Szia! Én angelt használtam tavaly. Nem rossz, de azért nem sport gumi. A nyári melegben teljesen jó volt, de ahogy hűlt az idő okozott néha meglepetést. 6000km után a hátsó kuka, az első elmegy még 1-2000-t. Én többet vártam tőle!
van egy busás cimborám aki használta k8-on.. elment vele 7 e km-t úgyhogy jó és sok volt benne az autópályás rész(utazó 200-240km/h)..
voltunk együtt horvát szerpentinen amikor 2.8-3 bar volt benne elpattogott kicsit, de ahogy 2.5 lett hibátlanul üzemelt
szerintem jó választás
Szerintem is túl van árazva...az a baj hogy kevés van belőle, nem könnyű kifogni egyet értelmes áron. Gumit meg pláne nehéz találni rá úgy, hogy ne 30 eHUF legyen darabja.
A videón én is meglepődtem, mert én elsősorban városi motornak tartom - arra is szánom - de jó látni hogy endurózásra is hellyel-közzel alkalmas...
Hatásos videó. Még ugyan nem merem kijelenteni hogy jobb mint egy kommersz 250-es 4t enduró... de megfontolásra érdemes kategória. Kicsit még mintha túl lennének árazva..de majd lesz még olcsóbb is
Van, de hóesésben vettem és azóta nagyrészt a rendberakásával foglalkoztam, menni csak keveset tudtam. Ami eddig tapasztalat:
- az üléspozíciója szerintem nem nagyon alkalmas hosszabb távú túrázásra [bár van aki csinálja, viaggio in morocco ], eléggé felhúzott térddel lehet ülni rajta [177 cm] és előre lejt az ülés
- a tank 6 liter, ebből 2 liter tartalék, fogyasztás 3 és 4,5 között valami
- az utazója 90 körül van, utána már erőlködik [vége olyan 115] gyári áttétellel
- hihetetlenül dinamikusan lehet vele motorozni, meglepően nyomatékos és könnyű motor
Van Trickered? Tudsz róla mondani egy pár szót? Az egy nagyon kis érdekes motor... Mi az utazója? Meg mire való? Egész jó filléres utazómotor lehetne nagy tankkal
Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni a Metzeler Tourance endúró gumiról. Aprilia Pegaso 650 ie-re néztem ki, eddig jókat olvastam róla. Ha valakinek van negatív tapasztalata a típussal kapcsolatban, azt is szívesen olvasom. Esetleg ajánljatok másik hasonló mintázatú túra gumit, ami szóba jöhet! Rövidebb-hosszabb túrázásra használom a motort, ritkán könnyűterepezni. Üdv.
Szevasztok. Az lenne a kérdésem, mi a véleményetek a Continental ContiSportAttack gumiról? Van tapasztalatotok vele kapcsolatban? Mennyit bírhat egy kezdő motoros mocija alatt?
van egy busás cimborám aki használta k8-on.. elment vele 7 e km-t úgyhogy jó és sok volt benne az autópályás rész(utazó 200-240km/h)..
voltunk együtt horvát szerpentinen amikor 2.8-3 bar volt benne elpattogott kicsit, de ahogy 2.5 lett hibátlanul üzemelt
szerintem jó választás
A videón én is meglepődtem, mert én elsősorban városi motornak tartom - arra is szánom - de jó látni hogy endurózásra is hellyel-közzel alkalmas...
Túra-triál
Van, de hóesésben vettem és azóta nagyrészt a rendberakásával foglalkoztam, menni csak keveset tudtam. Ami eddig tapasztalat:
- az üléspozíciója szerintem nem nagyon alkalmas hosszabb távú túrázásra [bár van aki csinálja, viaggio in morocco ], eléggé felhúzott térddel lehet ülni rajta [177 cm] és előre lejt az ülés
- a tank 6 liter, ebből 2 liter tartalék, fogyasztás 3 és 4,5 között valami
- az utazója 90 körül van, utána már erőlködik [vége olyan 115] gyári áttétellel
- hihetetlenül dinamikusan lehet vele motorozni, meglepően nyomatékos és könnyű motor
eddig szeretem
majd írok ha lesz tapasztalat
Lecsekkoltam van raktáron mind a kettöböl 1-1 db 28900ft
Keresek Bridgestone TW202 vagy TW40 hátsó gumit Yamaha Trickerre. [120/90-16 méret]
Kérlek privátban írj ha tudsz javasolni valamit.
köszönöm!
2011 11 havi!
Nem, nem én telefonáltam.