Álltalában aki ide ír,az olvassa a fórumot.
Nem vitázni szerettem volna,csak tisztázni egy-két dolgot.
Sajnos bánt a hazugság és igazságtalanság és ezért le írtam a valós dolgot...
massimo
szerintem gondolt meg miket írogatsz,legfőképp hazugságokat mert előbb utóbb utol ér a hazugság...
Sajnos hazudozol és ismeretlenül minősítesz embereket. Tudom,hogy a gumizásból élsz, de hazudozásból nem fogsz abba biztos lehetsz..
Ami bántott azt leírtam a többit ha gondolod, akkor személyesen megbeszélhetjük a műhelyben.
Ja és beviszem a meg nem beszélt 1 óra állás idődet,és helyben fizetem hát ha akkor nyugalmad lesz...
Biztosan a barátod kihangosítón beszélt,azért tudod ennyire biztosan,ki mit mondott szóról szóra...Érdekes,hogy nem sokkal egymás után rögtön jött a te beírásod is ide. .Figyu,a 2000 ft/gumi sem drága egy konplett gumizásra,szóval ezen kár vitázni,meg a szervízt megpróbálni lejáratni. A barátod minket próbált becsmérelni,leszólni a szervízes kollégánk beírása alapján,úgy,hogy fogalma sincsen róla,kik vagyunk,nem is ismer bennünket.. Nálunk CSAKIS KIZÁRÓLAG ÚJ 2012-es gumik vannak,szóval felesleges jönni ezzel a nálam még jobb ár van-nal...2010 es dotos gumit én is hozok neked a mi árainknál még jóval-jóval olcsóbban,de a haverodnak is megírtam,nincs rá kereslet,ennyi. De ettől én még a haverodat nem fikáztam sehol és senkinek,sőt még voltam olyan kedves,amikor gumizás után érdeklődött,még segíteni is próbáltam,hogy nálunk ennyiért lehet...amúgy elég érdekes,hogy ő tuti forrásból tud új gumit,mégis itt a fórumon meg venni akart pirellit újat...mert hogy én akkor írtam neki először,ha visszaolvasod,amikor új gumit keresett a haverod..de engem nem érdekel ez a meddő vita,hidd el,kettőtök nélkül is van elég ügyfelünk,aki teljesen elégedett az árainkkal és a minőséggel,amit kap mind nálunk,mind a szervízben,szóval részemről ennyi. Remélem sikerült megoldani tényleg nagyon olcsón a gumizást is,meg a gumit is
Ki van írva a mühelyben az ár lista hogy hozott termék szerelése/centirozása 2000ft . Saját termék szerelése 1000ft , de mindenkinek egyébként megcsináljuk 1000ft-ért nem foglalkozunk vele , sőt a kerék ki be szerelésért nem számolunk fel plusz díjat.
Most hogy ezt le tisztáztuk te engem (ugyanis velem beszéltél a telefonban) félre az az FÉLRE vezetél enegem mivel ugy kezdted a beszélgetést hogy tibivel beszéltél és ő adta meg telefon számunk és hogy tényleg 1000ft e a gumi szerelés el akartad hitetni velem h nála vásároltál gumit . Majd késöbb derült ki h nem nálunk vásárolt terméket rakatsz fel amikor mondtam hogy 2000ft a szerelés / kerék . Ráadásul tisztázuk le hogy el követed azt a hibát hogy a saját KOLEGÁMAT el kezdted becsmérelni a telefonban és retentő mód ledegradáloan beszéltél róluk . Amikor el dicsekedtél az retentő olcsó gumi forásodról igen meg kérdeztem hogy honnan lehet ien olcsón ("Új") gumit szerezni. Le beszéltünk egy időpontot amin nem jelentél meg ezért abban az 1 órában üresen ültünk a mühelyben és vártuk a következő ügyfelet. ....... szerintem még így is olcsobban szerelünk más mühelyeknél de mind1....
Majd az illetékest,akikkel beszéltél,megkérem,hogy regeljen be ide és tisztázza ezt a dolgot...én azt írtam be lejebb,amit nekem mondtak,ennyi.A mi gumijaink mind 2012-esek és elhiszem,hogy nálad olcsóbb a gumi,de hogy nem 2012-esek,abban is biztos vagyok.2007-2010 -es gumit mi is tudnánk jóval olcsóbban adni ezeknél az árainknál,de arra nálunk nincs kereslet,mert már az utcai motoros első kérdése is az,hogy mikori a gumi...kár ezen vitázni..szóval hagyjuk,a szervízes fiúk, ha akarnak,beírnak,ha nem,meg nem..sztem 2000 ft guminként amúgy sem egy horror ár,nem kifizethetetlen,kár ezen vitázni..
Kedves Ancsy!
Sajnos a lezajlott teflonbeszélgetésnek fültanúja voltam,mert az én gépemet is gumiztattuk volna. A beszélgetés arról szólt,hogy BB barátom kért gumizásra 1 időpont,majd a kollégátok megkérdezte,hogy milyen gumit rakatna fel és milyen motorra. A válasz után
a kollégátok megkérdezte,hogy nem e kér másikat,erre ő mondta,hogy nem mert vett már, erre megkérdezték tőle,hogy mennyiért vette?
Mikor megtudták az árat, akkor a kérdésük az volt,hogy hol vette a gumit és tud e még szerezni? Ő tájékoztatta a kollégátokat,hogy arról lehet később beszélni,de élősszőr tisztázzuk a szerelési árakat.A gumi 2010-es dotos volt egyébként.
Összefoglalva,nem Ő hanem a Ti emberetek fixirozta és rögtön úgy kezdte a beszélgetést,hogy a HOZOTT GUMI SZERELÉSE 2000Ft/db!
Szerintem téged megvezettek..
Először időpontot foglaltam és utána kérdezték meg hogy milyen gumi lesz rá..túra,sport akármi..már ezt a kérdést sem értettem..utána mondtam el hogy viszek gumit.megkérdezte a kollégád mennyiert veszem,ezek után azt mondta hogy őt is érdekli saját részre merthogy az olcsóbb mint nálatok..
Szóval abban maradjunk hogy te-ti adtok hamis infókat a topicba a szerelés áráról...
Egy öreg Pannóniát próbálok rendbe rázni és a gumik amik rajta vannak azok 3.00R18 jelzésüek. Szerintem ez nem a gyári mérete, de van ötletetek, hogy hol találok ilyeneket rá újonan?
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget....műszakis lesz a mocim és kéne gummát vennem előre...régen néztem már a gumikat,mert hátulra mindig vágott slicket rakattam fel!
Most viszont valami utcait szeretnék...elöl bridge bt002-es van fent,ilyet nem találtam,viszont:
Pirelli Rosso Corsa
Pirelli Diablo Supercorsa
Metzeler Sportec M3
Ez a 3 van a kínálatban,ahol néztem,valakinek valamelyikről tapasztalat?
Elsősorban az esőre való tapadása érdekelne...szárazon nem lehet egyik sem annyira rossz gumma!Előre szeretnék ilyet felrakni! :)
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nálunk tudsz venni,de csak új gumink van:) Nézz körül,mert van pár márka,nem tudom,melyik érdekelne.Ha találsz megfelelőt,akkor keress minket a megadott elérhetőségeken.. www.revolutionmotor.hu
valamiért a Bridgestone is 5 évet vállal a sajátjaira...(ismétlem a tárolás módja nem mindegy!)ha ettől olcsóbb egy gumi,hogy 3éves,engem érdekel!