olyan kérdésem volna, hogy van egy kb 80%os Road Attack első gumim fölösbe'. 120\60\zr17-es . Mennyit érhet ez nagyjából? csak úgy nagyságrendileg érdekel, hogy inkább passzoljam tovább, vagy rakjam be valamelyik sarokba porosodni nehezebb időkre. Előre is köszi
Kevés gumival van saját tapasztalat. Metz.SportTec M1 nem tapad(GSX-R SRAD-dal), M3 IGEN! Dunlop D208 Tapad, de kopik is, Qualifier Race Replica tapad, eladtam vele a motort. Tudja valaki mennyire tartós? Pir Dragon Supercorsa PRO: Igen! elöl tartós is!
Haverom 68 ezeért vett Sportsmartot 120/190 méretben. Valószínűleg megrendelték, aztán mégsem fizettek. De 70560Ft A Rosso II meg 61320Ft. Revolutionmotor.hu - CBR 1000 RR-en viszont már szépen kockásodik a Sportsmart 5ezer után hátul, pedig mondhatni nagyon finoman húzza neki! De szerinte is jó gumi és tartós lesz. A BT 014 vagy a Qualifier I, ekkor már majdnem vásznas lenne, illetve volt is!
Sziasztok!
Tavasszal le kell cserélnem a motoron(650es Bandika) a gumit. Milyet javasoltok rá (tapasztalatok alapján)?
Most metzeler sportec m3 van rajta
Hello!Természetesen SportSmart!Tavaly április óta használom,nagyon tapad,az eleje beszarás mit fog.13 000 km fölött járok vele és még nincs kopásjelzön és nem kockás .Ráadásul utcai viszonylatok közt is alacsonyabb nyomással használom,elöl-hátul 2.1 bar hidegen.Nyáron még lehet hátul picit kevesebb is..Húzós az ára,de megéri és mivel n-tech-es pályán is jól használható .
Sziasztok látogassatok el hozzánk jelenleg 300 db gumi van raktáron ,
szinte bármilyen gumit tudunk párban kínálni
Minden nap este 8-ig vagy akár később is elérhetőek vagyunk https://www.facebook.com/pesti...
30/ 47 111 95
Bocsesz! Elnézést, hogy beleszólok, de BT56 nem BT056!
Három számjegyűek első kettő szám a kategória(pálya 00, sport01, túra02), harmadik szám a generáció, minél nagyobb, annál frissebb. 002-t váltotta a 003, 015öt a 016 stb.
BT56 BT57 kapható még egyáltalán? lehet a maga idejében sportgumi volt, nem?
Belinkelek neked egy oldalt és olvasd el.
Itt is leírja,hogy Sporttúra gumi!
Ezt az oldalt nem én írtam: http://www.nationalbiketyres.c...
A nagy teljesítményű gumi nem a sportosságra utal,hanem,hogy nagy nehéz motorokra szerelik,mint pl a Super BlackBird
Jó éjt
Én mentem
akkor még sincs igazad?
A Sport Touring azt jelenti sporttúra nemde?
akkor mégsem sport...
Ne keverjük össze a jellemzőket.
A Bt 014-et és az S20ast pedig megint csak nem lehet egy lapon emlegetni.
De ha szerinted az ugyan olyan tapadású,akkor próbáld ki pályán a Bt014et,kíváncsi vagyok hány kanyarig jutsz vele?!
az S20 az sport gumi és a Bt016 is,de a Bt014 az sporttúra.
Na de mindegy is-én nem fogok veszekedni ezen,mert nincs min.
Ha sport gumit akarok feltenni,akkor felteszem a Bt002-t és nem a Bt057et,de szerintem az emberek 99%-a
Szerencsére nekem van igazam, mert nem szeretem ha nem. Most jöttem a Bridgestone .com-rol : Sport/touring (főképp sport) 057, 056, 010, 011, 014, 015, 016, S20 TOURING / sport 054, 020, 021, 023 . A 045-öt a google képek-nél találtam, hol Touring, hol Sporttouring jelzővel illetik. (045-tel nem volt véleménykülönbség ,csak a gyártásban. Azt most sem tudom)De a méretválaszték elég öreges 110/60-16 v, 120-130/60-17 ill 18. Hátul pl: 140/80-16 v. Széles utat!
oké-szerintem hagyjuk-nézz utána és utána írj ide ilyeneket.
Ha a szám szerinted a fejlesztés,akkor a Bt003-mat pl nem pár éve adták volna ki és a Bt56-ot sem 10en éve nem gondolod?
Ne beszélj hülyeségeket!
Nem szeretnék erről vitázni.
Témát bezártam.
Széles utat neked
Én már nézegettem az oldalatokat, mert tavaszra kell gumit vennem. Hátsóm Pirelli még 3mm van rajta.
Néztem a Metzeler Sportec M3-at, sok jót olvastam róla.
Az árlistátokban van olyan, ami mögött van egy betű /E,C...stb/
és ahol nincs. Ezek között mi a különbség?
Mennyire lehet a metzelert és pirellit összepárosítani?
valóban olyan nincs,de a webáruház fül alatt van olyan ,hogy megrendelés,na ott kell mindent helyes adatokkal kitölteni,ilyen egyszerű... persze ha csak érdeklődsz erről-arról,nem kell beírni mindent,akkor nyilván csak jön a mail,mit szeretnél kérdezni :))) nemsokára kicsit alakul a web, lesz még több fajta gumi,bár így is nagy a kínálat,ha nézted a webshopot, penge lesz Az árak pedig maradnak a nagyon jó áron! reméljük
olyan kérdésem volna, hogy van egy kb 80%os Road Attack első gumim fölösbe'. 120\60\zr17-es . Mennyit érhet ez nagyjából? csak úgy nagyságrendileg érdekel, hogy inkább passzoljam tovább, vagy rakjam be valamelyik sarokba porosodni nehezebb időkre. Előre is köszi