Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát megmondom öszintén a 014 nekem nem jött be pikk pakk lekajálta a motor, és csuszkált mint a dög sokat kellet melegiteni és ezért brutálisan is kopott a hátsóm 4500at birt ki az elsö picivel több mint 6000-et, éshát valjuk be ez nem jó reklám
Ez csak az én véleményem volt,lehet tévedek
Annyiért ajándék lenne
Tudom a gyári méret lenne az igazi de 40000FT Brigestone Bt 014 es.120.-- 190 gumi új az jó ár!Nem akartam ki hagyni!
Végül is a felni határozza meg,és azt már a gyárban kitalálták,hogy ekkora felnire mekkora gumi kell.
Ill. kanyarodna nem fordulna
Hali
Nem belepfázásért de szerintem a 180-as gumival könnyebben fordulna a gép mint a nagyobbal.Szerintem csak gizdább lesz de jobb nem.Ez csak az én véleményem
álltalában a müszakin a gumi állapotát nézik, meg azt hogy utcai, azt hogy milyen széles azt nem föleg mert alig szélesebb a gyárinál, kicsit nehezebben fog kanyarodni a 180asnál, de ez felnifüggő. üdv
Meg kell nézni ,hogy nem lesz-e púpos ha felteszik a felnire,de szerintem gond nélkül fel lehet rakni rá.
Üdv!Srácok valaki tanácsod adna nekem!Motor gumik terén lenne egy kérdésem!Most szeretnék gumit cserélni DE!Suzuki Gsr 600-as gépemre szereztem gumit JÓ ÁRON!
Az GYÁRI GUMI méret 120-180as.Lehet 190est rakni hátra?
A zsaruk nem szívóznak,műszakin átmegy,baj a gépnek ha szélesebb gumi van rajt?Köszönöm válaszotok!
vagy skypon
Eladó jó állapotú endurógumi! 90/90-21-es, ha érdekel írj mailt: blackbull94@hotmail.com
a 4.10-et beszorzod 27.5-el ha jól emlékszem, és meg is van a coll méret helyett a rendes
Keress meg email-ben vagy telefonon!
Sziasztok!
40.000ft környékén tud valaki új (első-hátsó)gumit szerezni!?Esetleg 80-90%-os gumit? D209 és Diablo supercorsa előnyben de ha esetleg tudsz ajánlani mást ne habozz! :D
ÜDV
Valaki tudna nekem segíteni van 1 csere gumim és fel akarnám tenni csak nem tudom hogy a 2 gumit hogy hasonlitsam össze méretre
mert az 1-ik 120/90 18 as
a másik 4.10 18 as
hogy lehet átváltani az 1-iket a másik méretre
Első 4, hátsó 5000Ft. Levélben keressetek, thx.
Tudom!
Jelentkezem hamarosan! Húsos első kell majd, ami még kibír jópár ringezést is! Ja és soft kéne. Majd csörgök!

Kösziiii!
Üdv. Tudna nekem valaki néhány infót mondani a Bridgestone BT 021-s első gumiról? Boncteremben nincs róla semmi. Thx.
Nyugodtan használhatsz más típust elöl, mint hátul (sőt más márkát is) De a 209GP és 211GP "szinte" megegyeznek
Amúgy van egy csomó eladó D211-esem
Brian!

D2110GP hátsóhoz lehet D209Gp elsőt feltenni vagy mindenképp D211 kell? (mert akkor úgy veszek gumit előre )
Azért kérdezem mert mindig ugyanazon típusnak kell lenni elöl-hátul azért ez a két gumi eléggé hasonlít egymáshoz
Szerinted?
2 mm van, csak elírtam...
120/70 es qualifier gyári első gumma eladó. van még 4 mm a kopójelzésig, 9 e km van benne.
ára 7 pénz.
Vaki tudna nekem linkelni valami oldalt ahol cross gumikat lehet venni?
Meg szerintem más is van még a dologban, de ezt hagyjuk.
Mindegy, és ha egy mód van rá maradok a dunlopnál, jobban szeretem mint a mezt, bár lehet csak azért mert kicsit más, és ezt már megszoktam.... mindenki olyan gumival menjen, amit blokkig lehet dönteni, és 20ezer km-t elmegy:D
az nem magyar teszt...
több gumit, több ezer km-eren, több tesztelővel, közúton, pályán.... idehaza ez nem működne
és azért megy mindenki d211-el, mert pályán már szinte mindenki ezt használja, ezért evidens, hogy ezek kerülnek a használtgumi hirdetésekbe, és így kerülnek hozzánk utcára... (attól ezek még pályagumik)
régen metz. meg pirellikkel volt teli a hirdetés...