Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért cseréltem volna? Gyárilag 18-as volt a GS450S felnije...

Az elsőt egyébként cseréltem, futóművestől.. hogy a kizárólag olasz piacra készült modell dupla tárcsafékes eleje legyen az enyémnek is (nem kicsit lett jobb..)
Sziasztok.

Eladó egy használt Pirelli Diablo Supercorsa sc2 (Medium) gumipár. Saját gumik. Az elsőben nincs 1000 km, a hátsó 2000km körül futott. Egyenletes kopás, nem kockás.

Első 120/70/17: DOT: 2208
Hátsó 180/60/17: DOT: 0611

ár :19.999 ft
INGYEN POSTA.
Cserélted a felnit is?
18-as volt
(bocs, kicsit kapkodtam, igazából a duplája, ~3.5% - de semmiképp nem 10)
Azt meg hogy sikerült összehozni? 90/90-17 és 100/90-17 között jó ha van 2 százalék eltérés átmérőben (de inkább 1.76)

Elvileg azonos méretű típusok között is találkoztam már közel ekkora különbséggel
Üdv minden fórumozónak! Én egy Aprilia Mojito Custom hátsó kerekéhez keresek R10, min. 80-85%-os külső gumit. A jelenlegi kopott gumi mérete 130/70 R10. Nem lenne baj ha egy kicsit szélesebb is lenne, de vékonyabb semmi képpen sem. Cserébe egy Italjet Formula gyári felni adnék kb. 85-90%-os gumival. A kereket el is adnám, ha cserélni nem tudok. Remélem valakivel összejön az üzlet.
Én számottevő különbséget nem vettem észre..
És a menettulajdonságokat mennyiben befolyásolja a magasság?
Annyit fog csalni az óra (a gyári konfigurációhoz képest) ahány százalék eltérés van a gyári és a kicsit nagyobb papucs átmérője között.

Még a GS-en játszottam egyszer ilyet. 90/90 helyett 100/90-es gumival... és akkor 110-nél csak 100-at mutatott az óra
Első guminál mennyire észrevehető a különbség 120/60 és 120/70 között? Gyárilag /60-as gumival jött az SV, most /70 van rajta. Most akarok cserélni, és nem tudom melyiket kéne. Valamint az óra elsőkerékről mér, mennyire lesz pontatlan ettől a magasságkülönbségtől?
Kösz
amit a webáruházban látsz sok sok gumit,azok vannak.de írj vagy hívj minket az elérhetőségeiken,ne itt,hátha tudunk segíteni
köszi a segítséget
Az már nem jó 170-es a max,nekem úgy van.
120/60r17 és 160/60r17 -es nincs véletlenül?
2013-as új versenygumi és új, utcai gumi árlista már elérhető a weben a webáruház fül alatt: www.revolutionmotor.hu
Uraim tanácsot kérnék 5colos felnire fel lehet rakni 180 as gumit vagy az már egészségtelen?
Utcára lenne, sima utcai, 50-es motorra. De igazából Pirelli/Michelin gumi is van méretben, de nekem nincs semmiféle tapasztalatom, ez lesz az első motoros évem.
Attól függ mire kell.Cimbimnek er-5 ön volt fenn és nagyon dícsérte de ugy tudom nagyon felment az ára.
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, gumimárka választással kapcsolatban. A Heidenau milyen márka, megbízható? Konkrétan a K45-ös gumiról lenne szó, de nyugodtan véleményezhetitek simán a márkát is, csak segítsetek, mert nekem semmi ötletem/tapasztalatom nincs ilyen szempontból. Bármilyen jótanácsot meghallgatok:)
Köszönöm:) Serp.
KawaBBusa. ahol rendeltema gumit ot nem tudták megmondani a pontos nyomást, de akor a 2.5 az jo lesz az utcai használatra?
Persze óvatos duhaj vagyok csak egyenesbe húzom mint állat:-D Meghát a versys azért nem sportmotor,
oki Én most vettem Angelt én kív vagyok nagyon jó lenen ha már kezdődne a szezon
Érkeztek Michelin Pilot Power 2 CT gumik is raktárra,mindegyik 2012-es év végi évjárattal,jó pár garnitúra van eladó. Akit érdekel,írjon,hívjon minket. 120/70/17 és 180/55/17 63.000 ft/pár
120/70/17 és 190/50/17 pedig 64.000 ft/pár.
CSAK PÁRBAN van ezen az áron! www.revolutionmotor.hu