hát megmondom öszintén a 014 nekem nem jött be pikk pakk lekajálta a motor, és csuszkált mint a dög sokat kellet melegiteni és ezért brutálisan is kopott a hátsóm 4500at birt ki az elsö picivel több mint 6000-et, éshát valjuk be ez nem jó reklám
Hali
Nem belepfázásért de szerintem a 180-as gumival könnyebben fordulna a gép mint a nagyobbal.Szerintem csak gizdább lesz de jobb nem.Ez csak az én véleményem
álltalában a müszakin a gumi állapotát nézik, meg azt hogy utcai, azt hogy milyen széles azt nem föleg mert alig szélesebb a gyárinál, kicsit nehezebben fog kanyarodni a 180asnál, de ez felnifüggő. üdv
Üdv!Srácok valaki tanácsod adna nekem!Motor gumik terén lenne egy kérdésem!Most szeretnék gumit cserélni DE!Suzuki Gsr 600-as gépemre szereztem gumit JÓ ÁRON!
Az GYÁRI GUMI méret 120-180as.Lehet 190est rakni hátra?
A zsaruk nem szívóznak,műszakin átmegy,baj a gépnek ha szélesebb gumi van rajt?Köszönöm válaszotok!
Sziasztok!
40.000ft környékén tud valaki új (első-hátsó)gumit szerezni!?Esetleg 80-90%-os gumit? D209 és Diablo supercorsa előnyben de ha esetleg tudsz ajánlani mást ne habozz! :D
ÜDV
Valaki tudna nekem segíteni van 1 csere gumim és fel akarnám tenni csak nem tudom hogy a 2 gumit hogy hasonlitsam össze méretre
mert az 1-ik 120/90 18 as
a másik 4.10 18 as
hogy lehet átváltani az 1-iket a másik méretre
D2110GP hátsóhoz lehet D209Gp elsőt feltenni vagy mindenképp D211 kell? (mert akkor úgy veszek gumit előre )
Azért kérdezem mert mindig ugyanazon típusnak kell lenni elöl-hátul azért ez a két gumi eléggé hasonlít egymáshoz
Szerinted?
Meg szerintem más is van még a dologban, de ezt hagyjuk.
Mindegy, és ha egy mód van rá maradok a dunlopnál, jobban szeretem mint a mezt, bár lehet csak azért mert kicsit más, és ezt már megszoktam.... mindenki olyan gumival menjen, amit blokkig lehet dönteni, és 20ezer km-t elmegy:D
az nem magyar teszt...
több gumit, több ezer km-eren, több tesztelővel, közúton, pályán.... idehaza ez nem működne
és azért megy mindenki d211-el, mert pályán már szinte mindenki ezt használja, ezért evidens, hogy ezek kerülnek a használtgumi hirdetésekbe, és így kerülnek hozzánk utcára... (attól ezek még pályagumik)
régen metz. meg pirellikkel volt teli a hirdetés...
Annyiért ajándék lenne
Nem belepfázásért de szerintem a 180-as gumival könnyebben fordulna a gép mint a nagyobbal.Szerintem csak gizdább lesz de jobb nem.Ez csak az én véleményem
Az GYÁRI GUMI méret 120-180as.Lehet 190est rakni hátra?
A zsaruk nem szívóznak,műszakin átmegy,baj a gépnek ha szélesebb gumi van rajt?Köszönöm válaszotok!
40.000ft környékén tud valaki új (első-hátsó)gumit szerezni!?Esetleg 80-90%-os gumit? D209 és Diablo supercorsa előnyben de ha esetleg tudsz ajánlani mást ne habozz! :D
Valaki tudna nekem segíteni van 1 csere gumim és fel akarnám tenni csak nem tudom hogy a 2 gumit hogy hasonlitsam össze méretre
mert az 1-ik 120/90 18 as
a másik 4.10 18 as
hogy lehet átváltani az 1-iket a másik méretre
Jelentkezem hamarosan! Húsos első kell majd, ami még kibír jópár ringezést is! Ja és soft kéne. Majd csörgök!
Kösziiii!
Amúgy van egy csomó eladó D211-esem
D2110GP hátsóhoz lehet D209Gp elsőt feltenni vagy mindenképp D211 kell? (mert akkor úgy veszek gumit előre )
Azért kérdezem mert mindig ugyanazon típusnak kell lenni elöl-hátul azért ez a két gumi eléggé hasonlít egymáshoz
Szerinted?
ára 7 pénz.
Mindegy, és ha egy mód van rá maradok a dunlopnál, jobban szeretem mint a mezt, bár lehet csak azért mert kicsit más, és ezt már megszoktam.... mindenki olyan gumival menjen, amit blokkig lehet dönteni, és 20ezer km-t elmegy:D
több gumit, több ezer km-eren, több tesztelővel, közúton, pályán.... idehaza ez nem működne
és azért megy mindenki d211-el, mert pályán már szinte mindenki ezt használja, ezért evidens, hogy ezek kerülnek a használtgumi hirdetésekbe, és így kerülnek hozzánk utcára... (attól ezek még pályagumik)
régen metz. meg pirellikkel volt teli a hirdetés...