Az ár minden gumizásra 1000 ft/gumi..bárhonnan is hozod a gumit!Hallottam,hogy hívtad a fiúkat,csak nem igazán volt jó ötlet azzal indítani,hogy minket próbáltál "fixírozni",meg hogy te jobb áron tudsz gumikat,stb...Ezért mondtak neked végül más árat,mert nem úgy kezdted a telefonban,hogy te gumiztatni szeretnél,stb-stb,hanem egyből a saját dolgaidat próbáltad nekik "eladni"..Nálunk 2012-es vadi új gumik vannak,nem 2008-9-esek,ezt értsd meg!Ha így nézzük,akkor meg nagyon is jó az árunk,hidd el,az eladásaink ezt bizonyítják :)))
Sziasztok!
Új regisztrálóként üdvözöllek benneteket! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Honda st 1100-am. Első gumit kell rajta cserélnem. Tudnátok tanácsot adni avval kapcsolatban, hogy milyen gumit tegyek rá? A Michelin Pilot Road 2-t és 3-at, Pirelli Angel-t, és a Metzeller Roadtec Z8-at néztem. Előzőleg Contit vettem rá, de az nagyon nem vált be. Van valakinek tapasztalata hasonló nehéz motorral? Segítségeteket köszönöm. Üdv: Sanyi
Szia!
Ezt nagyon egyszerűen meg szoktuk oldani-ess neki bátran csiszoló vászonnal,akár 80assal.
Hidd el,a gumiban nem teszel kárt és nem kell majd annyira recegned,hogy megcsúszik.
Természetesen nem 100%os,de sokkal jobban fog tapadni első köröknél,aztán ahogy lekopik róla a formaleválasztó réteg,annál jobban tapad.
Jó motorozást vele. :)
üdv mindenkinek..
van 2 db makulátlan állapotu Pirelli diablo gumim.. 160/60/17 W
ill 120/70/17 w méretben gumi.hu oldalon megtekinthetö az ára.. februárban vásárolt.74E +42ért..
2 gumi áráért odaadom a kerékszettet tárcsák nélkül és lánckerék nélkül.
makulátlan állapotu a felni nincs rá szükségem
ha valakit érdekelne ..további képek emailben
érd emailben ise07@freemail.hu
Szia,
Ma be akartam jelentkezni hozzátok szerelésre,de az ár amit mondtál csak a nálatok vásárolt gumira vonatkozik. Idegen gumira dupla a szerelés díja...
Úgyhogy megyek ahova szoktam járni
azért nézz utána. Ugyanis ezzel a gumival dobta el egy barátom a motorját, mint kiderült a supermoto keveréket vette tévedésből. Aztán berendelte ugyanennek az utcai változatát. De hajrá
BearDr: Szerintem ez hülyeség. Le van írva a gyártó honlapján is, hogy sport-túra gumi. Biztosan sebességindexet jelöl, ahogy az összes többi márkánál, egységesen.
Egy gyors kérdésem lenne:
FZR 250R-emre szeretnék gumikat venni.
Gyárilag előírt: előre 100/80-R17 52H, hátulra 130/70-R17 62H
Találtam jó áron Pirelli Sport Demon-t, ami megegyezik a leírtakkal, annyi különbséggel, hogy nem "H"-s, hanem "S"-es, ami tudtommal a sebességindexe a guminak. Tehát 210km/h helyett, csak 180km/h-t bír. A mocimnak pont ennyi a végsebessége, tehát elviekben jó lenne. Szerintetek felrakhatom rá, vagy lehet valami más hátránya?
valahonnan emlékszem rád...:)) talán te írtad régebben,hogy nálunk olcsóbban tudsz 2012-es új pirellit,ugye? lett is gumid végül?
Egyébként a szervíz telószámát hívjad fel légyszíves,hogy tudnak e fogadni kedden,a webünkön ott van a szervíz elérhetősége is
Új regisztrálóként üdvözöllek benneteket! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Honda st 1100-am. Első gumit kell rajta cserélnem. Tudnátok tanácsot adni avval kapcsolatban, hogy milyen gumit tegyek rá? A Michelin Pilot Road 2-t és 3-at, Pirelli Angel-t, és a Metzeller Roadtec Z8-at néztem. Előzőleg Contit vettem rá, de az nagyon nem vált be. Van valakinek tapasztalata hasonló nehéz motorral? Segítségeteket köszönöm. Üdv: Sanyi
Ezt nagyon egyszerűen meg szoktuk oldani-ess neki bátran csiszoló vászonnal,akár 80assal.
Hidd el,a gumiban nem teszel kárt és nem kell majd annyira recegned,hogy megcsúszik.
Természetesen nem 100%os,de sokkal jobban fog tapadni első köröknél,aztán ahogy lekopik róla a formaleválasztó réteg,annál jobban tapad.
Jó motorozást vele. :)
van 2 db makulátlan állapotu Pirelli diablo gumim.. 160/60/17 W
ill 120/70/17 w méretben gumi.hu oldalon megtekinthetö az ára.. februárban vásárolt.74E +42ért..
2 gumi áráért odaadom a kerékszettet tárcsák nélkül és lánckerék nélkül.
makulátlan állapotu a felni nincs rá szükségem
ha valakit érdekelne ..további képek emailben
érd emailben ise07@freemail.hu
Ma be akartam jelentkezni hozzátok szerelésre,de az ár amit mondtál csak a nálatok vásárolt gumira vonatkozik. Idegen gumira dupla a szerelés díja...
Úgyhogy megyek ahova szoktam járni
BearDr: Szerintem ez hülyeség. Le van írva a gyártó honlapján is, hogy sport-túra gumi. Biztosan sebességindexet jelöl, ahogy az összes többi márkánál, egységesen.
Tudnál segíteni hogy ezek milyen keménységű gumák?
Diablo Superbike 200/60 m707 és sn1380.
Bridgestone Battlax 190/65 to801 és to750.
Köszi!
Egy gyors kérdésem lenne:
FZR 250R-emre szeretnék gumikat venni.
Gyárilag előírt: előre 100/80-R17 52H, hátulra 130/70-R17 62H
Találtam jó áron Pirelli Sport Demon-t, ami megegyezik a leírtakkal, annyi különbséggel, hogy nem "H"-s, hanem "S"-es, ami tudtommal a sebességindexe a guminak. Tehát 210km/h helyett, csak 180km/h-t bír. A mocimnak pont ennyi a végsebessége, tehát elviekben jó lenne. Szerintetek felrakhatom rá, vagy lehet valami más hátránya?
Köszönöm előre is a választ!
Tud valaki egy megbízható és elfogadható árat, ahol görgőznek felnit?
KÖszi
90/90 21" /150/70 19" kombinációban utcára van valamitek?
Ok köszönöm
Egyébként a szervíz telószámát hívjad fel légyszíves,hogy tudnak e fogadni kedden,a webünkön ott van a szervíz elérhetősége is
interneten vagy csak telefonon lehet bejelentkezni hozzátok gumiszerelésre?
kedden 2-3 felé mennék ha van szabad időpont