Dunlopnal elofordult nalam ennelnsokkal alacsonyabb is, megsem kovalygott. Eringrol most olyan 1,9-cel jottem haza BT003ban. Semmi kovalygas.
Ugyanakkor az egyik legkonyebben ellenorizheto kerdes. Fujd fel 2,5re es kiderul ;)
Melyik tipusára gondolsz konkrétan?
Már csak azért,mert SZINTE minden Bridgestone BATTLAX,csak a végén van egy szám sor és az határozza meg a gumi keveréket.
Pl Battlax Bt57-ez egy túra gumi,vagy Battlax Bt002 ez egy full sport gumi,amit fel szoktak vinni a pályára is.
Egyébként bármilyen gyártótól is vásárolsz,nem létezik rossz gumi,csak esetleg rossz választás!
Szia! Úgy emlékszem az Azzaro sportosabb, azt ajánlanám inkább mint a Diabo-t, mert az total túra gumi. Sportosság felé lépcsőzetesen: Diablo Corsa, Diablo Corsa III(szélei puhábbak), Diabo Rosso/RossoII, Dragon Supercorsa Pro/Diablo Supercorsa SC. Csak nyomkodd bele a körmödet, hogy mennyire puha a gumi, amilyiket jobban tárolták az a nyerő. Mert gondolom nem 2012-es gumik.
Sziasztok.
Van egy eladó Bridgestone BT016 garnitúrám.
Első kerék: 120/60 ZR17, 55W profil mélysége max 2mm
Hátsó kerék: 160/60 ZR17 69W profil mélysége max 3mm
Hali!
180-as bridgeston r10-nek milyen nyomást ajánlotok utcára? Elkezdett kóvályogni a motor és kezdem leszűkíteni a kört. Persze kormány csapágy is erősen a jelöltek között van meg a gumi csere is de azért ezzel kezdeném eddig 2.2 vel használtam de nem éreztem igazán rossznak csak az utóbbi időben..
Egyszerűbb ha felmegy a Pirelli oldalára, és megnézi mit ajánl a Pirelli a motorjára/mi a választék.
http://www.pirelli.com/tyre/ww...