Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ötleteket várnék, hogy ez mitől lehet? (repedés a gumin)
Pirelli Dragon Slick (5 éves de ettől még nem lenne szabad ezt csinálnia szerintem)
Sziasztok. FIM-es cross vagy enduro gumit vennék. Akár újat, akár jó állapotú (90% körül legalább) használtat. Jelenleg 90-90-21 van elöl és 120-90-18 hátul, de nyitott vagyok minden ajánlatra. E-mail az adatlapomon.
Metzeler mez2 160/60 18 -as gumi a képen látható állapotban.Sérülés és javítás mentessen,nem mai darab de még bőven használható.Ár:5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
120/70 17 es 160/60 17 supermotő gumi. Mind 2 gyártónak van ilyen gumija,osszes listát kinyomtattam de nincs fent
Michelint és Continentalt is tudunk adni,de így,amit leírtál,ebből nagyon nehéz rájönni,mit szeretnél pontosan... Szerintem nézd meg a webet,amit tudunk hozni,az ott fel van rakva az excel táblákban,ha nem találod,ami neked kell,akkor olyat valószínű nem tudunk hozni...
Ancsi michelin,conti supermoto nincs a listán,tudsz árat írni
Hi!Nincs valakinek véletlen eladó használt első 130/70 16 os gumija cbr 900-ra?Csóróság van ujra meg nem telik...
Sziasztok,elővettem téli álomról a gépet.Első gumim kicsit lapos.Segitsetek!Mennyi kell legyen a guminyomás?Első gumi,Pirelli supercorsa
Keresek 90/90 21"-150/70 17" kombinációban új vagy nagyon jó állapotú(legalább 70%) gumit.Főként aszfaltra kéne,Trailmax jellegűre gondolok.
Várom az ajánlatokat!
kalcsu0519@freemail.hu
Szia!

az ár táblázatot megtaláltam,ha ez a végeleges ár akkor tényleg jó áron adjátok gumit!
szerintem azért kérdezik az ajánlatkérésbe a gumi árát mint én is h nincs e változás a listás árban,de akkor ezek szerint nincs!
és felveszem veletek a kapcsolatot az m3-mal kapcsolatban
Egyébként az árak fennt vannak a weboldalon,minden gumi árral együtt..olyan furcsa,mert mégis egy csomóan árat kérdeznek,pedig egyértleműen fel vannak téve excel táblázatban
nálunk ez a típus is van,raktáron is, és 2012-es évjáratúak,keresd a férjemet,hidd el,az árban nem fogsz csalódni,nálunk olcsóbban nem kapsz itthon újat. www.revolutionmotor.hu
Mikor,milyen néven légyszi,mert mindenkinek válaszolni szoktunk egy napon belül....
már kértem tőletek árajánlatot csak még választ nem kaptam!
Szia!
nekem van első és hátsó is Angel.
Küldj egy email címet és elküldöm a lehetőséget neked.
IRC 3.00X21 első és 4.50X18 hátsó gumi.A kettő együtt 4000Ft.Első 3000Ft,hátsó 1000Ft.Posta előreutalással megoldható+1200Ft.
Gumicsere esetén aktuális lehet...

http://www.kepesmotor.hu/sport...
Nézd meg nálunk,mi csak új gumival foglalkozunk: www.revolutionmotor.hu
Én z6ot vagy m3at keresek párban újban!ha valaki tud ilyet jelezzen
ja és a metzelernél mit jelölnek a betük pl m3 B,C vagy Z6 C,E,G,K,U ?
segítséget előre is köszi
Oké
Kösz
Ok,kösz
Szia!
Sikerült
Szia küldesz nekem egy listát és képeket?
Egyben mennyiért adod ?
pestimotoros@gmail.com
Plyán használt Slick és Utcai pályagumik eladók, leginkább Hátsó van. Vágni nem tudok ezért a slick Slick marad, a mintás pedig mintás. A mintás Michelin Power ONE a Slick Pirelli supercorsa 185/55 190/60 méretben pár első is lehet mintás és Slick 120/70 115/70-es méretben. Akit érdekel lefotózom. Nevetségesen olcsón árulom utcán még elmennek sokat talán hobbi szinten pályázva is elég sokáig lehet jó 5ezer ft /db posta van. zotyavfr@freemail.hu egyesével nem szeretném mindet lefotózni ha érdekel valami írj.