Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néztem a Pirelli termék katalógusát, valóban vannak spec. abroncsok de nem csak egy adott típ-ú motorhoz hanem fel vannak sorolva a típusok amelyhez ajánlott. Különféle verzió jelölése van.
Ha már itt tartunk:
Nincs valakinek "speciális" Michelin Pilot Power 2CT -je 120/60-as méretben?
A 120/70 -es is jó lenne, de csak használtan, mert úgy illeszkedik be speciálisan.
Na ezt most fejezzétek be mert mától mindenki "speciáligumiabroncsot" fog keresni a motorjára , és azzal fog zaklatni hogy az ő motorjára melyik a megfelelő gyári jelzés
Tekintetes sortűzbizottság...!
Á-R-T-A-T-L-A-N vagyok ez ügyben..!
Na na na! Nem toljuk át ám a felelősséget másokra! A "speciálisgumis" nem tudásunk nem mentesít a felelősség alól! Azt a speciálisgumisÚristenit neki!
Hát....töredelmesen bevallom.....Nagy felelőtlenség tudom..... Kockáztattam a saját és mások testi épségét......mert hát "gyárilag " nem a "speciális" gumit tette rá ez a fránya Suzuki- gyár.
És Te úgy hajtottad a banditádat, hogy erről a "speciális" gumiról még nem is hallottál? Na hát ez nagy felelőtlenség!
Nagyon én sem értem. Adott egy gumiabroncs méret oszt csókolom. 120/70 meg 160/60 vagy más kombinációk.
Nem nagyon szoktam itt hozzá szólni dolgokhoz...mert távol áll tőlem ez a téma...!
Miért is kellene "speciális" gumi egy 1200-es Bandit-ra( re) ...? Mitől kellene más gumi rá mint egy akármilyen túramotorra...? Már elfelejtettem...pedig nekem is volt ilyen....!
A speciális gumiabroncsok a széria gumiktól eltérőek, a felsorolt motorkerékpárokra ezen abroncsok használatát javasolt. A különbség a széria abroncsokhoz a felépítésben, tapadásban, megerősített oldalfal stb. nyilvánul meg.
Köszi !
Ezt eddig még nem hallottam. A gyártók oldalán sem láttam ilyen adatot feltüntetve. Tudom egyszerre nem lehet tartós és tapadós de a legjobb kompromisszumot keresem. A mostani eleje már csúszkál ezért kéne valami jobb.
Üdv! Az 1200-as banditra külön erre a motorra gyártott és jelölt gumi való. Ha nem akarod, hogy hamar elkopjon akkor csak arravaló gumit válassz! Ez befolyásolja a motorkerékpár stabilitását is. Ilyen például a Dunlopnála a Sportmax D 207 J jelzésű abroncs. Minden gyártó másképpen jelöli.
Javaslom, hogy nézd meg mit ajánl a gumigyártó a motorodra!
használt gumit itt tudsz keresni: http://gumipiac.com
Sziasztok!
Eladó egy Metzeler Lasertec, 120/70/17

Új, nem használt,nem kemény, 2007-es 30. heti gyártású
Ára: 18000+szállítás

Az ár kismértékben alkuképes.
Üdv mindenkinek !
Tudom, hogy lerágott csont már de azért érdeklődnék tőletek hátha tudtok segíteni kicsit. 1200-es banditon kell gumikat cserélnem. Melyik gyártmánnyal mi a tapasztalatotok, mert minél több helyen olvasok a téma után annál bizonytalanabb vagyok. Ugyan arról a gumiról valaki azt írja, hogy nagyon jó a más azt hogy nem jó. Normális túrázáshoz kell, de a kanyarokba se csússzon meg ha a nagyobb tempóban szeretnék menni. Amit eddig néztem az a Z6, Diablo Strada, Angel, Road Attac2. Most egy road attac van fent de nem vagyok tőle elájulva. Lehet azért mert már 4 éves?
Újat akarok venni de az egyik gumi szerelő mondta, hogy ha 4-5 éves egy 0 km-es gumi és megfelelően volt tárolva akkor az teljesen jó. Nincs miért félni tőle.( nem ő árulta gumit) Ez igaz vagy felejtős?

Köszi a válaszokat.
örülök,hogy örülsz,reméljük találkozunk máskor is és viszitek jó hírünket,köszönjük:)))
semmi gond,ne viccelj.egyébként inkább kérdezz,ha nem világos vmi amúgy forintban azért sincs kiírva,mivel az ájró naponta ugrál,így minden nap másik árlistát kéne feltennünk,ki győzné azt
Bezony. 2012.50-51. heti gumit kaptam januárban. Már fent is feszülnek a Horneten
Continental Race Attac 2012-es! 120/70-17
190/55-17
Párban 60000ft
Eladó új Continental ContiSport Attack 2 (180/55 ZR17), 2012-es gyártású, 32.000HUF.
Csak személyes átvétel esetén.
Utolsó darab.
Köszi Ancsi
Ha meg ki van írva az oldalra, akkor bocsi, csak lusta voltam
Ez így van....és köszi,hogy igazolsz minket érdekes módon néha egy kedves jóakarónk törölteti mindig a hirdetésünket...hiába,ha jó áron adsz tényleg új gumit,az baj itt:)))
Euro-ban is lehet fizetni,nyilván ha tudsz szerezni jó árban eurot,akkor még jobb áron fizeted ki.Forintos fizetésnél napi középárfolyam+2 forint,mert mi így tudjuk euro-ra visszaváltani,mivel mi euroban fizetünk a szállítónknak remélem érthetően írtam
Fizethetsz abba is de én Forintban fizettem náluk.Jól jársz mivel jó áron váltják az eurót Jah és 2012es gumit küldtek ez sem mellékes hogy nem 10 éves gumikat forgalmaznak
és hogy váltsanak a vásárlók ?
Középárfolyamon, vagy euroban kell fizetni
Kitehetnétek forintban ...