Szia!
Én biztosan a Diablót választanám.
Közútra teljesen megfelelő és a motorozási stílusodat teljesen ki fogja szolgálni.
Ha adsz egy levelezési címet,ajánlok mellé még lehetőségeket,amik megfelelnek ehhez a motorozási stílushoz.
Üdv
Általában ha motorozok,akkor Aggtelek környéke,eléggé kanyargós,bár nem vagyok még az aki nagyon döntögetné.
Mondjuk azt még nem tudom pontosan,hogy a Pirelli az mellik típus pontosan...
Szia!
Nagyon egyszerűen eldöntheted a két gumi közül melyiket válaszd.
Mire van szükséged?
Az egyik egy túrás (DIABLO) gumi,a másik pedig sport (D208)
Van nálam is mind a kettő.
Ha ki tudod használni a sportgumi adottságait,akkor érdemes lehet azt választani,de közútra,ha nem olyan helyen laksz,hogy kanyar-kanyar hátán,nem biztos,hogy érdemes,mert hamar kockára vágod,utána meg rossz lesz vele közlekedni.
Hali!
Ugyanúgy vagyok,mint Te! Én cserélem egyben,szerintem nem szerencsés,ha más az első-hátsó gumi tulajdonsága. Inkább eladom a levett gumit kicsi pénzért.
Eladó egy 180/55, 120/70-es Continetal RoadAttack páros. Saját motoromon volt (VTR1000F) kb. 3000km-t futottak, hibátlan, javításmentes gumik. A hátsó 1510, az első 1110-es DOT számú. Az elsőn szerintem új korában se volt nagyobb minta a contiattack felirat is olvasható a futófelületen kb.3,5mm, a hátsó középen kb. 4,3-4,5mm. Pécsen személyesen is átvehető. Ár: 25000 Ft.
de van az euroringen egy srác aki tökig dönti a motorját és komoly időket megy pirelli angel-lel. nekem az is volt fent és szerintem azzal is el tudsz menni 10-12 ezret s tapadni is fog, sőt ha esik az eső abban mindkettő még jobb mint a többi.
igen igen éretlek. nem vagyok egy nagy versenyző, lenne benne bőven autópálya , ezért is kérdeztem melyik bírja, mert nem szeretném ha a közepe 5-6.000 km alatt teljesen elkopna. köszönöm a segítséget
Én biztosan a Diablót választanám.
Közútra teljesen megfelelő és a motorozási stílusodat teljesen ki fogja szolgálni.
Ha adsz egy levelezési címet,ajánlok mellé még lehetőségeket,amik megfelelnek ehhez a motorozási stílushoz.
Üdv
Mondjuk azt még nem tudom pontosan,hogy a Pirelli az mellik típus pontosan...
Email cím: 66steven@gmail.com
Üdv: István
Írj egy levelezési címet és mutatok rengeteg lehetőséget első gumira.
Üdv
Nagyon egyszerűen eldöntheted a két gumi közül melyiket válaszd.
Mire van szükséged?
Az egyik egy túrás (DIABLO) gumi,a másik pedig sport (D208)
Van nálam is mind a kettő.
Ha ki tudod használni a sportgumi adottságait,akkor érdemes lehet azt választani,de közútra,ha nem olyan helyen laksz,hogy kanyar-kanyar hátán,nem biztos,hogy érdemes,mert hamar kockára vágod,utána meg rossz lesz vele közlekedni.
A két gumi közül szerintetek melyiket válasszam:
-Pirelli Diablo
-Dunlop Sportmax D208F
Párban egy árban lenne mindkettő.
Ugyanúgy vagyok,mint Te! Én cserélem egyben,szerintem nem szerencsés,ha más az első-hátsó gumi tulajdonsága. Inkább eladom a levett gumit kicsi pénzért.
Ha jól látom a hirdetésedben 120/60 írtál. Nem tudom az jó a 120/70 helyére.
első Soft 22eft 120/70/17
Hátsó Medium 21.eft 180/55/17
Egyben 40eft
600-as Honda Hornetre keresnék első gumit(120/70 17).Leginkább túra és város! Hátul most Bridgestone bt-021 van.
Köszönettel: István
sok szerencsét