Sziasztok!
Lenne 1 nagy kérdésem tudom örök vita tárgya meg már kis millióan kérdezték de nem akarom az összes hozzászólást végigolvasni.
Az lenne a kérdésem: érdemes használt vágott vagy alapból mintás verseny gumit venni (PL: CONTINENTAL RACE ATTACK SOFT) ami azért lényegesen olcsóbb mint az új METZELER M3 most ez van fenn és ez is tökéletesen megfelelő a számomra.Elég gyakran járunk kanyargós utakon Mátra Bükk.Nem szeretem az egyenes utat:).esetleg hátra és előre új vagy előre és hátra is felmehet a használt?Ha esetleg tud valaki ajánlani azt is elfogadom.
Köszi előlre is a válaszotokat!
Race Attack-ot nem tenném fel, mert a hegyek között az árnyékban biztos rosszabbul tapadna. Sp I vagy II azt már keverni is lehet biztosan a gyártó szerint is(nem úgy mint a sporttecM3-at az M5-tel bár szerintem nincs jelentősége aki csak egy minimális tartalékkal is motorozik utcán. Hátsó kopásra tippem: Ha az egyenesekben kihuzatod majd hirtelen motorféknél - radírozza a hásót középen.2009 aug, Motor revüben a teszt szerint elöl alog kopott 3900km alatt, hátul viszont nagyon ,a legjobban 2.5 mm-re.
A fizetés úgy működik,hogy a napi euro eladási árfolyamon számoljuk,ha forintban fizetnél,mivel mi is euroban fizetünk,és vissza kell váltanunk Euro-ra,de ez oda is van írva nagybetűvel a webünkre.Szerintem egyértelmű,mégis mindenki ezt kérdezi,nem is értem.. Mindig az aznapi eladásival számolj,amikor kifizeted a gumit,akár bankon keresztül utalsz,akár személyesen..de ez is szerintem magától értetődő :)
A gumit szerintünk nem érdemes nagyon kétfélét feltenni a motorra,jobb,ha egyforma,de erről is változóak a vélemények..Valószínűsíthetőleg a guminyomás nem volt okés nálad,de ennek inkább nézz utána,nem tudom,a Contira mit írnak ezügyben.. Ha rendelni szeretnél,a weben keresztül megteheted a megrendelő oldal pontos kitöltésével..
Szia!
Igen még aktuális...nem dőlt még el,de olvasgattam,mint már írtam a kollégának is....előre tuti sp m3-at rakok fel,hátsó meg majd eldől...azt úgy is hamar lerúgom!
Szia, nézegettem én is a kínálatot. Láttam EUR árak. Napi árfolyamon számoltok? MNB közép? Megrendelés, kifizetés vagy melyik napra vonatkozólag? :)
Conti SportAttack hátsó (160/60) érdekelne. Most is az van, sajnos nem sokat futott el (4000 km), de meg voltam vele elégedve. Gyak. csak a Bükk és a Mátra útjain. A motorom nem túl erős, 85Le. Egy Bandika.
Érdekes a kopása is ha már itt tartunk, hátha tud nekem erre valaki okosat mondani. A hátsó gumi inkább középen kopott el pedig majrécsík vagy mi nem is volt rajta soha. Az első viszont középen megmaradt, de a széleken rendesen megkopott, gyak. elnyúlt a gumi, vagy hogy fejezzem ki magam, és a minta is totál eltűnt onnan. Ez mire enged következtetni? Rossz nyomáson használhattam őket?
Mivel az első gumit még fent hagyom egyenlőre, ezért is szeretnék ugyanolyat hátra is. Bár megfordult a fejemben vagy a SportAttack2, vagy a RaceAttack is. Szabad őket "keverni"?
Érdeklődnék gumi ügyben, nekem a BMW K100 RT mocimra kellene hátsó gumi. A gy.mérete 130/90-17, de én szeretnék 140/80-17 méretűt, mert az kicsit szélesebb. Tud valaki ilyet jó áron, esetleg 1-2 éves új is jó lesz?! Most Continental TKV 12 van fent 140/80, de ez súrolja a lengőkart, megmértem 150 mm széles(?) Remélem másik 140-es nem fogja elérni.
Érdeklődnék a gumiárusoktól, hogy mennyiért tudna valaki Bridgestone BT023-as 120-180-as párba, természetesen CSAK új érdekel, esetleg valami jó másik 2 komponensű gumi
én meg vagyok!rohadt sok a meló,keveset vagyok itthon,de próbálok gurulgatni néha bele olvasgatok a gsr topicba és örömmel látom h még élet van
most olvastam!mi újság a vassal?meggyógyult?
120/70 R17-es 60-70%-osan használt de nem repedezett, kiszáradt vagy "bakelit" gumit vennék sporttúra kategóriában.
Középdunántúlon és Budapest keresnék.
Lenne 1 nagy kérdésem tudom örök vita tárgya meg már kis millióan kérdezték de nem akarom az összes hozzászólást végigolvasni.
Az lenne a kérdésem: érdemes használt vágott vagy alapból mintás verseny gumit venni (PL: CONTINENTAL RACE ATTACK SOFT) ami azért lényegesen olcsóbb mint az új METZELER M3 most ez van fenn és ez is tökéletesen megfelelő a számomra.Elég gyakran járunk kanyargós utakon Mátra Bükk.Nem szeretem az egyenes utat:).esetleg hátra és előre új vagy előre és hátra is felmehet a használt?Ha esetleg tud valaki ajánlani azt is elfogadom.
Köszi előlre is a válaszotokat!