Sziasztok!
Kéréssel fordulnék hozzátok mint tapasztalt motorosokhoz.
Van egy 2005 xr125 hondám elsőgumit szeretnék rá venni.
Terep gumira lenne szükségem de 90/90-19 es méretbenn nem találok. Milyen méretet lehetne még előre feltenni vagy milyen gyártonál keressek.
eladó metzeler tourance exp endúró/túra endúró gumipár. 2010/2011 gyártásúak 4mm futófelület 110/80/19 150/80/17 méretűek. a barátom motorjára adták de nem megfelelő a mérete ezért eladó, vett másik gumipárt a motorjára így nem használja, ésszerű ajánlatért elvihető, postán is eladó. 703781937
akkor inkább tényleg ne állj meg
engem évek alatt egyszer sikerült megállítani amikor 2 motoros rendőr keresztbe állt előttem én meg egy 600 rr-es kislánnyal gurulgattam a szentendrei parton kb 80-90-el és beszélgettünk közben, nem figyeltünk előre.
ja és volt ott 5 rendőrautó lézer stb
ha nem dumálunk akkor érdekes lett volna
Ezzel a kérdéssel nem nagyon érdemes foglalkozni..max. csak akkor , ha esetleg olcsóbbak a "többi" guminál...Az 1200-es Bandit nem igényel ilyet.....
Ha esetleg valamit megjegyezhetek..Én előre sportgumit hátulra egy 2-komponensú túragumit tennék..De ez is kinek hogy jön be ki mit szeret , vagy szokott meg..!
Egyébként én is keresnék Michelin Pilot Road2 vagy 3-at esetleg Dunlop RoadSmart gumit 180/55x17-es méretben..Csak jóárasítva .....
www.revolutionmotor.hu