Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó pályán használt verseny gumiabroncsaim! A gumik közepe szinte érintetlen!
3db Pirelli Diablo Supercorsa 180/60-as méretben (2db SC1 (soft) 1db SCO (supersoft)) 2812,2712,1712 heti gyártásúak.
Továbbá van egy szett Metzeler Racatec Interact K2 típusú versenyabroncsom, szintén 180/60 és 10/70-es méretben, az első gumma 4010, a hátsó pedig 4811 heti gyártású. Tehát egyik gumiról sem mondható, hogy öreg, megkeményedett. A tapadás garantált ezen típusú gumiknál mind közúton mind pályán!
Igen de ha kevesled akkor a többit nekem hagyd az Ancsyéknál majd később veszek gummát rajta
sokan azt hiszik,ez az ár kamu,nem is értem,miért....ez nem átverés,ennyi az ár,az van oda írva,igen :))))))
én kinéztem magamnak egyet
MICHELIN 160/60 ZR 17 (69W) TL Pil.Power 101 €

azaz 101 euró lenne ez a gumma és kész?
Dunlop D211-t próbáld ki! Keresd brian-t a topicban,biztos tud neked valamit ajánlani!
Köszönöm Ancsy! Szétnézek!:)
Kedves Bandi!
Előre is köszönöm a segítséged! Az email címem, amire küldheted a listát: apafej8889(kukac)freemail(pont)hu
Szia Gergő!
Írj egy levelezési címet és küldök neked egy listát, amiből biztosan találunk számodra megfelelő gumit.
Érdeklődj nálunk,mindenkinek tudtunk segíteni eddig,ha utcai új,vagy versenygumit keresnél nagyon jó áron :)))
www.revolutionmotor.hu
GSR600-ra milyen gumit ajánlanátok? Jelenleg Michelin Pilot Road I-es van rajta..ezzel vettem a motort, de nagyon nem nyerte el a tetszésem, mert tapadása egyenlő a 0-val.. Inkább olyan gummát keresnék, ami tapadásban kiváló, még ha kevesebb km-t is fut el..
A válaszokat előre is köszönöm!
Neked nincs,vagy nem is gyártanak ezekből?
és miből van,amim kb ezt tudja?
Nincs.
Szia Brian!

/60 van előre R10-ből?
vagy 003-ból?
Mislen pájlot active (130/90) helyett keresnék egy fokkal lágyabb cumákot hátra. Elég hülye méret sajnos. Tud valaki okosat mondani ez ügyben? Megköszönném.
Nagyszerűűűű!Kereslek Köszi
Hy Van Dunlop
Hy brian! Van valamid gsxr1000-re hátra? Dunlop előnyben!
a michi-nek 3 jó gumija van: pilot power, power pure (az utóda), és a power one. Az uccsó a legjobb!
Itt Brian, vétel
Hello, Briant keresem hatha tudna segiteni.
gsxr 600 k4-en megjelent a muszerfalon ma az F1 hibakod es kigyult a piros lampa, ja es 7000 res fordulat felett mar nehezen porog.
michelin macadam olcsón eladó link
szerintetek melyiket érdemes feltenni drz-re hátra?

- michelin power
- dunlop roadsmart
- metzeler sportec M3

mind a három használt, csak különböző profilmélységgel. 3-4-5 mm-el. a dunlop foltozva volt.
Van ebből több típus, 2ct- sima stb. Gondolom a két komponensüt érdemes nézni.
most megyek minnyá a gumisho
elől power hátul road
Most nézem hogy a power olcsóbb is, nem ismerem ezt a tipust, valóban jó?