De van tÚra gumim és Diablo Supercorsa használt 2db.15000ft/db.A vágás 1000 ft/ db ha nem felel meg az én mintám akkor megrajzolod és olyanra vágom.Amit én vágok hasonlít a Bridgeston 002-es re.
Semmi Gond :) De ha kicsit jobb idő lesz motorral letudok nézni mert Vecsésen dolgozok, és innen 13km ami nem vészes. Vagy ha tudok kocsit intézni akkor azzal leviszem a gumikat. Amúgy milyen árban vágod a gumit ?. Illetve ha van valami használt de jó hátsó gumid 150/60/17-es méretben az is érdekelne persze reális áron :) Lehet utcai/sport gumi is,
Valószínűleg a rossocorsa mellett fogok dönteni. Nekem is hasonló volt a sejtésem a mintázatból...minél puhább annál kevesebb a minta.
Köszönöm a megerősítést.
"Véletlen" igen
Dragon Supercorsa, Diablo Supercorsa és Diablo Superbike keménységek:
SC0 (fehér) Supersoft
SC1 (kék) Soft
SC2 (zöld) Medium
SC3 (citromsárga) Medium/Hard
SC4 (narancssárga) Hard
De te lehet, hogy a Pirelli termékpaletta közötti keménységkülönbségekre vagy kíváncsi. Amit szerintem nem nagyon skáláznak be és nem nagyon hasonlítanak össze, mivel nem azonos felhasználásra készülnek. Így max. tippelni mernék, hogy a legkeményebb az általad leírtak közül a Strada (utcára), majd puhább a Rossocorsa (utcára/pályára) és legpuhább a Supercorsa (pályára). A fenti lista pedig a Supercorsa-n belüli keménységek jelölése.
Szia, az oldalfal repedezés Pirelli/Metzeler (Diablo, Racetec) "betegség", de nem kell neki jelentőséget tulajdonítani. Ha megnézel egy új gumit, akkor annak az oldalfalán is látszódnak a hullámos ívek, csak azon még nem, vagy csak kismértékben vannak szétnyílva.
Úgy tudom, hogy valami ilyesmi, legkeményebb van felül.
Strada
Dragon
Diablo (sima diablo)
Rosso
Corsa III
Supercorsa
Üdv
Érdekelne, hogy eladó még? Elérhetőség?
www.ducatiklub.hu
Ducati monster 800,900,1000re keresek hátsó 5.5es felnit.
hittman@vipmail.hu
köszi!
Valószínűleg a rossocorsa mellett fogok dönteni. Nekem is hasonló volt a sejtésem a mintázatból...minél puhább annál kevesebb a minta.
Köszönöm a megerősítést.
Dragon Supercorsa, Diablo Supercorsa és Diablo Superbike keménységek:
SC0 (fehér) Supersoft
SC1 (kék) Soft
SC2 (zöld) Medium
SC3 (citromsárga) Medium/Hard
SC4 (narancssárga) Hard
De te lehet, hogy a Pirelli termékpaletta közötti keménységkülönbségekre vagy kíváncsi. Amit szerintem nem nagyon skáláznak be és nem nagyon hasonlítanak össze, mivel nem azonos felhasználásra készülnek. Így max. tippelni mernék, hogy a legkeményebb az általad leírtak közül a Strada (utcára), majd puhább a Rossocorsa (utcára/pályára) és legpuhább a Supercorsa (pályára). A fenti lista pedig a Supercorsa-n belüli keménységek jelölése.
Valaki meg tudja mondani, hogy a Pirellinél, hogy van a keménységi (lágysági) sorrend? (strada, supercorsa, rossocorsa)
Előre is köszi!