Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Ha valakit érdekel az alábbi gumibridgestone 160/60 Az árban megegyezünk.
Kösz
Írtam levelet, mert olyan menűpontot nem találtam, hogy" regisztráció"
de a link azért működött
Oké-Oké csak kérdeztem
nem értem a kérdést...talán fantomként szeretnél vásárolni? mert azt biztosan mondhatom,hogy nem lehet,amit ki kell kötelezően tölteni,azt ki kell....de szerintem ez érthető,hogy linkre senki nem fog gumit hozni,aztán meg a nyakunkon marad,ha nem viszed el mégsem
Kell regisztrálni a vásárláshoz?
www.revolutionmotor.hu ,elírtad a weboldalunkat,de azért köszi:))
nézz szét esetleg revulutionmotor.hu árlistájában. Elég jó áraik szoktak lenni
Bocs, igen Pilot Road 3 lesz az :-)
Akkor járj utána!
A BT56 és a BT57 mind a kettő túra gumi!
A Bridgestone gumiknál a Bt jelzés utáni számsor jelzi a gumi keménységét-stílusát.
Minél kisebb a szám,annál sportosabb a gumi.
Pl Bt002-003 abszolút sport gumi.
Mint pl rá is van írva a Bt021-re,hogy sportturing.
Bla-bla-bla
Mindent elhiszek, csak azt nem, hogy a BT056 túragumi. MaxxPowerbe vettem a Halász Karcsitól szőrösen, aki azt mondta, hogy R6 gyári gumija,csak a tulaj két kör után vett rá mást. Ezért is volt sajnos 120/60 az első gumi. Illetve ,ma már túrásnak számíthat. CBR 1100 ,ami neked van egy időben 057-tel jött.
Mármint Pilot Road 3-at?!
Sziasztok!
Michelin PilotPower 3-t keresek 120/70/17 180/55/17-es méretben. Csak új gumi érdekel!
Nagyon kedves vagy, hogy eladásra kínálod a gumijaid. Én ingyen vinném, mivel árat nem adtál meg áll az alku? Ha nagyon jó állapotúak, akkor egy ezrest fel tudok ajánlani, de csak mer mér ne....
Nehéz lett volna odaírni mennyit szeretnél értük kapni? Ne bántásként vedd a dolgot, hanem segítségnek a következő ilyen tranzakciódhoz. Tudod mindennek van ára, és azt szeretik tudni a vásárló jelöltek
Kawasakimat 140/70/17 66H -s Bridgestone gumival vettem(hátsó)
A gyári méret 130/70/17 ,felniméret:17xMT 3.50
Maradjak a gyári méretnél?
Tudnátok nekem segíteni milyen márkát vegyek?A motort túrázáshoz használom.
Tavasszal lenne esedékes a csere.Bár ha baráti áron,és friss DOT-tal tudnék venni,akkor előbbre hoznám a vásárlást.
Eladó pályán használt verseny gumiabroncsaim! A gumik közepe szinte érintetlen!
2db Pirelli Diablo Supercorsa 180/60-as méretben (1db SC1 (soft) és 1db SCO (supersoft)) 2712,1712 heti gyártásúak.
Továbbá van egy szett Metzeler Racatec Interact K2 típusú versenyabroncsom, szintén 180/60 és 120/70-es méretben, az első gumma 4010, a hátsó pedig 4811 heti gyártású. Tehát egyik gumiról sem mondható, hogy öreg, megkeményedett. A tapadás garantált ezen típusú gumiknál mind közúton mind pályán!
Vee Rubber 100/80-17
Ha valakit érdekel mondjon egy árat és vigye.
18-at tudok adni érte.
Basszus ilyen messze még a google mapsen sem jártam...
Szia.
Hát az akkor nem a legjobb. És akkor milyet ajánlasz?
Az Appalache hegység nem lehet szar.. viszont motorosok a préri közepén is laknak.
Ja itt nem lehet jot motorozni. Dog meleg csak egyenes es lapos. Es raadasul sok oreg autos akik vakon es suketen nem is tudjak merre kell haza menni.
Keress ra: deals gap
Ott mar motoroztam parszor. 11 merfold (17km) 318 kanyar.
olcson érdekel 160/70-80 /17! mértü gumi!
Ahogy a mapsot néztem Robbinsville környékét megsasolnám...........látok ott potenciált.