Brianhez lenne kérdésem, illetve a véleményedet szeretném kikérni két témában. 1 : Jó gumi e a Pirelli Diablo Corsa? 2 : Lehet e valami "baja" egy guminak ami vadi új, viszont 2006-ban gyártották?
Igen sajnos az új gumik ezen az áron kezdődnek párban ,de látom nálad jó nagy kínálat van és az árazás is "barátibb" a link könyvjelzők közé bekerült...
Én elfogadnám ezeket az árakat is, csak pakoljanak az új gumikra még 2-3mm-rel több futót. Ez kb dupla km-t jelentene.
Nem hinném, hogy ne tudnák megoldani a gyárak, csak ugye ez nem összeegyeztethető az érdekeikkel.
Úgyhogy az összes gumigyár .
A magyar pénztárcához pofátlanság, de azért az árat nagymértékben meghatározza, hogy milyen gumiról beszélünk (sajnos) . Az 50-60-nal ráadásul sajnos sokat sem mondtál, mert pl. a D211GP 110e Ft/pár
Ha gumira van szükséged, engem bátran keress! ITT nézelődj és
Na igen a "tonnában" nem sok motor-gumi van inkább szgk-ra hoz nyilván ez a keresettebb idén már úgy sem lesz sok lehetőség motorozásra nem is tervezek néhány karikánál többet inkább az eszemre hallgatok,mint a zsebemre és megveszem a megfelelő méretet egy megbízhatóbb helyről bár 50-60 rugót elkérni 1 pár gumiért szerintem pofátlanság
azért, mert ez a méret most már, hogy válság van kint is keresett. Na meg megjelentek a románok szlovákok, ukránok, akik ráígérnek a magyar használt-gumisra.
Ha tonna számra hozza, akkor szerintem mégis az sántít, hogy nincs 180-as méret abban a "tonnában" ?
Te meg azért veszed meg, mert 1x közel van, mert 2x szép a gumi, igaz 3x nem a rávaló méret....
Szóval nem lesz gond Azért cserélném mert ez egy árban nagyon kedvező lehetőség bár nem tudom h megbízhatok-e benne mert németből behozott gumi. 1 fazon aki 1 utcával lakik lejjebb hozza tonna számra őket többnyire használt v alig használt gumik.Állítólag nincs velük gond a környékről mindenki hozzá jár autósok,motorosok és amit kinéztem szerintem még fel sem volt szerelve még "szőrös" és nincs rajta semmilyen sérülés vagy kopás remélem nem baszok rá
Üdv!
Kéne egy kis segítség srácok 1 zöldfülűnek a gumikkal kapcsolatban,
konkrétan a gumi méretről lenne szó mégpedig; a gyárilag szerelt méret és ami jelenleg a motoron van hátul 180/55 ZR M/C 17" ezt lecserélhetem 170/60 zr 17" méretűre és ha igen lesz-e valami hátránya minden hozzáértő tanácsát örömmel várom és előre is köszönöm. "Briant keresd a gumitopicban....."
Itt nézelődj: http://www.kepesmotor.hu/sport...
(Bocs, de olyan helyről netezek, ahonnan nem lehet linkelni :S)