vettem én már 6days garnitúrát postaköltségestől 10 ezerért
aztán az első guminál nem volt mérhető a kopás hátul meg szűk 1mm hiányzott
szóval alkudni kell, max nem válaszolnak vagy elhajtanak a picsába
veszíteni nem lehet
A cigánykodást mindig meg kell próbálni, mert párszor bejön. Alkudtam már le motort is a hirdetési ár felére.. igaz ott jóval mélyebb első ajánlattal indítottam
Ha nem tetszik az ajánlat nem adod el, kész... de nincs értelme felháborodni.
Nem nektek hozzuk?
Az,hogy mi keresünk rajta ez egy dolog és ez természetes is szerintem,mivel mi megyünk érte rengeteg km-t és sok időt szánunk rá,de ti használjátok el,így nektek hozzuk.
Nemde?!
Látom te is csak kötekedni szeretnél.
Mond-mire jó ez?
Ha nem tudsz segíteni máson,akkor belerúgsz?
Ez a hozzászólásod elárulja a személyiségedet is.
Nem muszáj a használtakat venni,lehet venni újakat is sokszoros áron.
Mindenki eldönti maga,hogy mire ad ki mennyi pénzt és lehet alkudozni is,csak azért a pofátlanságot senki nem szereti.
Idézném az előttem hozzászólót-el kell menni a boltba és meg kell próbálni alkudni-szinte biztos vagyok benne,hogy amikor valaki kiejti a száján,hogy 50%-ot szeretne "CIGÁNYKODNI" mert erre már azt lehet mondani,akkor megmutatják,hogy merre van az ajtó.
Lehet alkudozni bárkinek és szerintem sokan el is fogadják,csak tisztességgel kell ezt tenni.
Szép estét neked.
eladó 1 continetal 130/70/17
azon kivűl vannak még 17",21" gumiaim is!
esetleg csere érdekel 150-160 széles 17" gumira
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Ha szeretnéd,besegítek a postádba is,hogy ne kelljen 2600ft-ot fizetned érte,így meg tudom oldani neked házhoz szállítással együtt mondjuk 8000ft-ért.
Megfelel így?
Hát igen,és sajna egyre többen így csinálnak-sajna abba nem gondolnak bele,hogy hetente hány ezer km-t megyünk a gumikért,hogy neki elhozzuk Magyarországra és hogy napokat válogatjuk a gumikat,hogy ne selejtet hozzunk és mi is pénzt adunk ki érte,nem pedig ingyen kapjuk...
Tehát 4 ezret szeretnél alkudni?
50%kedvezmény?
Ez azért nem semmi-nem egy 50ezerft-os dologról van ám szó.
Már bocs,de ez azért a pofátlanság határát súrolja nemde?!
6ezer ft-ra még lehet,hogy azt mondanám,hogy ok,de 4ezerre semmiképpen nem.
Most rákerestem a neten és mindenhol bőven 20ezer ft/db áron találtam konkréten 26-28ezer között/db
Éppen ezért sem fogom a kettőt 4ezerért odaadni.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy Kawasaki kmx 125-ös enduróm. Az a helyzet, mivel sokkal többet megyek utcán, mint terepen ezért gondolkoztam azon, hogy átépítem supermoto-ra, mert eddig cross gumákkal csapattam városban falun főúton, mindenhol :D meg van kopva, tapad is azért ,de kéne supermoto felni gumákkal..csere érdekel valakit ráfizetéssel?
aztán az első guminál nem volt mérhető a kopás hátul meg szűk 1mm hiányzott
szóval alkudni kell, max nem válaszolnak vagy elhajtanak a picsába
veszíteni nem lehet