Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

párban a pilot road 3 : 71000 Forintért annyira jó ár, amit mondhatom egész európában kevesen tudnának most tartani. Konkrétan az R17 85990-ért árulja. csak azt tudom mindenkinek javasolni, hogy a revolutionmotor.hu-nál vegyen MICHELIN-t mert Ők a legolcsóbbak.
Sőt Pirelliből is nagyon durva áraik vannak. És most már azt is tudjuk van nekik raktáron.
Megveszi(venné) egy magyar kereskedőtöl,eladja egy magyar motorosnak,aki csak úgy kér róla számlát,hol itt az áfa biznisz?
a szlovákáfa
Abbol csak 2 de az Áfa a biznic ebben
negativ volt a hozzáállásod negatív kicsengésű rosszindulatú szavakkal spékelve.ettől zavaros.persze egy csikó ezt biztosan nem látja de lentebb megirták a lényeget egy mondatban.
Ez komoly? 2 ezer haszonért "befektetsz" 75 ezret!?
mi a zavaros.
vettünk párban 75ezerért road3-at. próbálom eladni 77ezerért.
van belőle kettő pár.
egyszer csak van valakinek 71 ezerért is ilyen gumi. gondoltam veszek. és akkor árulhatom mondjuk 74ért.
erre ő mondja nekem nem ad el.
és én vagyok a gonosz?
zavaros ez így
szép estét. elnézést, nem akartam megbántani. éppen hogy vásárolni szerettem volna a jövő héten több mint hétszáz ezerért Önöktől. csak sajnos nem akar nekem gumit eladni. aki ismer az tudja, hogy nem egy ügyfelünknek ajánljuk a konkurenciát, ha mi nem tudunk annyiért gumit adni. nincs ebben semmi baj szerintem.
arra gondoltam, hogy ha van Önöknek gumija raktáron és én venni szeretnék akár többet is és nem kértem nagyobb kedvezményt, azon az áron amiért bárkinek odaadna akár egyet is én vennék a haverokkal tizet. Ön erre azt mondja, hogy nem ad el belőle. ? Pedig mindez azért van mert sajnos én nem kapom meg az importőrtől annyiért a gumit amennyiért Ön árulja itt a neten. gondoltam veszek Önöktől az importőrt meg elfelejtem. Sőt esküszöm, hogy az összes lehetséges ügyfelünknek, aki sokallja a 3ezres szerelés Önöket fogom ajánlani. Mert ezer forintért tényleg olcsó. A " hát persze " annak szólt hogy van raktáron, el is adnám, de nem neked, azért nem életszerű helyzet szerintem. Mert általában a kereskedők azt csinálják, ha van készleten áru, akkor ha jön egy vevőjelölt annak eladják az árut.
Én nagyon szívesen adnék el Önöknek. Akár egyet is, nemhogy húszat:)
köszi!
sziasztok,
mi a velemenyetek xx-re a continental race motorgumihoz?
koszonom
Szar ügy mikor olcsobban is lehet gumit kapni
értsd úgy hogy szard le őt.
Értsem ezt úgy,hogy zerinted kamu a weboldalunk,meg minden? már millióan vásároltak tőlünk és vásárolnak a mai napig is mind új utcai gumit és mind új versenygumit egyaránt...hagyjuk ezt,ne próbáljuk rontani egymás üzletét...köszi
Hát persze hogy van
Sok tényezőtől függ,100% pontos adatot nem tudok,de kb. 10000 km-t biztos elmegy,ha tényleg nyugis az a tempó...
csak érdeklődésképp:
kb mennyit meg y el egy ilyen garnitúrával a motor?
nyugis tempóban

soha nem lesz ilyen gépem, csak hogy ne szörnyűködjek annyira amikor a fimet leeszi az aszfalt 3 ezer alatt tövig
nagyon helyes adjatok nekik. /marcali fiuk/
De amúgy van raktáron..
Bruttó ár,igen, és számlás ár is,igen,nem vagyunk fekete eladók,számlával is hozzuk,de viszonteladóknak nem árulunk gumit..
üdvözlöm,
érdekelne 71ezerért a road3. ugye ez bruttó számlás ár. tehát ha Önökhöz odamegyek kedden tudok ilyet venni 55906+áfáért, és erről számlát is kapok. mert ha igen akkor kedden délelőtt átugrom mert kellene ezen az áron 5 garnitúra. valamint mennék pénteken is még 5-ért. van készleten? mehetek?
A méret biztos! Ez "csak egy 50-es cre"!
valami szép gumi kellene nekem rá!
Üdv!