eladó 2 pár metzeler racetec k1-és k2 használt slickgumik. méretük 120/70-17 és 190/55-17 . a hátsók legalább 95 %-osak, az elsők kb. 75-80 %-osak. évjáratuk 2005, viszont jó helyen tároltak ! csak egyben eladók, ár 25 eft. pestmegye 0620/992-4528
Ha jövő hétig tudsz várni,lesz egy Avon meg Bridgestone gumim 0-km-es,használt árban.Konkrétumot majd csak a jövő héten tudok!
Adatlapomon van email cím,küld el a tiéd és majd oda írok!
Helló!
929rr-hez keresnék sport-túra gumikat 120/70, ill. 190/50 R17-es méretekben. Kb. 30-40 körül. Nem baj ha pár éves csak jó állapotú legyen, ne legyen elkopva. Ha tud vki olyan helyet esetleg ahol 0km-es pár éves gumikat lehet beszerezni jó áron akkor azt szivesen meghallgatom.
Köszi.
Jaja még a régi, 98as. Elöl 110/90 V18 hátul: 150/90 V15.
Nem is a keresettel van a baj mert az most nincs hanem az árakkal. Horror.
De a legendásan szar futóművön legalább jó gumi legyen. Jobb mint ami most van rajta :)
valaki aki használta, mi a vélemény? Milyen keverékek vannak? Melyiket érdemes használni?
Esetleg Pirelli Diablo Supercorsáról egy kis infót :)
A képen látható hibátlan állapotban.
27000Ft a garnitúra!
megadtam egyszer de megadom mégegyszer,h neked is meglegyen. :-) lacc19@citromail.hu
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Azért mondtam,hogy ne itt,mert nem fér ide az ajánlatom. :)
Ezért írd le a levelezési címedet.
Eladó 1000km-es BS Battlax Hypersport garnitúra olcsón:
http://racing-bazar.hu/alkatre...
Ha jövő hétig tudsz várni,lesz egy Avon meg Bridgestone gumim 0-km-es,használt árban.Konkrétumot majd csak a jövő héten tudok!
Adatlapomon van email cím,küld el a tiéd és majd oda írok!
Én tudnék neked ajánlani és ráadásul nem is vagyok messze tőled. :)
Írd meg a levelezési címedet és ajánlok neked gumikat.
Üdv
929rr-hez keresnék sport-túra gumikat 120/70, ill. 190/50 R17-es méretekben. Kb. 30-40 körül. Nem baj ha pár éves csak jó állapotú legyen, ne legyen elkopva. Ha tud vki olyan helyet esetleg ahol 0km-es pár éves gumikat lehet beszerezni jó áron akkor azt szivesen meghallgatom.
Köszi.
16e-ért tudok hozni athenát, ha érdekel, adatlapon elérhetőségem.
Tudok segiteni Bridgestonban! Adatlapomon elérsz!
Nem is a keresettel van a baj mert az most nincs hanem az árakkal. Horror.
De a legendásan szar futóművön legalább jó gumi legyen. Jobb mint ami most van rajta :)
Próbáld meg itt