Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ez az egy típus jöhet számításba?
Mert ha gondolod,akkor tudok helyette más típusokat.
Ha érdekel,akkor írj egy levelezési címet és küldök listát neked.
Szia! Köszi a választ.Nem fér el a sárvédő miatt azt meg nem akarom ledobni.
Hali!
120/70 és 180/55 17 használt gumikat keresek,dobnál nekem árakat róluk?
mreniii@citromail.hu

Köszi előre is.
Szia!
Ebből a típusból csak 190-es van .
Az nem fér el?
Itt nézz szét a webáruházban: www.revolutionmotor.hu
Szia! Érdeklődnék,hogy Dunlop Qualifier II van 180/55R17-ben
Eladó: Pirelli MT 60R 120/70-17 és 160/60-17 méretben, gyakorlatilag új. Utcára, pályázni egyaránt jó. A KTM ezzel a gumival szerelte az LC4 modelljeit...érd: giraffe64@freemail.hu
Ez már fél siker akkor.
A gumik már be vannak csavarozva, már csak a belső (és befagyott tó) hiányozna.
Szerintem a debreceni r17-nél kapnék... Majd benézek hozzájuk.
Az elsőhöz biztos lehet kapni, mert olyan nekem is van (vész esetére)

1 darab tartalék belsőt vettem még a nyáron, olyat amit az első és hátsó gumimhoz is tudok adott esetben használni (mondjuk nekem nem 190-es úthenger feszül hátul)
Szevasztok!
Belső gumi kérdéssel fordulok hozzátok.
120/70-17, 190/50-17. Ezekhez a méretekhez lehet belsőt kapni?
Igen, sportmotorhoz kell.
Előre is köszi a választ!
Szép gyűjtemény valóban.
Semmi gond nincs.
Jó motorozást neked.
szóval akkor én nem vagyok normális mert nem 35ért vettem a boltban hanem 10ért alkudozva?
amúgy én sosem leszek kereskedő, nem tudnék extra haszonnal értékesíteni "nem olyan családból származom"
pl amihez ingyen jutok hozzá azt ingyen is adom tovább
de mindenki azt tesz amit akar..... nem haragszom én arra sem aki 2x annyiért árul valamit mint amit nekem ér, csak nem veszem meg
amúgy az alkunál az a legjobb pozíció amikor nincs rá szükséged
pl nekem(legalább) 1 garnitúra a padláson 1 garnitúra a motoron
de ha látok akciós terméket bepróbálkozom, aztán ha összejön örülök ha nem akkor meg nem vagyok bánatos
csak azért hogy a crm lackó ne mondhassa hogy kamuzok
Írd ide a levelezési címedet és elküldöm neked a jelenlegi listát.
Én azt mondtam, hogy nem nekünk....
Hiszen nem mikulás vagy és nem ajándék... természetes,hogy kerestek rajta és ez így van rendjén.... ez tőletek nem szívesség,hanem bevételi forrás...
Én nem veszek szemetet,ahhoz túl drága a motorom és az egészségem... Van jó beszerzési forrásom,annál max féláron vehetnék olyat amiről már 2-3 mm hiányzik... jó esetben még 2 mm használhatnék le ...
De amíg van kereslet ,adjátok nekem nem fáj...

a személyiséget hagyjuk... megbántani nem akarlak
120/70 R17
180/55 R17 ?
Nem erről van itt szó egyáltalán és ha 17"-os gumit szeretnél ÚJAT olcsón,hát az is van,csak a kérdés hiányzik.
Szerintem ezt a témát be is lehet fejezni.
Bocs, ne haragudj, sosem szoktam más üzletét rontani (azt mások már úgyis megtették előttem), de már nem bírom ami itt megy. Azért ne akarj már mártírt csinálni magadból azzal, hogy nemtom hány ezer km-t mentek ezekért a lefingott gumikért. A szóban forgó Kenda is totál kuka, max szöges guminak tudom elképzelni. Szóval kár volt kiválogatni Nyitnátok inkább új gumikereskedést és adnátok olcsón a 17-es gumikat

+1 Ki hasonlított itt utcai gumit crosshoz?
jaaa-ez cross gumi. :)
Ne hasonlítsuk már a cross gumikat pl egy utcai gumihoz.
Egyébként nálam a cross gumik max 4ezerig vannak mikor vannak,de ti biztosan azt is le akarnátok alkudni a felére.
Nem foglalkozom egyébként nagyon ilyen gumikkal,mert a bolti ára újonnan is nagyon olcsó és így általában mindenki újat vesz.
Bocs,félreértettem amit írtál.
Milyen típus ez amit írtál,mert én ilyennel még nem találkoztam és a neten a képtalálat sem hoz ilyen gumit.
Mert szerinted mi ez?
jajajjaj itten problémák vannak
Six Days maga a gumi típusa
Ja,egyébként meg megnézném azt a 6 pályanapot futott gumit,amin nem mérhető a kopás...
Ez vicc.
Szerintem ejtsük is a témát,mert ez nem egy vita fórum.
Széles utat nektek is.
Igen,valóban lehet venni ilyeneket,ezzel nincs is baj.
Mint mondtam,nem az alkuval volt a bajom most sem és azt is írtam,hogy semmiképpen nem adom oda féláron.
Csak tudod majd ha te is kereskedő leszel és mindenki azzal traktál,hogy 99%-os gumit akar,de ne legyen egy évnél öregebb és max 5ezret akar adni érte... egy idő után kezd sok lenni.
De mint mondtam ezt akkor érted meg,ha kereskedő vagy.
Azért én kitartok,mert hála égnek az ilyen emberekből még mindig kevés van és aki meg normális,annak szívesen segítünk sok minden másban is és akár együtt is túrázunk-erre is sok a példa.