Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gmail-ra küld.
Szia!

Kültem mailt.

Üdv
Szia!

Az a helyzet, hogy megpróbáltam küldeni a képeket a hotmail-es e-mail címedre, ami az adatlapodon van, de sztem nem sikerült, mert valami hibaüzenetet küldött utána. Nincs esetleg valami másik e-mail címed, ami nem hotmail-es?

Üdv
Hello.
Küldj képet erröl légyszi:
Metzeler X-treme 6days 140/80-18 (2db)
Vágott nem érdekel. Minden vágás kókler munka (ha motor gumiról van szó)
Szia
Küldenél pár képet ,21 és 18-as érdekelne.
Köszi
szia

vagott tuti nem jon szoba? van garnituram,gyarival megegyezo minta, nem kokler melo...
Szia!
Küldtem mailt
Hali.
érdeklődnék, hogy meg van e még a corsa 3-as első gumi? Ha igen milyen évjárat és posta meg oldahtó-e? KÖszi
Az picinyke. Azért kösz az energiát amit belefektettél
Szia,

Tudok belőle 72000Ft a pár

üdv

Laci
30 4330127
Van 3 db slick em db 3 ezer, de azok csak 180 ok...
Én vagyok a tulok....

Pályára kéne. Slick vagy 003
Hello!Valaki tud uj pirelli angel gumi szettet eladót 120/70 180/55 meg érdeklödni szeretnék mi a véleményetek erröl a gumiról!Köszönöm a válaszokat!
Brigstone battlax Bt 56 2008 2,2 mm 6 ezer ?
Jogos!

Ha azt mondja rá az eladó hogy 2mm az legyen az én mérésem szerint is 2mm. Ha 1,4mm akkor 1,4 mm.
Mit jelent a korrekt állapot?
Ha valakinek van egy korrekt állapotú puha 190-es Bridgestone-ja (slick vagy mintás mindegy, vágott nem érdekel) az ne tartsa magába ezt az infót.
120-as első, 180-190-195-200-as hátsó, gyárival megegyező mintával vágott slickek eladóak, párban,vagy külön-külön!
szia
Erről a két gumiról tudnál nekem képet küldeni?
Bridgestone Motocross-M59 80/100-21
Metzeler X-treme 6days 90/90-21

előre is köszi: ZOLI
Nekem van ha érdekel,Metzeler Racetec Interact
De kár
De azért köszönöm
Szia!
Csak új van nálunk,amit meg mi elhasználunk férjemmel,azokat a haverok megveszik gyorsan :)))
Szia Ancsy.
Csak új gumikat árultok?
Pályázott gumijaitok nincsenek