Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze.
Itt nézelődj: http://www.kepesmotor.hu/sport...
(Bocs, de olyan helyről netezek, ahonnan nem lehet linkelni :S)
Szia Brian
Ha jövőhéten megkeresnélek hogy kellene nekem párezer forintért kawa z 750 re hátsó gumi tudnál segíteni benne?
Nem vagyok Pirelli párti, de sportos motorozáshoz jó a Diablo Corsa.
A gyártási idő pedig mellékes, főleg tárolás kérdése, hogy feltenném-e.
Sziasztok!

Brianhez lenne kérdésem, illetve a véleményedet szeretném kikérni két témában. 1 : Jó gumi e a Pirelli Diablo Corsa? 2 : Lehet e valami "baja" egy guminak ami vadi új, viszont 2006-ban gyártották?

Holgi
De azt nem tudhattad, hogy én meddig "tárolom" ott
Tisztában vagyok vele csak így egyszerűbb volt megfogalmazni lehet h a motorokhoz még zöld vagyok,de a net-hez azért konyítok valamicskét

A könyvjelződ csak addig él, amíg nem frissítem a hirdetést! Inkább az elérhetőségeim mentsd el!
Metzeler Rennsport akcióból van még néhány pár, (120+180) igen-igen jó áron! Részletek itt:
Metzeler Akció!
Igen sajnos az új gumik ezen az áron kezdődnek párban ,de látom nálad jó nagy kínálat van és az árazás is "barátibb" a link könyvjelzők közé bekerült...
Én elfogadnám ezeket az árakat is, csak pakoljanak az új gumikra még 2-3mm-rel több futót. Ez kb dupla km-t jelentene.
Nem hinném, hogy ne tudnák megoldani a gyárak, csak ugye ez nem összeegyeztethető az érdekeikkel.
Úgyhogy az összes gumigyár .
A magyar pénztárcához pofátlanság, de azért az árat nagymértékben meghatározza, hogy milyen gumiról beszélünk (sajnos) . Az 50-60-nal ráadásul sajnos sokat sem mondtál, mert pl. a D211GP 110e Ft/pár
Ha gumira van szükséged, engem bátran keress!
ITT nézelődj és
Na igen a "tonnában" nem sok motor-gumi van inkább szgk-ra hoz nyilván ez a keresettebb idén már úgy sem lesz sok lehetőség motorozásra nem is tervezek néhány karikánál többet inkább az eszemre hallgatok,mint a zsebemre és megveszem a megfelelő méretet egy megbízhatóbb helyről bár 50-60 rugót elkérni 1 pár gumiért szerintem pofátlanság
azért, mert ez a méret most már, hogy válság van kint is keresett. Na meg megjelentek a románok szlovákok, ukránok, akik ráígérnek a magyar használt-gumisra.
Szia!
Nekem van megfelelő méretű gumim a számodra!
Ha érdekel keress meg!
Én csak a gyári méretet raknám fel...
Ha tonna számra hozza, akkor szerintem mégis az sántít, hogy nincs 180-as méret abban a "tonnában" ?
Te meg azért veszed meg, mert 1x közel van, mert 2x szép a gumi, igaz 3x nem a rávaló méret....
Köszönöm a segítséged brian!
Szóval nem lesz gond Azért cserélném mert ez egy árban nagyon kedvező lehetőség bár nem tudom h megbízhatok-e benne mert németből behozott gumi. 1 fazon aki 1 utcával lakik lejjebb hozza tonna számra őket többnyire használt v alig használt gumik.Állítólag nincs velük gond a környékről mindenki hozzá jár autósok,motorosok és amit kinéztem szerintem még fel sem volt szerelve még "szőrös" és nincs rajta semmilyen sérülés vagy kopás remélem nem baszok rá
Elado uj gumik:

Pirelli Diablo Rosso 120-180/55: 49.000 Ft
Bridgestone BT-016 Hypersport 120-190/50: 55.000 Ft

Együtt a két pàr 95.000 Ft.
Ha nagyon akarod lecserélheted, de minek? Tele van jobbnál jobb 180-as lehetőségekkel a piac
Üdv!
Kéne egy kis segítség srácok 1 zöldfülűnek a gumikkal kapcsolatban,
konkrétan a gumi méretről lenne szó mégpedig; a gyárilag szerelt méret és ami jelenleg a motoron van hátul 180/55 ZR M/C 17" ezt lecserélhetem 170/60 zr 17" méretűre és ha igen lesz-e valami hátránya minden hozzáértő tanácsát örömmel várom és előre is köszönöm. "Briant keresd a gumitopicban....."
Sziasztok!
Vadonatúj! Dunlop Qualifier gumi párban:
DUNLOP
49999 FT
Keress bátran és megegyezünk!
Gumicsere előtt állok én is:

Ha tudtok jóárasított: Sportec M5-öt vagy Pilot Power 2ct-t, a szokásos méretekben (120/70, 180/55) ne habozzatok szólni!

ugyanitt

Pilot Road párban extrém jó áron eladó!
Szia! Én Dunlopot vagy Bridgestont ajánlanék pl BT23-at a pár a Busára nálam 66980ft. Adatlapomon elérsz!
Szinte kizárt, hogy legyen Már csak a készlet erejéig van, ami perpill már csak kb. 6 db!
Szia Brian,

Engem is tavasszal érdekelne új gumi (D209 GP-Racer).
Előreláthatólag lesz még akkor is?
Gondolom drágábban...