Sziasztok. FIM-es cross vagy enduro gumit vennék. Akár újat, akár jó állapotú (90% körül legalább) használtat. Jelenleg 90-90-21 van elöl és 120-90-18 hátul, de nyitott vagyok minden ajánlatra. E-mail az adatlapomon.
Metzeler mez2 160/60 18 -as gumi a képen látható állapotban.Sérülés és javítás mentessen,nem mai darab de még bőven használható.Ár:5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Michelint és Continentalt is tudunk adni,de így,amit leírtál,ebből nagyon nehéz rájönni,mit szeretnél pontosan... Szerintem nézd meg a webet,amit tudunk hozni,az ott fel van rakva az excel táblákban,ha nem találod,ami neked kell,akkor olyat valószínű nem tudunk hozni...
Keresek 90/90 21"-150/70 17" kombinációban új vagy nagyon jó állapotú(legalább 70%) gumit.Főként aszfaltra kéne,Trailmax jellegűre gondolok.
Várom az ajánlatokat!
az ár táblázatot megtaláltam,ha ez a végeleges ár akkor tényleg jó áron adjátok gumit!
szerintem azért kérdezik az ajánlatkérésbe a gumi árát mint én is h nincs e változás a listás árban,de akkor ezek szerint nincs!
és felveszem veletek a kapcsolatot az m3-mal kapcsolatban
Egyébként az árak fennt vannak a weboldalon,minden gumi árral együtt..olyan furcsa,mert mégis egy csomóan árat kérdeznek,pedig egyértleműen fel vannak téve excel táblázatban
nálunk ez a típus is van,raktáron is, és 2012-es évjáratúak,keresd a férjemet,hidd el,az árban nem fogsz csalódni,nálunk olcsóbban nem kapsz itthon újat. www.revolutionmotor.hu
Én z6ot vagy m3at keresek párban újban!ha valaki tud ilyet jelezzen
ja és a metzelernél mit jelölnek a betük pl m3 B,C vagy Z6 C,E,G,K,U ?
segítséget előre is köszi
Plyán használt Slick és Utcai pályagumik eladók, leginkább Hátsó van. Vágni nem tudok ezért a slick Slick marad, a mintás pedig mintás. A mintás Michelin Power ONE a Slick Pirelli supercorsa 185/55 190/60 méretben pár első is lehet mintás és Slick 120/70 115/70-es méretben. Akit érdekel lefotózom. Nevetségesen olcsón árulom utcán még elmennek sokat talán hobbi szinten pályázva is elég sokáig lehet jó 5ezer ft /db posta van. zotyavfr@freemail.hu egyesével nem szeretném mindet lefotózni ha érdekel valami írj.
Ötleteket várnék, hogy ez mitől lehet? (repedés a gumin)
Pirelli Dragon Slick (5 éves de ettől még nem lenne szabad ezt csinálnia szerintem)