Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Véleményeket kérnék egy bizonyos gumitípusról, mert lehet jövőre ilyet tennék fel.
Continetnal ContiTwist SM H TL (100/80-17, 130/70-17)
Honda CBR125-re lenne.
Nekem is berepedezett valamikor, de 20e-ret tuti belehajtottam az elsőbe...
Minden képp kellet egy új gumi. terep mintához képest szerintem aszfalton nagyon jó és sajnos nagyobb részt aszfaltozok mint terepezek. Meg hát ugye a gép első kerekén is mástörténik mint hátul. Meglássuk, ja és szeretem ha egyforma van elöl hátul
Ha ennyire szar volt hátul akkor szerinted? Nem értem minek vettél előre is
Sziasztok!

Heidenau K60-as gumiról mi a véleményetek /hajtott keréken/? Mert én újonann vettem egyet ,és sárba, enduro körülmények közt nem ájultam el tőle. A kis pöts 80as gépnek ilyen vizes-füves-földes úton múltkor 4.ben járt a hátsója . Aszfalton nagyon okés, bár kopik rendesen, de nyilván nem aszfaltra van kitalálva. Igazából jóval többet vártam egy ilyen mintától, de én vagyok tapasztalatlanságomból adódóan maximalista vagy ez tényleg nem egy fogós terepgumi? Az öntisztulása sem győzött meg annyira... Most vettem előre is, de erről még nem tudok nyilatkozni sokat.

?
Engem csak az bosszant , hogy nagyon kímélő üzemmódba használtam(6000km)...még a közepén láthatő a Conti Attack felirat is és erre a legszélén ahol talán még aszfaltot sem ért fogja és berepedezik...
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
19-es és 21-es krosszgu,mik eladók! jó áron! nézz be, megéri!
Jó gumi. Nekem 5-6000km körül bírt. Tapadt rendesen, Hringen is voltam vele, elég puha, hamar bemelegszik. Sosem csúszott meg!
Most is van otthon egy hátsóm...
Az, h ez szokott lenni vele. Használj SportAttack-ot, az nem fog repedezni, és jobban is tapad. Nekem is az van.
Használható még. Addig használhatod ameddig el nem kezd a közepe a guminak kagylósodni. Ez is egy típusbetegségük...
Kötözködj nyugodtan
De a D208-as kb. 10 évvel ezelőtti termékpaletta része
mennyiért duks77@freemail.hu
pirelli diablo se mai gyerek
brian köszönöm a segítséget.további szép estét
keresek olcsó d207 gumit 160-165 / 17es méretben ha van valakinek ötezer körül
Attól függ melyik verzió van neked
"Sima D208"
D208RR
D208GP-Racer
D208GP

Feltételezem, hogy a sima. Hogy mennyit megy el, az főleg rajtad múlik Ha nem állatkodsz, akkor kb. 8e km várható tőle. A tapadása több, mint elegendő, pályára is felmehetsz vele.
brian mondhatnál pár dolgot erről a gumiról.tapadás ilyesmi mennyit megy el?
Nem mai gyerek
dunlop d208-tipusú gumiról mi a véleményetek?
Szia!
Én biztos cserélném,fékkel-gumival-futóművel nem érdemes kisérletezni.
Sajnos annál a típusnál ez jellemző A repedés(ek) mélységétől és a biztonság fontosságától tenném függővé, hogy használható-e
Szevasztok!
Segítségeteket kérném... kb. 8000km futott Conti Road Atack első gumim bal oldalán a legszélén lévő mintákba repedést véltem felfedezni:S Szerintetek mi lehet az oka?Kukába való vagy használhatók még?
Előre is köszi a segítséget!
Keress meg email-ben vagy telefonon, van néhány lehetőség
Pl.
120/70 ZR17, Új Pirelli Diablo, (2006.)
190/50 ZR17, Új Pirelli Diablo, (2006.)
ITT elérsz.
sziasztok...
a bt 021-et raknék hayabusára...Mi a véleményetek rola?
De más páros is érdekelne,ha van jó áron valakinek ...Akár használt is jó állapotban... 120/70 190/50
Nem pályázok...
egyszoval egy rakás sz@r
BT014 Gyorsan kopó, de kevés tapadással bíró konstrukció.