Hátra bármikor felraknám.
Előre többet nem..............párszor bef...ostam amiket tudott művelni.
Inkább kevesebb ideig tartson.
De mivel sokan megelégedtek vele felőlem mehet.Csak én nem.
Szerinted csak vicc,ami ár oda van írva a weboldalra? Ezt nem gondoltad komolyan,remélem..Ilyennel nem viccel senki...szerintem vagy magyarban ne lepődjek meg,ha átvernek? Hát ez nem átverés,nyugi :)) Na mindegy,ha jó az ár,majd úgyis keresel minket,itt nem irogatnék tovább.köszi:)
Sziasztok!
Ha valakinek lenne esetleg 90/90 v 90/80-as R16-os és 110/80-as R17-es gumija, lehetőleg dunlop, bridgestone v pirelli, az dobjon egy e-mailt, köszi :D
Maradt 2 db Bridgestone slickem 190/645. 15-ért vettem darabját de már nem használom-a kettő együtt 12.000-ért vihető.kb 2 mm-es kopásjelzőkkel mindenhol.
Segítséget szeretnék kérni, mert a felniben levő szelep gumija elszakadt. Milyen szelepet érdemes belerakatni, ill. másképp kérdezem, érdemes csavarral rögzíthető szelepre cserélni a behúzható szelepet?
Pld. ilyenre: http://www.kekhold.hu/?page=we...
bt021 f/r túrasport 120/180 két komponensű gumipár eladó. én csak motor vizsgáztatáskor raktam fel és futón vittem a motort így nem használódott, kb 700km van benne így vetem, listaára 70 forint féláron 35 forintért vihető akinek szimpatikus.
Előre többet nem..............párszor bef...ostam amiket tudott művelni.
Inkább kevesebb ideig tartson.
De mivel sokan megelégedtek vele felőlem mehet.Csak én nem.