Szia! Meg van még, volt Donkartacs, azt mondta hogy ma 19:00-körül ad választ, mert van még egy pár gumi amit meg szeretne nézni.
Egyébként normális csókának tűnt.
Vidd el egy rendes gumishoz, nehogy így használd!
Mekk-Elekéknek meg verd le a cégtábláját.
Beszappanozták a gumi peremét, meg a felni peremét rendesen?
Sziasztok!
Vásároltam az öreg suzukimra gumikat, használtan a költségek kimélése szempontjából, az egyiken még a matrica is rajta van a másikon még elég jó a bordamélység de mint kiderül öregeket a gumik(azt hiszem 10év körüliek).Ma akartam lecseréltetni a kopott gumikat ezekre, több negatív tapasztalatom volt gumis műhelyekkel ezért Zalaegerszegen a legnagyobb nevű gumis szervizbe vittem mert gondoltam ők biztosan megoldják gyorsan, hát nem így lett, 45percig bohóckodtak a gumikon úgy hogy már kiszerelt felniket vittem.A végén közölték hogy kész, DE nem sikerült a gumikat rendesen felrakni mert "nem ugrottak fel a helyükre" pedig felfújták 9(!) barra is(a lényeg hogy valahol fent van rendesen valahol meg jobban fel van csúszva), de semmi gond csak használjam őket óvatosan majd a helyükre mennek, hát megpróbáltam de elég durván ráz és teljesen instabil a gép.
Mi a véleményetek? Használjam vagy mit tegyek velük?
Szia nekem M3 van most a Fézin és nagyon szeretem.
3000 km mentem eddig szinte semmi kopás. Előtte Pirelli Angel volt fenn de nekem az nem jött be. Ez nem csúszott még meg soha. Ezért úgy gondolom hogy az M5 még jobb lehet. Asszony gépére kéne.
Ahogy Zoli is írta, nincs rá szükségem, mert slick megy a helyére. Egyébként az egyik motoros barátom használt M5-öst és nagyon bejött neki. Jól tapad és ennek ellenére csak mérsékelten kopik.
Viszont holnap délután jön egy érdeklődő megnézni, úgyhogy ha érdekel akkor siess.
1 hónap és itt a tavasz.
Ha nem lenne nálam a Rosso Ii már mennék is.
www.revolutionmotor.hu
Racetec k3-rol mi a velemenyetek? utcarra akarom gsxr 600-ra, meg mekkora nyomast ajanlotok ?
Egyébként normális csókának tűnt.
Szerintem már mondtam egy párszor... nekem volt a GS-en 18 éves, túltárolt gumi is (igaz csak hátul)... kibírtam esés nélkül
Mekk-Elekéknek meg verd le a cégtábláját.
Beszappanozták a gumi peremét, meg a felni peremét rendesen?
Vásároltam az öreg suzukimra gumikat, használtan a költségek kimélése szempontjából, az egyiken még a matrica is rajta van a másikon még elég jó a bordamélység de mint kiderül öregeket a gumik(azt hiszem 10év körüliek).Ma akartam lecseréltetni a kopott gumikat ezekre, több negatív tapasztalatom volt gumis műhelyekkel ezért Zalaegerszegen a legnagyobb nevű gumis szervizbe vittem mert gondoltam ők biztosan megoldják gyorsan, hát nem így lett, 45percig bohóckodtak a gumikon úgy hogy már kiszerelt felniket vittem.A végén közölték hogy kész, DE nem sikerült a gumikat rendesen felrakni mert "nem ugrottak fel a helyükre" pedig felfújták 9(!) barra is(a lényeg hogy valahol fent van rendesen valahol meg jobban fel van csúszva), de semmi gond csak használjam őket óvatosan majd a helyükre mennek, hát megpróbáltam de elég durván ráz és teljesen instabil a gép.
Mi a véleményetek? Használjam vagy mit tegyek velük?
3000 km mentem eddig szinte semmi kopás. Előtte Pirelli Angel volt fenn de nekem az nem jött be. Ez nem csúszott még meg soha. Ezért úgy gondolom hogy az M5 még jobb lehet. Asszony gépére kéne.
Nem akarom megvenni.
Viszont holnap délután jön egy érdeklődő megnézni, úgyhogy ha érdekel akkor siess.
Vagy letörted a motort?