valakinek eladó új, újszerű diablo corsa 3, metzeler m5, dunlop sportsmart, michelin road3 esetleg?...
első és 190-es hátsó is érdekelne
bolti áron nem vennék..
A segítségeteket szeretném kérni. Kinéztem 2 gumit: Pirelli Diablo és Avon azarro st 46. Az lenne a kérdésem, hogy mik a tapasztalataitok ezzel a két gumival kapcsolatban? (tapadás, futásteljesítmény stb.) Sportos túrázásra kellene egy FZ6S-re.
A válaszotokat előre is köszönöm! Tisztelettel
Első gumim lassan csereérett.
Pirelli Rosso II és a Rosso Corsa között vacilálok.
A hátsó gumim Rosso II (190/55), nagyon meg vagyok vele elégedve. De az első gumi nem baj ha jobban tapad.
A motort országúton használom, a szerpentineket viszont szeretem. :)
A Rosso Corsa vajon elmegy 15 000km-t országúton? Ha igen, akkor inkább azt választom.
Üdv!
Gumit szeretnék venni és a véleményeteket kérném ki. A Pirelli Diablo Strada és a Metzeller Z6 között vacilálok. FZ6S-re szeretném. Sportos túrázásra használnám leginkább. Mik a tapasztalatok erről a két gumiról?
Nekem a mac kevesebbet bírt elöl, 17-nél vége volt, a hátsó 18.5-nél lett defektes, még 2mm mély volt. Nem volt bajom azzal a gumival, csak utált kanyarodni, erőszakolni kellett keményen.
Most power elöl- road1 hátul a kombó, tökéletes
Michelin Macadamnál és Pilot Road1-esnél az a tapasztalatom, hogy az első-hátsó egyszerre kopik el. Nem egy anyagból lehet, mivel az elsőnek elvileg puhábbnak kell lennie a kanyarok és a fékezés, a hátsónak meg keményebbnek a nyomaték miatt.......gondolom.
hali
a borda tövébe elég sok guminak kiszokott repedezni,
az M3 nál (600as motornál) sokan tapasztalták, hogy egyszerre ,de az is előfordulhat nagyobb súlyú motornál, hogy hamarabb kopik el az első mint a hátsó,
Tudnál nekem adni 120/70/17 első gumit,ami profilban megy a supercorsa prohoz?
Van egy új belőle hátra,elől conti sport attack van,szinte új,de le szeretném cserélni,mert túl lapos a profilja és másképp akar kanyarodni a motor vele.
Olyan gumit keresek,aminek még az oldalán is van futófelület,mert idén még tervezek pályázást és egy 2-3 napos szlovén csavargást is.
Köszi
különösebben nem tartok tőle, mert szerintem szigorú minőségellenőrzés van. Ha elkezdenének perecelni a gumival, nagy botrány lenne belőle. Igaz nem vagyok macska, hogy 7 életem legyen.
Szia Brian! Létezik olyan neves motorgumigyártó, amelyik Kínában gyártat? Esetleg a kifutó modelljét.? Egyébként most újra feltetettem a tőled vett 2007-es 209 GP Racer-t 120/70 (az év őszén vettem) és kiválóan működik, puha, ragadós.
valakinek eladó új, újszerű diablo corsa 3, metzeler m5, dunlop sportsmart, michelin road3 esetleg?...
első és 190-es hátsó is érdekelne
bolti áron nem vennék..
üdv