Az évjáratát azért megnézem, egy osztrák gumiscégnél állt sokáig.
Bár nem pályázok, max ha egyszer felmegyek egy évben, azért jó lehet ilyen áron, ha nem túl öreg!
Mindenki odavan az évjáratért.Természetesen számít,de a tárolás a legfontosabb.Ha egy friss pályagumit kiteszel a napra egy hét után dobhatod ki.De ha jól van tárolva évekig faxa marad.Ezért jó olyan helyről venni akit ismersz.Egyébként jó gumi,de nem friss.Dudás Peti annak idején 58-at ment vele a ringen.Közútra és szerpentínezésre vagy amatőr pályázásra teljesen jó.
Brian-nek van igaza. Két garnitúrát használtam el pályán a Rennsportból,majdnem olyan jó mint Slick Compk, csak nem olyan pályás a kontúrja. Brian!Van tapasztalatod arról,hogy a Compk-nak az öntés nyomán finoman berepedezik az oldalfala? Másnál is láttam már ilyet, de rohadtul idegesít.
Szevasztok! Idén áprilisban lenne az első SM versenyem. Nagy dilemmában vagyon, hogy merjek-e venni goldentyre supermoto slickeket. Még nem nagyon hallottam róla. Használ/használt valaki ilyet? Esetleg van tapasztalata bárkinek? előre is megköszönném!
Kéne egy kis segítség. Jó áron tudnék venni új Metzeler Rennsport gumikat (első-hátsó) a 600RR-emre. Szerintetek milyen gumi? Itthon nemigen találok róla semmit. Eddig Michelin Pilot Power 2CT-m volt fenn.
Sziasztok!
CBR 600f-en van hátul Dunlop sportmax egy szezont futott elöl dunlop sportmax de ez elfáradt! Mit ajánlotok vegyek Dunlop s.. előre vagy próbálkozzak másikkal?Így vettem a mocit.
Az évjáratát azért megnézem, egy osztrák gumiscégnél állt sokáig.
Bár nem pályázok, max ha egyszer felmegyek egy évben, azért jó lehet ilyen áron, ha nem túl öreg!
Köszi all!
Esőgumi?
40.000-ért adnák újban párban a Rennsport-ot.
Kéne egy kis segítség. Jó áron tudnék venni új Metzeler Rennsport gumikat (első-hátsó) a 600RR-emre. Szerintetek milyen gumi? Itthon nemigen találok róla semmit. Eddig Michelin Pilot Power 2CT-m volt fenn.
Üdv,
Jocee
A Continental Contimotion gumiről mit tudtok?Tl1000-re gondoltam.
vevő lennék új vagy újszerű sportsmart gumira párban 190-55-ös hátsóval
CBR 600f-en van hátul Dunlop sportmax egy szezont futott elöl dunlop sportmax de ez elfáradt! Mit ajánlotok vegyek Dunlop s.. előre vagy próbálkozzak másikkal?Így vettem a mocit.