Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézz szét nálunk,vagy 10-15 gyártótól van motorgumink:) a webáruház fül alatt..de nálunk csak ÚJ gumi van
www.revolutionmotor.hu
Sziasztok. Keresek 90/90 16-os gumit. Esetleg akinek van kérem jelezze. Köszi.
Eladó a képen látható Metzeler Sportec M5 95%-os 120-180-as méretű 1 pár gumiabroncs. Ára 34000 Ft/pár. Telefon, mail az adatlapomon.
Üdv!

A két gumi közül melyiket ajánlanátok?

Mitas C02
Kenda K760 Trakmaster II.

Nagyjából ez a kétféle jöhet szóba a 17" hátsófelni miatt
Már hány éve nem normális ami itt folyik
Sziasztok!
Kéréssel fordulnék hozzátok mint tapasztalt motorosokhoz.
Van egy 2005 xr125 hondám elsőgumit szeretnék rá venni.
Terep gumira lenne szükségem de 90/90-19 es méretbenn nem találok. Milyen méretet lehetne még előre feltenni vagy milyen gyártonál keressek.
persze egyetertek
de ami ebben az orszagban zajlik az már nem normális
Dobj egy mailt!
eladó metzeler tourance exp endúró/túra endúró gumipár. 2010/2011 gyártásúak 4mm futófelület 110/80/19 150/80/17 méretűek. a barátom motorjára adták de nem megfelelő a mérete ezért eladó, vett másik gumipárt a motorjára így nem használja, ésszerű ajánlatért elvihető, postán is eladó. 703781937
Én törvénytiszteleő ember vagyok, és igyekszem minden pontját betartani
jaaa kérem hogy nagy a szánk...

akkor inkább tényleg ne állj meg
engem évek alatt egyszer sikerült megállítani amikor 2 motoros rendőr keresztbe állt előttem én meg egy 600 rr-es kislánnyal gurulgattam a szentendrei parton kb 80-90-el és beszélgettünk közben, nem figyeltünk előre.
ja és volt ott 5 rendőrautó lézer stb
ha nem dumálunk akkor érdekes lett volna
Nem kell megállni...
Amúgy meg tényleg nem baszogathatna,mivel street legal a 211.
VAN! Kopásjelző is, de még is baszogatnak vele, mert nincs rajta minta, mondtam, h rajzoljak bele, erre jött a bünti 20.000 Ft
Brian!
Van neked vágott slicked? Párban kellene D211gp első 120-50 -hátsó195-55 vagy 200-55, Köszi!
Majd megnezem rajta vane hogy street legal..mert ha van akkor a rendor mehet a
Eladó!
Egy pár Bridgestone bt014 120/70/17,180/55/17 12.000ft
Mert az slick gumi, mondja a rendőr nekem, mert a szélei kopottabbak, meg kevés rajta a minta alapból is.
Szia
Szerintem is sokkal jobb a sportsmart
De nem ertem a 211 miatt miert baszogatnak
Ennyivel érezhetőbb? Nekem volt többször D211 es, csak már baszogatnak a rendőrök, ezért kéne valami más gumit néznem....
Sokkal.
Van valakinek tapasztalata a brigestone Bt-016 ról?
Mennyivel gyengébb a Dunlop sportsmarttól ?
mindegyik gumiba lehet rakni belső gumit?
mz-re kell az meg ugye küllős felni
Ezzel a kérdéssel nem nagyon érdemes foglalkozni..max. csak akkor , ha esetleg olcsóbbak a "többi" guminál...Az 1200-es Bandit nem igényel ilyet.....
Ha esetleg valamit megjegyezhetek..Én előre sportgumit hátulra egy 2-komponensú túragumit tennék..De ez is kinek hogy jön be ki mit szeret , vagy szokott meg..!

Egyébként én is keresnék Michelin Pilot Road2 vagy 3-at esetleg Dunlop RoadSmart gumit 180/55x17-es méretben..Csak jóárasítva .....
Ez jó!
Nekem van használt 120/70 Pilot Power, de nem 2CT.