Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán ezt attól a gumistól kellene megkérdezni, ahova vinnéd a gumidat!
Engem érdekelnének a gumik, telefonszámom: 30/293-5834
Ha maradsz a supercorsa-nál akkor arra is van áram:

190/55 - 17 DIABLO SUPERCORSA BSB 59 174 Ft
190/55 - 17 DIABLO SUPERCORSA SP 57 199 Ft
190/55 - 17 DIABLO SUPERCORSA V2 SC2 77 733 Ft
190/55 - 17 DIABLO SUPERCORSA V2 SP 60 798 Ft
Szia!

200/50 - 17 DIABLO ROSSO II 49 430 Ft
190/55 - 17 DIABLO ROSSO II 48 618 Ft

Vadi új, 2012 végi vagy 2013as gyártás
Szivesen
En is csak supercorsaval, gp 211, vagy bri r10-el jarok...
KawaBBusa köszi az infót, nálam is ugyanannyit menne el kb, mivel egy kategóriás a motorunk (zx12r) persze túrázom is, de azért nem tudnám nélkülözni a jó tapadást egy jó csapatás közben :) Valószínű maradok a supercorsanal. Üdv.
Supercorsa nekem kb 3ezret megy el, de ez attól függ hogy motorozik az ember. Van ismerős aki 6ezret is elment vele, de 1000alatt is el lehet intézni. Nekem ez a 3000km sportos motorozás mellett kopott el. Nem gumifüstölök, meg nem állatkodok vele, de elég sportosan mentem. Bárkinek bátran merem ajánlani a Supercorsát, nekem ez a gumiba a csúcskategória. Volt sok más is, de ez viselkedik a legjobban. Persze ízlések és pofonok...
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy ha elvinném egy gumishoz a gumit akkor vágna e bele mintát szerintetek?
Foglalkoznak ilyennel,vagy csak az autó gumiba vágnak mintát?
köszi,jó időt,széles utat!
Hatul Szerintem 7-8 max, a supercorsa hatul 2-3 e..
Persze a supercorsanal nem mindegy melyik keverek
Km-ben mennyit megy el krúzolva?
szia
busán volt nekem. kicsit túrásabb mint a supercorsa de ha a cél az hogy többet mész túrázni, hüvösebb, esetleg az eső is elkap akkor jó választás s többet is elmegy mint a supercorsa, de ha csak téped az arcát 30 fok felett motorozol akkor supercorsa

üdv
Sziasztok! Pirelli Diablo Rosso II-vel van valakinek tapasztalata? Jelenleg supercorsám van fent (SC2) ami a legjobb gumim eddig.
Gondoltam kiprobálnám a Rosso II-t, de az is lehet maradok a supercorsánál. Esetleg valaki nem tud supercorsát jó áron? 200/50ZR17 esetleg 190/55ZR17 méretben.
Sziasztok!
Miskolcon keresek használt 18 colos cross hátsógumit és 21-es elsőt.
Üdv: Bence
Eladtam az F2-est, most gyűjtök mocira.... ha sikerül eladnom a 2013-as Alpinestars gp pro kesztyűket akkor nekiindulok a motorok megnézésének személyesen, amiket kinéztem magamnak...
mi lett veled pohi, nagyon eltüntél
Szia deee van Holnaptól kerülnek fel ide ,képpel ,árral ,évjárattal együtt

https://www.facebook.com/pesti...
180/55x17-es Michelin Pilot Road 2 vagy 3 nincs véletlen közte? Esetleg Dunlop RoadSmart..?
Michelin pilot road3 2ct a neked valógumi. Csak tükör jégen csúszott meg alattam. Vízen is szuper, kanyarban is jó. Sokáig bírja.
Nálunk elkezdődött a szezon !
Most vettem egy Tuonot és a kérdésem a következő: Pirelli Angel ST vagy Metzeller Z6 mennyire jó választás Tuonora? Sokat túrázok, két személlyel is. Pályára nem igen járok, de ha eddig kanyart láttam a majrécsíkot sikerült eltüntetnem az előző 600-as motoromon a sport-túra gumikról.
Ha veszel ilyet újban,akkor majd mérj rá.Tényleg ennyi a bordamélysége. :-)
Ez a gumi eladó 28 ezer ft-ért.Az én motoromra sajnos nem jó a mérete miatt
szia,
jónak tűnik,bár a profil tényleg kevésnek tűnik.el akarod adni?
üdv
Szia!
Én tudok pár szót... :)
Nekem az egyik kedvenc gumim.
Iszonyat hamar bemelegszik, ahhoz képest, hogy kevésnek tűnik a mintakiosztás, elég jól elveti a vizet és a kopásállósága sem rossz, ha azt nézzük, hogy a gyár 4.5mm-el adja ki és ehhez mérten mennyit lehet vele menni.
Nagyon hegyes a profil formája, így a motorod súlya mint ha eltűnne. :) Tehát nagyon kezessé válik vele még a nagyon nehéz motor is.
Én csak ajánlani tudom.
Egyébként tényleg ritka ez a típus, de most pont van egy polcon. :)
Széles utat neked!
Igy igaz..
Aktuális! Köszi. Emailben várom a tutit