Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

120/70 -17 Pirelli Az ár irányár :)
Pirelli SC1 csak hátulja van Michelin PowerRace (medium)Pár 40E
Szia! Párban van jó árasított gumid? kawa zx6r-re kellene! Eddig Pirelli Dragon SC volt rajta! 180/120
Szia INI!

Hozd el a gumiaidat egy nap alatt megcsinálom neked!
legzepp@gmail.com
Sziasztok!

Dunlop Pirelli Metzeler utcai és slick gumik eladók minden méretben új és használt egyaránt!
(110-190ig)

70 389 6486
Á, itt mindenki rendes gumit használ. (Dunlop)
Szerintem gyorsan cseréld vissza
Nekem van, keress meg!
Szia!

Haverom XJ 550re nemrég tett egy pár Heidenaut, szélig kidönthető vele. kb 35 ezerből megvan a pár.
www.gumaker.hu
Sziasztok!

Keresek használt, de jó állapotú gumit 160/60-17 méretben. Eléggé sürgős a dolog.

e-mail, de itt is figyelni fogok: aprilia.rx.sm [kukac] gmail [pont] com

Üdv: Pisti
Sziasztok eddig dunlop d211 gp volt most vettem conti race attacot már most érzem nem melegszik fel annyira.Használ valaki ilyet?
Szezon végi gumiakcio 180/55R17 Pirelli SC1 21,5Ft/db Michelin PowerRace (medium) 21,5Ft/db Metzeler Z6 21E/db 190/50R17 DiabloCorsa 20E/db
hóra csinált már valaki "szöges" gumit?
6-os kapupántcsavarból jó lehet? vagy valami acélosabb csavarokkal?
milyen mennyiségű csavart érdemes beletenni? mennyi lógjon ki a gumiból?
egy ilyen gumi recéibe gondoltam 1-1 csavart belefúrni
Na jó, az a pár hét inkább 2 hónap lenne... Ráadásul ez a téli idősza, amikor elég keveset megyek...
arra a pár hétre bakelit gumit is feltehetsz ha ésszel mész,
Sziasztok!

Mi a véleményetek a slick gumikról utcára? Vágva, és nem tartós használatra, csak pár hétre. Egy 640-es KTM supermoto-ra kéne.
Sziasztok,

Vennék Michelin Pilot Power 190/50/17. Jó állapotú használt(tak) érdekelnének!

Köszi,
Hali,

Én megvenném a powert ha jó árban adnád!
?
Sziasztok!
Yamaha XJ 650-re keresek 120/90 18-as gumit. Általános használatra.
Köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Én egy 125ös Dt-re szeretnék új gumit. Elől Bridgestone Bt45F 90/90-es gumi van, és gondoltam, hogy ennek a párját veszem hátulra csak 18" -osban csak azt nemtudom hogy melyik méretben gondolkozzak 130/80 /70, 120/80 , 110/90 /80, 90/90 véleményem szerint keskeny lenne. Véleményeteket szeretném kérni, hogy melyik méretet vegyem meg, illetve, tapasztalatokat erröl a gumiról. Az első gumit még nem nagyon tesztelgetem mert most hátul Mitas enduro gumi van és borzasztóan csúszik.
Előre is köszönöm!
Ha valakinek esetleg kellene van egy 102/70-es Dunlop D209Gp (középen kb 2,2-es profilmálységgel, szélén 2,4) , és egy 120/60-as Conti Sport Attac (középen 2,1, szélén 2,5) 5000 darabja. Mindkettő 17"-os. Ha jól emlékszem a mindkettő 2008-as, de ha vkit érdekel megnézem a dot számát.
Köszi!
Ebben a konkrét esetben Endurance hátsó van a motoron, de a Medium is ugyanolyan keménységű/keverékű középső 5 cm-rel van ellátva, csak a szélén lágyabb.
megtekintés