Milyen céllal, hol fogod használni a motort? Ha kizárólag közúton, akkor teljesen mindegy, hogy az általad kinézettek közül melyiket veszed.
De, az előző hozzászólásodban pontosan ezt írtad: "gsxr 600 k6-ra kellene főleg a tpadás a lényeg", amiket pedig felsoroltál lehetséges alternatívaként, azok pont nem a tapadásról híresek. Szóval, ha mégis a tapadás számít, akkor
De én párban szeretnék gumit vásárolni amiket néztem azok ezek lennének! Ezek közül kellene választanom valamelyiket.A segítségedet köszönöm! (bocsi az értetlenkedésért)
Continental ContiSportAttack 2
Michelin Power Pure
Bridgestone BT016 Pro
Diablo Rosso II Pirelli
Diablo Rosso Corsa Pirelli
Ami jó, az gyorsabban kopik
Én ezeket javaslom egy vérbeli sportgépre:
Dunlop D211GP
Dunlop D212GP
Pirelli Diablo Supercorsa
Metzeler Racetec
De, ha írsz vagy , szívesen segítek.
a Contit felejtsd el, én azzal vettem a motort, de dobtam is le róla. Hosszab fékút, berázó futómű...., rossz kanyarstabilitás. Igaz ez nem a II-es, csak az egyes Road Attack.
Szia Feri
Most használok rosso 2..
Tegnap este15 fokban is kiváló a tapadása de hétvégén a matraban is jól teljesített, miközben esett az eső...
Szerintem jó gumi
Igaz én a nyari melegben 211gpvel járok , de a rosso tavasszal ősszel szerintem jobb
Közepei teljesen érintetlenek, esetleg pár tized mm kopást ha mérhető. 2 fajta gumi van, mert van amikor jobbra, van amikor balra volt verseny, tehát van amelyiknek a bal valamelyiknek a jobb oldala kopottabb, oldalán is sztem megvan 2,5 3 mm, de ha komolyan érdekel holnapra mérek pontos értékekkel.
Rosso II-t tervezem csak azért.