Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem pályahasználat nem 240-el lapon a mátrában hanem csak úgy átlagosan.
Rosso II-t tervezem csak azért.
Az általam felsoroltakhoz képest nem.
A két pirelli sem?
Milyen céllal, hol fogod használni a motort? Ha kizárólag közúton, akkor teljesen mindegy, hogy az általad kinézettek közül melyiket veszed.

De, az előző hozzászólásodban pontosan ezt írtad: "gsxr 600 k6-ra kellene főleg a tpadás a lényeg", amiket pedig felsoroltál lehetséges alternatívaként, azok pont nem a tapadásról híresek. Szóval, ha mégis a tapadás számít, akkor
Nézz szét a motorgumi webáruházunkban,szerintem elég jók az árak:)))
www.revolutionmotor.hu
Sziasztok Aprilia Rally robogórol lenne szó gumi kérdésben.
értem és köszönöm!

De én párban szeretnék gumit vásárolni amiket néztem azok ezek lennének! Ezek közül kellene választanom valamelyiket.A segítségedet köszönöm! (bocsi az értetlenkedésért)

Continental ContiSportAttack 2
Michelin Power Pure
Bridgestone BT016 Pro
Diablo Rosso II Pirelli
Diablo Rosso Corsa Pirelli
Ami jó, az gyorsabban kopik
Én ezeket javaslom egy vérbeli sportgépre:
Dunlop D211GP
Dunlop D212GP
Pirelli Diablo Supercorsa
Metzeler Racetec
De, ha írsz vagy , szívesen segítek.
Sziasztok megtudnátok nekem mondani Aprilia Rallyra mekkora a legkisebb gumi amit rálehet tenni?
a Contit felejtsd el, én azzal vettem a motort, de dobtam is le róla. Hosszab fékút, berázó futómű...., rossz kanyarstabilitás. Igaz ez nem a II-es, csak az egyes Road Attack.
Szia Feri
Most használok rosso 2..
Tegnap este15 fokban is kiváló a tapadása de hétvégén a matraban is jól teljesített, miközben esett az eső...
Szerintem jó gumi
Igaz én a nyari melegben 211gpvel járok , de a rosso tavasszal ősszel szerintem jobb
Sziasztok gumiban mi a jó? gsxr 600 k6-ra kellene főleg a tpadás a lényeg meg kinek mi a véleménye meik a jobb?

Pirelli diablo rosso II
vagy
Continentel Sport attack 2
Eloxált Alu Versenyszelepek...
http://www.kepesmotor.hu/sport...
ok!

limo.88@hotmail.com
Adj egy email címet esetleg, hogy ne a mi üzeneteinkkel legyen tele az üzenőfal, és akkor holnap oda írok majd pontos értékekkel!
komolyan érdekel a gumi
Közepei teljesen érintetlenek, esetleg pár tized mm kopást ha mérhető. 2 fajta gumi van, mert van amikor jobbra, van amikor balra volt verseny, tehát van amelyiknek a bal valamelyiknek a jobb oldala kopottabb, oldalán is sztem megvan 2,5 3 mm, de ha komolyan érdekel holnapra mérek pontos értékekkel.
esetleg bordamélységet tudsz mérni nekem?
Természetesen van olcsóbb is, de te kérted hogy a legjobb állapotúra mondjak árat!
Sokallod? Mondj árat amit neked megér, hátha megtudjuk beszélni!
szétnézek még neten és ha kell akkor jelentkezem!
12.000
most sc2 van fent nekem de igazából az érdekelne amelyik jobb állapotú :)
Melyik érdekel?
ár?