Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15 colos és 16 colos chopper v cruiser gumik eladók... olcsón dunlop d széria..... 30 605 6883
Használt Michelin 2008-as gumi baráti áron eladó, posta ok.
Érd: bikerfranky@freemail.hu
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani,hogy miért olyan a dunlop slick gumim,mintha szikével megvagdostam volna?nem mai darab már,az lenne a baj?le se merem írni hány éves,de még nem volt vele baj,csak nem túl bizalomgerjesztő ránézni.
de rendelni tud 180-as méretet,ebben biztos vagyok,csak raktáron nem tartunk...
erről férjemet kérdezd,hívd fel légyszi.Weben ott az elérhetősége.
Eloxált Alu Versenyszelep...
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Huhh, annak idején en is kérdeztem tőle ezt azt, de írd be a keresőbe a gumik tipusát és meg lessz az! Sok hasznos információt gyűjthetsz.
Köszi a választ, akkor elkezdek visszaolvasni... Kb dátumot, vagy hozzászólásszámot nem tudnál, ahol Brian kifejti ezt? Mert nem kevés itt a hozzászólás...
Nem engem kérdeztél de a Metz K és a Pirelli Diablo tipusok puha oldalfalú, jóindulatú és széles határtartománnyal rendekező tapadós gumik, még bioamatőröknek is. A Dunlop meg a profi- így aztán Dunlop- mánia van,de - ha jól emlékszem- sok hsz-sal ezelőtt ezt már Brian komolyabban kifejtette.
Háát nem tudom...beszéltem a Tibivel és azt modta,hogy 180/55-ben nincs se Pirelli,se Metz mert nem rendeli senki(slick),pedig nagyon szerettem volna...
Vevőitek között van aki a K3-at, vagy a Supercorsát viszi a 211GP helyett? Neked mi a véleményed? Melyik jobb?
Nálunk akár lehet:))www.revolutionmotor.hu
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni hogy Michelin Pilot Power új első/hátsó gumkat(120/70, 190/50) Budapesten hol lehetne beszerezni?
Sziasztok!

Véleményekre lennék kíváncsi! Metzeler Racetec K3 Interact, Pirelli Diablo Supercorsa SP, vagy Dunlop GP Racer D211? Dunlop már volt 2x is, és nagyon szerettem, de olvastam tesztet, ahol a Pirelli, és a Metzeler is megelőzte... Állítólag jobb a visszajelzésük, a kormányzási pontosságuk, és a Metzeler kicsit lassabban kopik... (Metzeler volt a tesztgyőztes...) Van olyan köztetek, akinek volt már Dunlop és Pirelli is, vagy Dunlop, és Metzeler is, azokat összehasonlítva mik a tapasztalatok?

Tud valaki jó áron ilyen gumikat? Vadi új, első-hátsó kéne(120/65-17, 180/55-17)... Pályázott nem érdekel...

Köszi a válaszokat!
Eladó két darab 21-es terep gumi!
Az endúró gumi Heideanu K60 90/90-21, 80%-os, 1 szezont futott 2011 9. heti 5000Ft. A krossz gumi Deestone 80/100-21 2000Ft! Postázom is!
Szevasztok!

elolvastam az összes hozzászólást a guminyomásról ami ebben a topicban elhangzott,bár nem lettem okosabb
mindenki másra esküszik!de azért feltenném a kérdésemet!
gsr 600 sportec m3 súlyom 95 + utas 60 tól 80ig
érdekelne ti mit ajánlotok nekem túrázásra 1és 2 személlyel és pályázásra?!
gyári könyv E:2,5 H:2,5-2,9 de az egy bt 014 volt,és azt nem mondanám túl sportos guminak
valakit érdekel kerék gumistól?
a hátsó 1 kört ment heidenau 120/90/17
az első olyan 70%-os
pireli 100/90/19
hátsó gumi 13e
első gumi 10e
ha felnistől viszed akkor az még +5e darabja
és még van 1 continental 130/70/17 az ára 10e
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi
Hamá D211 nél tartunk.Utcán elöl...............hidegen-melegen túrásan mekkor legyen benne a nyomás?
2 bar elég?Vagy lejjebb-feljebb?
És michelin power pure 2ct hátra?
Szintén túráslájtosandalgós?
Gyári ajánlás asszem 2,35-2,9 ha jól tévedek a motorhoz.
Jaja! Csak az urad mondta nekem, hogy néha nagyritkán előfordul nálatok használt abroncs, amit ledobtok, vagy valami ismerős odaadja... No nembaj, a kérdezés nincs megadóztatva!
Én aztat nem tudhatom hogy elfér -e, de láttam már GSX-R 600-on 196/65-ös slicket. Meg is voltam lepődve.
És a 240-es?
mi csak újjal foglalkozunk,tudod
Köszönöm!
És van nektek használt? Mert ha igen, átszaladok a hétvégén megnézni őket!
Elvileg és gyakorlatilag is igen, de bele fog érni a sárvédőbe.
200/55:
Recommended Rim range (5.50-6.00), Best Rim (6.00)