Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként felmenni talán felmegy a felnire,csak ne kapj vele defektet...
190-es méret maximum,de Brian is ezt fogja írni/mondani sztem
Keress 190-est.
Ezt komolyan kérdezted?
Szia Brian! A GSX-R600 K8-asnál felmegy hátra a 200/55-ös Dunlop D211 GP?
Sziasztok!
Keresek Michelin Pilot Sporty gumikat, 110/80 17 és 90/80 17 méretben (1-1 darab)!
Ha valaki tudok igazán jó áron, akciósan , az dobna egy email a gurabli kukac gmail pont com címre
Köszönöm!
van egy xt 600 hátsó dobfékes 18"-os felnim szöges gumival (120/90)
cserélném 17"hátsó cross gumira.
Felmegy rá...... ez is egy hozzáállás.
Felmegy rá szépen a 120-as, már több ismerősöm is használja így teljes megelégedéssel.
Hátsó keréknél problémásabb a nagyobb gumi, ott megváltozik a stabilitás. Ezért ahhoz szélesebb felnit vettem és úgy megy fel a 150.

Köszi ddt500 az ajánlatot, átgondolom!
SZia!

Nem tudok személyes véleményt mondani sajnos.
Itt sportmotoron van egy jó teszt erről a CompK-ról:

http://www.sportmotor.hu/motor...

Szerintem ez teljes választ ad a kérdésedre

Edem
tudsz róla valamit hogy a komp k miben különbözik a régi k1-k2 től?
Sajnos csak így tudtam feltenni, megfogalmazni a kérdésem. Mivel én minden nap használom a motort, márciustól - októberig. Ahogy az időjárás engedi. Így a hőmérséklet is nagyban változik, a használat során. De azt tudom hogy hidegebb körülmények között keményebb keveréket kell használni. Legalábbis pályán minden kép. De én utcán használom, nem tudom hogy ott is igaz-e. Az első gumi KR106 6704 soft/medium. És így a hard keverékbe elég messze van az elsőtől. Általában 1 keverékkel keményebbet szoktak rakni hátra. De igy a 2 gumi közt lesz 3 keveréknyi különbség. Medium, Medium/Hard ,Hard. Engem csak ez aggaszt!
Sziasztok!

Eladó Metzeler Racetec Slick Compk gumipár 2010esek szép állapotban 120/70 8000 ft, 190/55 12000 ft. Valós kopásjelző értékek! Postázom is őket!

Edem
sajnos nem okosan kérdeztél,mert leginkább az aszfalt hőmérsékeltétől függ melyik az ideálisabb nem attól hogyan használod ki.a soft üzemi hőfoka magasabb igy ha 25 fok körül használod ráadásul nem megfelelő hőmérsékleten/közúton kizárt hogy eléri a megfelelő hőmérsékletet/ akkor szét fog foszlani pillanatok alatt.ésszerűbb a medium.
180 as Metzeler Racetech K2 slick eladó.2 db 2011 es,nagyon jó állapotban.K2=medium.12e./db
Szia!
Én nem tudok elmenni 6000 KM-ert a hátsó gumival.de szerintem nemis nagyon lehet olyan gumit venni ami elmegy 6000 KM-nél többet és még tapad is elég szépen.Motorom gsx-r 600.
Egy kis tanács kellene!
Elöl KR106 van 6704-es soft/medium 211 mintával, hátul 211 gp Ntec.
A hátsót lassan cserélnem kellene! Minden kép KR108-at akarok 211 mintával. A kérdés az az hogy 2 keverék közül választhatok.
Soft vagy Hard. Melyiket válasszam? Csak közúton megyek, motor gsx-r750 . Stilus, elég dinamikus. És kihasználom a gumi szélét is, mert az is ki van fizetve :)
Az olyan fajta okoskodást kérném mellőzni, hogy slik nem közútra való. Meg nem tudom majd felmelegíteni, stb.
Azonos terhelés mellet az első slic lényegesen melegebb és puhább mint a gyári mintás hátsó! Olyanok segítségét kérem akiknek van tapasztalatuk a hátsó soft és hard gumikkal kapcsolatban. Meddig birja a soft, melyen gyorsan kopik el. És milyen a hard, nem e nagyon kemény és melegszik nehezebben. Melyiket válasszam? Előre is köszi a segítséget.
Szia Brian!
Pirelli Diablo Superbike 120/70 ZR17' sc1 keresek.
van most nálad ilyen?
képeket küldhetnél emilre... szilveszter76@hotmail.com

Előre is köszönöm!
Az M3-tól nem voltam elájulva, és 6000km-nél acélszálakon jöttem haza Veszprémből.
Tök mindegy milyen gumit veszel úgyis ki kell tapasztalnod, és az első pár száz méteren egyik se fog. Ha meg pofára esik az ember az sose a gumi hibája.
Hát ja,csak nem kéne elcsúszni vele.mert nem tudom hogy melegszik meg hasonlók.
Ki ezt mondja ki azt. Ha rám hallgatsz kipróbálod, aztán már magad is el tudod dönteni hogy tapad-e.
Pl. Dragon Supercorsa Pro-m van. vagy mail.