Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

120 /70 R17 160 /60 R17
Szélessége ?Magassága?Col?
Újban tudok segíteni ha még aktuális. Jó áron
Azt nem nézegettem nagyon, de majd most megnézem. Köszi
4,2mm :)
Rityifi! Én z6ost használok remekül működik a történet!4
Sziasztok Hölgyek Urak!
Tudna nekem valaki mondani egy számot mennyi lehet egy teljesen új 160/60as Metzeler Z6os profilmélysége. Megköszönném
A conti Race attack egész jó (jobban kopott mint amennyire tapadt, de utcán használható kanyarban is), de a többi conti nálam leszerepelt.
sziasztok tud valaki valami tapasztalatot a bridgestone battlax bt002 pro gumiról írni?
semmit nem találok róla,
üdv
Eladnám Pirelli Diablo egy pár 2010-es gumikajaimat
a pirellivel is lehet jókat döntögetni,szerintem inkább az élettartamban lesz különbség
Oké Köszi az infót! Akkor jó lesz a Pirelli is, úgysem vagyok döntögető bajnok...
az "esetleges" szót átszaladtad
nem úgy mondtam
nem kell félreérteni,nekem is voltak 50-60-70 lóerős motorjaim,ott igazából mindegy volt milyen gumit raktam fel(persze a "neves" gyártók termékei közül),jól tapadt mind és nehezen koptak
"kisebb teljesítményű" Ez jó. Itt mindenki 200 lóerős motorral jár? Nekem ez egy veszélyes rakéta
nem tudom mi lenne a hátrányos a pirellivel ..nekem a rosso II volt a busán és semmi gond nem volt vele
ha ebben a 2 gumiban gondolkozol,akkor inkább a michelin...de igazából tökmindegy az ilyen kisebb teljesítményű motornál,amelyiket olcsóbban meg tudod venni,az esetleges hátrányos tulajdonságok nálad nem valószínű,hogy jelentkezne
Mindenki eltűnt? Megjött a jó idő és motor ülnek....
Én meg várhatok a válaszokra ...
ne haragudj,de teljesen kiment a fejemből,holnap nem felejtem el
Köszi az infót.
Egyébként ok? Miért jobb? Gondolom tartósabb. De lehet jobban tapad a power, vagy utcán nincs jelentős különbség?
Inkább PR2 vagy 3
Pilot Power 3 jó választás lehet egy 650 Banditon? Csak utcára.

Vagy ami olcsóbb és még foglalkoztat az ár miatt a Diablo Rosso 2.

Vélemény? Köszi a segítséget!
nincs mit:)
Ok..köszi előre is...
holnap lefényképezem és átküldöm