Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló.Fotót tudnál róla küldeni..?Lehet e-mailben is.....
Engem érdekelne ....de csak postán..
na akkor van egy eladó bt-014-es 120/70-17-es gumim eladó amit Dunlop sportmax Qualifier RR-re cserélnék
Túraguminak " Talán elmegy " ha nem nagy tempóval motorozol akkor jó ,ha tök egyenes az út akkor is kitünő, söt ha sokat egykerekezel akkor kiváló.
Bridgestone Battlax BT-014 első gumiról mi a tapasztalatotok?
Köszönöm a tapasztalatokat. :)
Egyébként még a Bandit 1200-n volt nekem a conti, most ezt sem magamnak vásároltam volna, hanem egy cimbora szeretne ilyet.
Egyébként meg tudni kell a gumi határait, és nincs baj.
Amúgy most a Tuono-n meg előtte a Kawán is Metzeler M5 van/volt.
Erről nagyon nem is váltok szerintem, még ha bejön a jó idő a slick gumit szeretném kipróbálni, mert akkor tudok én is véleményt mondani, ha kipróbáltam már.
ezzel a contival a 636-os cimborám háromszor esett el , a race attak az már jó pályán is használható, a sport attakot is nyugodtan ki lehet dobni, pálya napon egy ugyan ilyen ment a cimbora után de nem tudta tartani az iramot, a futam végén jött a rájder nézi a gumi hogy ez is conti, a cimbora nevet de ez race . egy másik ismerősöm is használta hogy milyen fasza letette a motort fűtött garázsba csutkára letakarta majd munka ügyben elhúzott a dunántúlra, márciusban látja indításkor hogy lapos ez első guma, felfújja és lám ott ahol megrogyott a gumi ki is repedt, kuka. ha már 60 forintért veszel újat akkor metzeler M3 és keresztbe lenyeled a contis ellenfeleket fényévekkel jobb ugyan abban az árban, kb egyformán kopnak csak nem mindegy addig hányszor építed újjá a motorod. a Z8-ról már nem olyan jók a hosszútávú tapasztalatok
A Contit próbáltam, és tetszett, erről a Bridgestone-ról még jót nem olvastam. De külföldi oldalakon sem...
30 e ft párban, de már elvitték, a bridgestone-t tudom még ajánlani, ami szerintem jobb, de ezt nem tudod megértetni olyannal aki imádja a contit. a bridgestone 2 komponensű szemben a konti 1 komponensével, a conti ilyen futásteljesítménnyel 4mm bordamélységű a bridgestone 5.2mm, egyedül az utóbbi mintázata nem az esztétika jegyében született. a conti új ára 59, így felesbe 30, a bridgestone 70 ami felesbe 35 pénz.
Ment!
Dobj egy mailt!
Helo!
Suzuki dr-re 130/80-17 cross gumit keresek.
Mi a tapasztalat, ha 120-ast tennék fel, az könyebben beszerezhető.
Szia! Dunlop D211 gp (esetleg gp racer "Endurance") vegyes használatra?
Mennyiért adnád?
bridgestone bt 021F/R 120/180/17 gumipár, 2ct-s két komponensű anyagú, kb 800km futással eladó. postázom is.
continental road attak 120/180/17 használt kb 1500 km-t futott gumipár eladó. postázom is. a képek szerinti kopással.
180/55 pilod road 3,1.5 éves ,tényleg jó állapotban 15.000.-ért eladó,fehérvár környékiek figyelmébe ajánlanám elsősorban,mert nem szívesen postázok
Nálunk van,legújabb évjárat,de csak új gumink van,használt nincs:) nézz szét a webáruházban.üdv www.revolutionmotor.hu
szia
mi 1000ft/kerék-ért megcsináljuk neked, azonnal.
R2 MotorSzerviz
www.r2motor.hu
+36 30 938 28 64
Ez valami találós kérdés?
Ha valakinek van 2013-as gyártású, pályázott 95%-os Power 2 CT-je 2013 március közepén,
akkor azt hajlandó vagyok új áron megvenni.
Szia!

Olvastam, hogy neked volt Power One a mocin.
Mennyit mentek el kb?
Gondolom tapadásban nem volt hiány.
Köszönöm szépen,
a vége az lett hogy ContiSport ATTAck 2 lett. Ha jóidő lett jön a teszt. Üdv.: Zenoxx
Sziasztok!
Keresek Michelin Pilot Power -t vagy 2CT -t 120/70-es méretben.
Csak 2012-es (vagy 2013-as) érdekel, legalább 95%-os nem pályázott állapotban!
Akinek van, ne tartsa magában, én vagyok a vevő rá!
Hello!

Tudtok Bp-en ajánlani a fradi pálya környékén jó gumiszerelőt aki ha odagurulok a géppel felteszi a cseregumikat?
Szia!

Szerintem ha sportos vagy:
Dunlop Sportsmart
Michelin Pilot Power 3 (Ez most nagyon új cucc)
Bridgestone S20

Ha túrás vagy:

Dunlop Roadsmart 2
Michelin Pilot Road 3 vagy 2