Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.A webáruház fül alatt a webünkön minden árat megtalálsz :) De azt hiszem,már beszéltél a férjemmel telón közben..te voltál ugye?
Michelin Pilot Road 3-at lehet nálatok rendelni? Tudnál esetleg egy árat mondani?
120/70 180/55 R17
Köszi!
Szintén 2012-es évjáratúak, több garnitúra utcai gumi is eladó akciós áron, de csak párban!
Metzeler Z6 Roadtec 120/70/17 és 180/55/17 53.000 ft/pár
Metzeler Sportec M5 Interact 120/70/17 és 180/55/17 60.500 ft/pár
Metzeler Sportec M3 120/70/17 és 180/55/17 53.500 ft/pár áron eladóak. készlet erejéig még elérhetőek! érdeklődjetek!
Pirelli Angel ST 120/70/17 és 180/55/17 új,2012 év közepi-végi gyártásúak, csak párban nagyon akciósan eladóak: 58.500 ft/pár
Pirelli Angel ST 120/70/17 és 160/60/17 párban,ezek is 2012-es gyártásúak,több garnitúra nagyon jó áron eladó: 57.500ft/pár
Köszi
Ja és az akció Február 15-éig és a készlet erejéig szól:)
Az alábbi új motorgumik raktárról azonnal elvihetőek, 2012. év végiek. Jó pár garnitúra van eladó.Továbbá a 2013-as évre már rendelhetőek az új versenygumik is,Dunlop,Pirelli,Michelin típusok is. www.revolutionmotor.hu
Helló
A haveromnak van 12r-je,jótanácsként annyit tudok mondani csak sport gumit tegyél rá,mert a tapadás az első szempont,túra sportal ne kísérletezz,azt sok pacit egyik gumi sem bírja tartósan,le rúgja magáról,mint a sarat!A metzeller m5 interakt ról jókat hallani,azt tudom ajánlani(igaz drága).
Sziasztok!
Mi a véleményetek a heidenau k60-as gumiról?
gumivásrlás előtt álok,és én ezt néztem ki.
igazábol jót olvastam róla,bár nem sok vélemény van róla.
köszi üdv
Szia!

Bridgestonban tudok segiteni BT023 nekem is ez van fent 15000 ezret birt!

Adatlapomon elérsz!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni és tanácsot zx12r -re szeretnék a tavasszal új gumikat és ez ügyben kellene a segítség. Milyen lenne rá jó előre hátra ami mondjuk hamar melegszik nem fogy hamar(5000km alatt) és a vizes utat sem utálja ha úgy adódik. Én hátra ezt gondoltam de jöhet más is ha van! :http://www.motorgumishop.hu/sp...
Köszönöm
Mentettem...
ha erre jársz 20 9157 653
7 perc 49mp alatt érek oda..... ...akkor majd jövő héten megoldjuk ha lehet...
dél pesti korház
Én meg nem messze melózom az Ócsai út végén.....
a 23.ban lakom
Hali!

Honda CBR 125-re akarok venni gumit előre.
Gyári méretei: Elől 80/90 17", Hátul 100/80 17"

Igaz gumit cserélni párban illik, de korábban vettem csak hátra egy 110/80-ast, hogy szebb legyen, mint a gyári virslivel. Sokan mondták, hogy semmi változást nem éreztek, elhittem. Ehelyett nagyon lomha lett a motor... Áttétel variálással visszanyertem közel a gyári állapotot.
Azon gondolkodtam, hogy előre is nagyobbat szerzek, mondjuk 90/90(esetleg 90/80?). Ez jelenthet problémát? Eddig olyan válaszokat kaptam, hogy "Nem tudom" és "Nem, mert nem hajtott kerékről van szó"
Biztos bennem van a hiba, de szerintem egyértelmű hogy számít.
Az embernek se mindegy, hogy 1 számmal nagyobb cipőt hord vagy olyat ami pont a mérete. De azért kíváncsi lennék véleményekre, tapasztalatokra :)
Akkor valahogy összehozzuk.......
A tiéd! Van rajta egy javitás, de én így használtam 4 ezret...
Én fizetek is érte.......vagy adok valamit cserébe....
Míg élek nem felejtem el a kollégám által behozott hintőporos stomilt.
jól van uram nekem mindegy ki mit rak föl

5 rongy 2 ezer km nem rossz arány..
Egy ezrest már mentem vele.De túra miatt felkerült egy BT016 (hudegyorsankuka) most megy vissza.5 rugó volt. Még egy ezres max 2 és megy fel az új Rosso II.
mondjuk a kopo az 1.6 igy túl sokat az sem megy már... de ha 0 ra fut akkor már 50 %-os állapot..