Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
smirgli
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a többi motorostársamhoz zsír új gumit raktam fel a vasra és úgy sikerült hogy elcsúsztam, mivel ugye ez a kurva forma leválasztó rajta van

Mit lehet tenni hogy jó legyen a gumi és egyből jól használható legyen?
Sziasztok!

Eladó:
1 új hátsó (180/55R17) Metzeler Racetec K2: 30.000 Ft
1 pár jó állapotú (180/55R17 - 120/70R17) Metzeler Racetec K2: 37.000 Ft
Gödöllő - szerelés is megoldható
Ha valakit érdekel szóljatok!
Dehogy szólnék, csak leraknám az ajtód elé :D
Sziasztok,van néhány gumim,ha esetleg valakinek kellene:
180/55 r17 Pirelli Dragon Supercorsa Pro -ÚJ--29900.-
180/55 r17 Conti Race Attak Medium-70%-----8500.-
fehervariablak@gmail.com 30-kilenc51-huszon6-81
Székesfehérvár
Ha hátsó lenne (főleg, ha E) akkor ugye nekem szólnál először?
Eladó egy D211Gp racer első, 2,5 milis profillal, 5e ft
Budapesten átvehető.
Ezek mar hideg oszi reggeleken voltak. Plusz ez egy medium compound verzio volt, nem a street.
csodálkozom,hogy nehezen melegedett neked,nálam az fzr-en pillanatok alatt üzemi hőfokon volt
szia!
az e-mail címem:
a nicknevem kukac freemail.hu
Oké, de csak nem ezzel hasonlítottad az előbb. ;)

A BT023-at is többen dicsérik. Mondjuk csodálkozom, hogy egy túrasport gumi jobban tapadna, de én nem hasonlítottam össze a kettőt.
Azt tudom, hogy szerintem a PPower jó gumi, és, hogy mérvadó teszteken aratott anno. Pályán maradt alul.
Szia!
Írj egy levelezési címet és küldök egy listát. :)
ezzel tisztában vagyok,de ha a BT023-al hasonlítom,akkor is alulmarad...
Alma, korte. Az egyik egy utcara is meg legalis palya gumi, a masik egy utcai gumi. Keso osszel a Conti Race elso gumi az elso km-en nagyon szar volt. Mas a feladat, mas a cel.
én most cseréltem le a kb 50%-os race attackomat egy új sima powerre.Nem egy kategória a kettő,a contit semmilyen körülmény között(száraz idő) nem tudtam megcsúsztatni,a power még 2.ban is tolja a seggét...3000km vs 8000km ,de én többet vártam tőle...
Mivel a VFR-emen ezt a gumit szerettem a legjobban, így a b.nőm 600F4i-jére most ilyen szett került. Ezzel megkergette a kis gépet a Pannoniaringen is. Simán húztam fülét farkát az aszfalton (mondjuk ültetve is van a gép, az igaz), ahol lehet nyélen húztam, és a gumi egyszer sem okozott egy fél pillanat kellemetlenséget sem.
Utcán szerintem hamar bemelegszik, jól tapad, és teljesen vállalhatóan kopik.
Jellegzetessége, hogy az első gumi kb. együtt kopik a hátsóval.
A harmadikat koptatom elöl a sima powerből, most rakom fel a negyediket. Amíg kapni lehet, én ezt használom.
sziasztok!
Suzuki GS 500-ra keresek gumit párban.(110/70, 130/70 R 17)
Természetesen jóárasítva
Sziasztok,van néhány gumim,ha esetleg valakinek kellene:
180/55 r17 Pirelli Dragon Supercorsa Pro -ÚJ--29900.-
180/55 r17 Conti Race Attak Medium-70%-----8500.-
120/70 r17 Bridgestone BT014--------80%-----7900.-
fehervariablak@gmail.com 30-kilenc51-huszon6-81
Legjobb én évek óta povert használok és utcán ,pályán egyaránt be vált
Szerintem nem fogsz csalodni benne, nekem bevalt az a gumi.
Üdv!
Bocsánat hogy ilyennel offolom az oldalt, csak azt szeretném kérdezni hogy van-e valami tapasztalatotok a Michelin PILOT POWER 2CT-vel kapcsolatban? a 600-as Cbr-re kellene.
Sziasztok!
Van egy zsír új Contitnental Race Attack (soft) gumim eladó,ha valakit érdekel,keressen fel.
pumigumi@gmail.com
illetve a 20/278-51-55-ös telefonszámon elér.
27ezer ft a gumi ára.
Dunaújvárosban van szerelés de ezek a gumik Pesten vannak , postai utánvéttel is megy a dolog ha úgy kell valakinek !