supercorsa SP V2 180/55R17 46,900.-
+5.000/db a posta ha megtellik a kocsi.
Erre gondolsz?
Michelin Pilot Road 3 120/70R17 bruttó 27210.-
Michelin Pilot Road 3 180/55R17 bruttó 36750.-
Csak időben jelezz ha kell, ha megtellik a kocsi, akkor 10.000.-ért tudják a párat elpostázni Magyarba.
Helyileg Zala megyében átvehető, vagy postázom, de a magyar postát/futárt még nem tudom.
1, nem vállalnak motort
2, szarul csinálják meg
3, haverom egyszer elvitte hasonló probléma miatt Taksonyba és elkúrták a fékjét...
Köszönöm a választ