Jó, hát a kéz meg bilibe lóg közben... nálam ezért inkább a "ne melegedjen, mert az energiaveszteség és mert -5 fokban 50-es tempónál úgyse tud, inkább tűrhetően tapadjon hidegen is, és akkor melegebb időben az én amatőr szintemen akár bátor is lehetek vele... és persze legyen tartós - ha pedig tartós, lehet drága is, mert úgy is megéri."
itt egy kép a gumimról. a mintázata inkább a rosso 2-hez hasonlít mint supercorsara. de a rosso 2-nek van egy felirat a diablo után "rosso 2" ennek semmi. a kérdés arra irányult hogy tudok rájönni milyen gumi van a vason, mivel ezt még nem én vettem. a sima diablo-rol meg semmit sem találni a neten, mintha sosem létezett volna, vagy talán túl régen?
Bury, nekem is nagyon drága a supercorsa újonnan, én sem úgy vettem. Volt egy kapcsolatom ahonnan tudtam szerezni olcsón pályán futott pár kört, így baráti volt az ár. Sajna már nem tudok szerezni sehonnan, ez az utolsó ami jelenleg a mocin van, de majd megpróbálok keríteni valahonnan
Nekem a Dunlop Sportsmart ill. a D211GP vált be a legjobban.Jól tapad,hamar melegszik és tűrhető a kopása is-bár ez egyénfüggő.70k körül már kapsz garnitúrában Sportsmart-ot és utcára az kicsit jobb is.
Bury: teljesen igazad van, aki utcára rak fel slicket, nem tudja kihasználni! Ezt én is tapasztaltam, nem tud felmelegedni utcai körülmények között üzemi hőfokra! Az biztos hogy a supercorsa kopik rendesen nekem 2500km-t bírt ki, de cserébe ad is valamit.
Dr. Gixer: Én tudok neked ajánlani jó sportos gumit, ami kegyetlenül jól tapad utcán, és pályán sem vall szégyent. Pirelli Diablo Supercorsa, én már régóta használom és eszméletlen jó! Bár pályázós véleményt nem tudok neked mondani, mivel én csak utcán használom de elég sportos módon.
Értem köszi. Ezekben a gumikba is annyi bar kell mint ami fel van tüntetve a lengővillán vagy más? Valaki tud mondani egy gumi típust ami utcai sportos használatnál nagyon tapad nem baj ha gyorsan fogy.
az van ráírva hogy Pirelli Diablo, van (sima) Pirelli Diablo? csak azért kérdem mert ha rá googlezel akkor nem találsz szimplán Pirelli Diablo-t. felmentem a Pirelli honlapjára, és ott nincs sima Diablo csak corsa, supercorsa, rosso stb. mintázata alapján a rosso 2-re hasonlít bár azon már képen is láttam a diablo felirat után ott van a rosso 2 felirat is.
van egy Pirelli Diablo gumim, honnan tudom megállapítani hogy rosso 2, vagy strada? vagy van simán Pirelli Diablo? van valami szám ami alapjáb be birom azonosítani? valamint gyártási évet feltüntetik?
Kódot keressek a gumin amihez tartozik táblázat?