Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs tipust nem mondtál mi kell azt írtam ami van
20.000 Ft ért is lehet motort venni ennyi erővel
Köszi, körbenéztem, vannak kedvezőbb árak is... 200 Euro alattiak u.i. gumik.
Metzeler Lasertec párban 210 euró
Pirelli MT 66 párban 222 euró
Portimao.
Egy kis adalék még a beszámolókhoz.
Teszteltünk egy DUNLOP 16.5 slick MADEIN JAPAN gumit.
Végeredmény: még ha ingyen adják akkor se tedd fel!
Melléklet : kép (tipus és gyári szám)
Konkluzio : az életed és a motorod sokkal többet ér
Sziasztok!

A következő méretű új gumik kellenének:

3,25x19 vagy 100/90 R19 és
4,00x18 vagy 120/90 R18

Utcai mintázatúak érdekelnek csak amik azért fognak is. Suzuki GT 550-re kell.

Köszi,
W.
köszi szépen de csak tapasztalatok érdekelnek mivel külföldön élek ezért nem hiszem hogy ide szeretnéd postázni
Sziasztok,
RSV mille-ra tervezek uj gumikat venni. esös idöben enm tul meleg aszfalton használnám tehát jo lenne ha hamar melegeden és azért tapadna is :D
én Pirelli Angel ST-re gondoltam véleményeket, tapasztalatoakt várok.
elöre is köszi
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
krossz és enduro alaktrészek sokféle típushoz! nézz be, megéri!
KROSSZGUMIK!
Sziasztok olyan kérdésem volna a hozzáértőktől, hogy a Bridgestone BT10-es az sport gumi volt? Oké, hogy nem mai darab, de pl a D207-es dunlop-al egy kategória?
Nekem is elforgott esőben jópárszor, de ha megszokod még bulis is ez, persze ésszel kivitelezve.
Na meg nem egy esőgumi a corsa3 nem a vizenfutó teljesítményéért vesszük. Minden körülmények között jól teljesítő gumi nem létezik. Mindenki döntse el neki mire van inkább szüksége. A corsa3 a motorosnak leginkább passzoló időben teljesít a legjobban!
Nekem a 954 nyomatékból tekergette 50km után is esőben.4.-5.-ben is simán megforgott.
Az igaz, hogy hidegben egy kicsit tényleg nehezebben melegszik, esőben az átlagos sportgumi viselkedését hozza, nekem nem volt gáz vele esőben menni
Annyit azért hozzáfűznék,hogy esőben qrva szar a Corsa3!És hidegebb időben elég sok kell neki hogy felmelegedjen.
Hali. Én már 3 szezont mentem ( persze nem egy gumival ) Pirelli diablo corsa III-mal, nekem eddíg ez a gumi jött be legjobban. Két komponensü gumi a széle jól tapad, lábtartóig lelehet tenni vele a vasat jó visszajelzések mellett. Keményebb közepe végett nem kopik olyan hamar kockásra. Ez a fajta gumi biztos jó választás!
Heló Sv 650re szeretnék pirelli diablo gumit szerintetek jó választás lenne?
Motorgumik eladók használt és új, sport, túra, cross. Pl:Cross:80/100-21 Dunlop D739FA 10000Ft, 100/100-18 Dunlop D756 12000Ft.

06306178593
Ebben egyetértünk
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
krossz gumik OLCSÓN eladók! nézz be, megéri! egyéb alkatrészek és kiegészítők is vannak krossz/enduro motorokhoz!
Michelin power 2 komponensű 190-es gumi 5000Ft
katt
Földiek tartsunk össze !
Hogy csinálod hogy mindíg ott és akkor vagy amikor és ahol kellesz?
Hálás köszönetem! Itt Bodajkon is van szerelő, de lehet hogy móri JSI lesz, ha még vannak ott és nem zártak be évekkel ezelőtt
Ma voltam kint öcsémmel ketten a kis NSR-el, nagyon szépen húz, élmény volt vele menni.
Irány a gumisműhely, kiszedik vulkanizálják és kész is . Sztem a JSI meg is csinálja gyorsan.
Sziasztok!
NSR 125-ös kétütemű sportgépemen miután gyorsan eresztett le, észrevettem hogy van egy SZÖG a hátsó TUBELESS gumimban.
Le kell cserélni? Ki kell húzni a szöget? Mi a teendő TUBELESS guminál (tömlő nélküli)?
Briant csak ajánlani tudom mindenkinek! Gyors,korrekt, segítőkész kolega!Remélem nem ez volt az uccsó üzletelésünk!