Miért cseréltem volna? Gyárilag 18-as volt a GS450S felnije...
Az elsőt egyébként cseréltem, futóművestől.. hogy a kizárólag olasz piacra készült modell dupla tárcsafékes eleje legyen az enyémnek is (nem kicsit lett jobb..)
Eladó egy használt Pirelli Diablo Supercorsa sc2 (Medium) gumipár. Saját gumik. Az elsőben nincs 1000 km, a hátsó 2000km körül futott. Egyenletes kopás, nem kockás.
Első 120/70/17: DOT: 2208
Hátsó 180/60/17: DOT: 0611
Üdv minden fórumozónak! Én egy Aprilia Mojito Custom hátsó kerekéhez keresek R10, min. 80-85%-os külső gumit. A jelenlegi kopott gumi mérete 130/70 R10. Nem lenne baj ha egy kicsit szélesebb is lenne, de vékonyabb semmi képpen sem. Cserébe egy Italjet Formula gyári felni adnék kb. 85-90%-os gumival. A kereket el is adnám, ha cserélni nem tudok. Remélem valakivel összejön az üzlet.
Első guminál mennyire észrevehető a különbség 120/60 és 120/70 között? Gyárilag /60-as gumival jött az SV, most /70 van rajta. Most akarok cserélni, és nem tudom melyiket kéne. Valamint az óra elsőkerékről mér, mennyire lesz pontatlan ettől a magasságkülönbségtől?
Utcára lenne, sima utcai, 50-es motorra. De igazából Pirelli/Michelin gumi is van méretben, de nekem nincs semmiféle tapasztalatom, ez lesz az első motoros évem.
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, gumimárka választással kapcsolatban. A Heidenau milyen márka, megbízható? Konkrétan a K45-ös gumiról lenne szó, de nyugodtan véleményezhetitek simán a márkát is, csak segítsetek, mert nekem semmi ötletem/tapasztalatom nincs ilyen szempontból. Bármilyen jótanácsot meghallgatok:)
Köszönöm:) Serp.
Érkeztek Michelin Pilot Power 2 CT gumik is raktárra,mindegyik 2012-es év végi évjárattal,jó pár garnitúra van eladó. Akit érdekel,írjon,hívjon minket. 120/70/17 és 180/55/17 63.000 ft/pár
120/70/17 és 190/50/17 pedig 64.000 ft/pár.
CSAK PÁRBAN van ezen az áron! www.revolutionmotor.hu
Az elsőt egyébként cseréltem, futóművestől.. hogy a kizárólag olasz piacra készült modell dupla tárcsafékes eleje legyen az enyémnek is (nem kicsit lett jobb..)