Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátra bármikor felraknám.
Előre többet nem..............párszor bef...ostam amiket tudott művelni.
Inkább kevesebb ideig tartson.
De mivel sokan megelégedtek vele felőlem mehet.Csak én nem.
Jó gumi ez :) Hátul még ez van egy egész jó, de párban cserélném.
Előre inkább powert kéne.
Nem úgy gondoltam, megtetszett az ár :) Kereslek hamarosan!
Szerinted csak vicc,ami ár oda van írva a weboldalra? Ezt nem gondoltad komolyan,remélem..Ilyennel nem viccel senki...szerintem vagy magyarban ne lepődjek meg,ha átvernek? Hát ez nem átverés,nyugi :)) Na mindegy,ha jó az ár,majd úgyis keresel minket,itt nem irogatnék tovább.köszi:)
Mert vettem egyet használtan nemrég előre, mindenre lehet használni csak kanyarodásra nem :) Instabil tőle a motor, rosszul van kopva.
Jól néztem hogy 101+120€ ? Ez eddig valóban a legjobb ár lenne :)
Miert?

Miutan felrakod az uj gumit es hazamesz vele a gumistol, akkor az mar nem hasznalt lesz?
Csak új érdekel, használtat nem teszek motorra :)
nálunk, de csak új gumink van,használt nincsen :)
www.revolutionmotor.hu
Sziasztok!

Esetleg tudtok valami helyet, boltot ahol jó áron tudnék venni MICHELIN Pilot Road 2gumit párban?
120/70ZR17 + 180/55ZR17 kellene.

Köszi!
Sziasztok!
Ha valakinek lenne esetleg 90/90 v 90/80-as R16-os és 110/80-as R17-es gumija, lehetőleg dunlop, bridgestone v pirelli, az dobjon egy e-mailt, köszi :D
Maradt 2 db Bridgestone slickem 190/645. 15-ért vettem darabját de már nem használom-a kettő együtt 12.000-ért vihető.kb 2 mm-es kopásjelzőkkel mindenhol.
Eladó gumik!

Dunlop Kr108 165/55 R17
Dunlop Kr106 125/80 R17
Pirelli Dragon Supercorsa Sc2 150/60 R17
Pirelli Dragon Supercorsa Sc2 120/70 R17

További információk: http://www.kepesmotor.hu/sport...
Nekem is van D209GP gumim hasonló állapotban közepe újszerű, és a szélei kevésbé erősek. 7000ft
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert a felniben levő szelep gumija elszakadt. Milyen szelepet érdemes belerakatni, ill. másképp kérdezem, érdemes csavarral rögzíthető szelepre cserélni a behúzható szelepet?
Pld. ilyenre: http://www.kekhold.hu/?page=we...
Bridgestone Battlax Bt021-es gumi 150/70/17-es méretben,gyönyörű állapotban eladó.
Ha bármi kérdésed lenne,fordulj hozzám bizalommal.
A képek magukért beszélnek.
Köszi, de tárgytalanná vált a dolog!
bt021 f/r túrasport 120/180 két komponensű gumipár eladó. én csak motor vizsgáztatáskor raktam fel és futón vittem a motort így nem használódott, kb 700km van benne így vetem, listaára 70 forint féláron 35 forintért vihető akinek szimpatikus.
Szia, megmértem a bal fele gyengébb legyen csak 9000.
Dobj egy mailt vagy
Várom a képet!
Szia!Nekem lenne 1 D211 GP 190/55ZR17 gumim.Profil mélység középről kifele 4-3-2mm. Ár:10000+posta! Ha érdekel este tudok képet feltenni.
Szia Brian!

Keresek Dunlop Sportmax Gp 190/55 ZR17
Még eladó... egy laza szezont még el lehet vele menni.