Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! 130/ 80/17 használt krosszgumit keresek.ha valaki tud segítsen. köszi.
Ment...
Szia Pityusz!
Küldj egy levelezési címet és küldök neked sok variációt,jó áron... :)
Pl Pilot Road2 ami neked nagyon is megfelelő lenne,mert a közepe keményebb,így nem nagyon kopik,a szélei viszont puhák és ha picit kanyarogni szeretnél,akkor is megállja a helyét.
Urak!

CBR XX-re keresek 180-as gumit,ami nem 3-4e km-t bír és valamennyire tapad is!
Nem vagyok kanyar vadász itt az alföldön...
Alig használt érdekel TÉLI áron...
De!
Olyan 8-9 mm középen!
Üdv Mindenkinek.

Eladó 2db mitas enduró gumi egy első és egy hátsó.
A gumik nem sérültek az első 90%-os a hátsó pedig 70%-os.
Bárkinek bármilyen kérdése van az keressen bátran.
ez egy olyan ár amin érdemes elgondolkozni
középen mekkora a bütyök?
Talán nem a "kopott" gumi volt az oka?
az a műszaki ok az nem az hogy a víz lefolyjon az útról? ezért ilyen púpos az út ?
3500ft!
six days mennyi zseton?
amúgy a fac kivan hogy nem írsz árakat sehová
Mára meg leengedett teljesen a hátsó. Eléggé határeset volt, mert vasárnap még izzítva volt elég rendesen (240) a Gánt-Majk szakaszon Mikor hazaértem vettem csak észre, hogy kilátszik már a vászon Igaz már csúszkált elég jól, de betudtam a hideg kopott gumi párosnak
Azért ezen is az látszik,hogy balos kanyar jobban megy,de egyébként egyszerű a válasz.
Egy első gumi kibír 2-3 hátsót,tehát az elsőn jobban kijön ez a dolog,mert a hátsó hamarabb lekopik. :)
Köszi a válaszokat. Kétjobbkezes vagyok és az út is lejt De a hátsó keréken ez miért nem látszik? Lehet ott is ugyanez a helyzet csak ott még van mindkét félen minta és nem annyira szembetűnő. Majd rámérek ráérős időmben
130/80R17 vadonat új!
Hali! Valakinek?
hoppá, én váz hibára gyanakodtam, de lehet, hogy neked van igazad
Igen, mivel a jobb forgalmi sáv műszaki okok miatt jobbra lejt, így a bal oldala kopik "féloldalasra".
Szia!
Jobb kezes vagy igaz? :)
Minden jobb kezesnek a gumi bal oldala jobban kopik.
De elnézve a képet amit felraktál,ez még nem is olyan vészes különbség. :)
Egyébként ha még nincs helyette másik,akkor tudok ajánlani.
Üdv