Nem létezik 190/50-es, csak 190/55-ös és 200/55-ös méret belőle. Az új árától seggre fogsz ülni , mert a D211GP kb. 110e Ft/pár, a D211GP-Racer kb. 75e Ft/pár (Nem listaárak ezek!). Ellenben vannak nálam szép használt D211GP-k és új D209GP-Racer (59e Ft/pár) . ITT nézelődj!
tehát akkor az ideális választás a D211GP köszönöm nem felejtem el és ezt fogok venni.
netán most van?
ugye busa hátra 190 50 17
előre 120 70 17
új kéne és érdekelne az ára is
köszi
hátha van most annyim
de legfejebb novemberre lesz
Üdv!
Mindenre megfelelő gumi nem létezik Ha jó tapadást akarsz, akkor az a gumi nem a futásteljesítményről lesz híres, ha sokáig akarsz egy gumit használni, akkor pedig sajnos a tapadást kell némileg feláldozni. Az hosszú autópálya használat valóban nem a versenygumik erőssége, mert azokat vegyes terhelésre (erős fékezés, erős kigyorsítás, néhány km-es csúcssebesség közelében történő haladás) tervezték, ami változó melegedést eredményez és a tévhitekkel ellentétben a versenygumi magas sebességtől jobban melegszik, mint ide-oda csalinkázástól. Szóval autópályán, tartósan - ~200 km/h valóban túlmelegedhet. Szerencsére manapság már gyártanak többkomponensű gumikat, amelyek ötvözik a tartósságot, a kellő tapadással. Ilyen pl. a D211GP, ami 3komp., vagy a D209GP, ami 2komp. Ezekkel keveréktől és felhasználástól függően 3e-10e km-t lehet menni, a tapadásuk pedig a legjobb az összes létező gumi közül. A Bridgestone gumik (BT002, 003) is alig maradnak el mind tartósságban, mind tapadásban a Dunloptól, de pl. a Pirelli/Metzeler és Continental verseny-sportgumik általánosságban elmondható, hogy kevesebb km-t használhatóak.
Üdv!
Köszi szépen de úgyis csak jövő tavasszal vennék de akkor mindenképpen téged választalak. Néhány dolog ami közhely lehet de nekem nem egyértelmű. Nemrég van busám, nem vagyok profi motoros, de sokmindent hallok mindenkitől ezért viselkedek egy kicsit idióta módjára. Bocs csak nemszeretnék egy rossz gumiválasztás miatt lenyomorodni, ezért lenne pár kérdésem még ha lehet.
Én főleg utazni szoktam nagyobb távokat de van amikor elgurul a gyógyszerem és akkor kéne a jó tapadás. Gyorsulás, kiülős kanyar baromkodás stb, de azt hallottam a versenygumikról, hogy gyorsan melegszik jól tapad ami jó csak állítólag baromi gyorsan kopik és ha egyhuzamban például sokáig egyenesen megyek vele(autópálya) akkor tulhevülhet és akkor megint nem tapad rendesen. Látom értesz a gumikhoz ezért kérdezlek téged, hogy ilyen felhasználási feltételek mellett melyiket válasszam. Ami szimpatikus nekem az a dunlop D211GP amit javasoltál. Ezenkívül a metzeler sportec m5, a michelin power race és a pilot power 2ct valamint a bridgestone bt002 pro esetleg pirelli angel st. Az a baj, hogy mindenki mást mond és én ezért kérem a segítséged.
Abban kérnék tanácsot, ha valaki tudna segíteni, milyen gumi a legjobb választás a hayabusára mivel tavasszal cserélni kell majd.
Elől még a gyári van hátul bridgestone bt014. Le lehet dönteni eléggé de valami jobban tapadó gyorsabban melegedő gumit szeretnék.
sajnos ilyen hidegben nagyon kemény, én is dunlopot használok, ilyenkor le kéne cserélni pirellire vagy metzelerre, még a slickjük is puhább...
marad a leeresztés, de hogy mennyire azt magadnak kell kitapasztalni...
Az érdekelne, hogy a mostani hideg idő-aszfalt miatt változtattok-e a guminyomáson? A konkrét példa: '03 Z1000 Dunlop D211GP hidegen elöl 2,1 hátul 1,9, jó ez így most is?
Üdv mindenkinek!
Eladó szeges gumik és tartozékok a jégmotorozáshoz!
Crossra 21-19-es gumik beszegelve! 15ezer/db
R17-es gumik 25ezer/db 120-as és 180-as gumik.
Kérdezz bátran, szegeket és szakmai tanácsot is adok!
Ha pályázni kell és elfér a 160/60, akkor arra van jó alternatívám:
7. 120/70 ZR17, Continental Race Attack, Medium, (2007.35.) +
7. 160/60 ZR17, Új Continental Race Attack, Soft, (2007.48.): 40e Ft/pár.
Na akkor kezdhetek spórolni.
Tavaszig összejön :-)
Üdv!
netán most van?
ugye busa hátra 190 50 17
előre 120 70 17
új kéne és érdekelne az ára is
köszi
hátha van most annyim
de legfejebb novemberre lesz
Üdv!
Köszi szépen de úgyis csak jövő tavasszal vennék de akkor mindenképpen téged választalak. Néhány dolog ami közhely lehet de nekem nem egyértelmű. Nemrég van busám, nem vagyok profi motoros, de sokmindent hallok mindenkitől ezért viselkedek egy kicsit idióta módjára. Bocs csak nemszeretnék egy rossz gumiválasztás miatt lenyomorodni, ezért lenne pár kérdésem még ha lehet.
Én főleg utazni szoktam nagyobb távokat de van amikor elgurul a gyógyszerem és akkor kéne a jó tapadás. Gyorsulás, kiülős kanyar baromkodás stb, de azt hallottam a versenygumikról, hogy gyorsan melegszik jól tapad ami jó csak állítólag baromi gyorsan kopik és ha egyhuzamban például sokáig egyenesen megyek vele(autópálya) akkor tulhevülhet és akkor megint nem tapad rendesen. Látom értesz a gumikhoz ezért kérdezlek téged, hogy ilyen felhasználási feltételek mellett melyiket válasszam. Ami szimpatikus nekem az a dunlop D211GP amit javasoltál. Ezenkívül a metzeler sportec m5, a michelin power race és a pilot power 2ct valamint a bridgestone bt002 pro esetleg pirelli angel st. Az a baj, hogy mindenki mást mond és én ezért kérem a segítséged.
Előre is köszönöm válaszod!
Üdv: Ákos
Pályázni is és főleg autópályán de városban is egyszóval mindenütt.
A gumiválasztáshoz csak azt mondd meg , milyen stílusban vezetsz, pályára jársz-e ...stb.....
Abban kérnék tanácsot, ha valaki tudna segíteni, milyen gumi a legjobb választás a hayabusára mivel tavasszal cserélni kell majd.
Elől még a gyári van hátul bridgestone bt014. Le lehet dönteni eléggé de valami jobban tapadó gyorsabban melegedő gumit szeretnék.
Előre is köszi mindenkinek.
Széles utat !
Nincs valakinek elfekvőben egy elhasznált hátsó sima endúró 19"-os gumi? YZ-re kellene teljesítményt mérni
marad a leeresztés, de hogy mennyire azt magadnak kell kitapasztalni...
Az érdekelne, hogy a mostani hideg idő-aszfalt miatt változtattok-e a guminyomáson? A konkrét példa: '03 Z1000 Dunlop D211GP hidegen elöl 2,1 hátul 1,9, jó ez így most is?
Előre is köszi.
Csoki
A.
Eladó szeges gumik és tartozékok a jégmotorozáshoz!
Crossra 21-19-es gumik beszegelve! 15ezer/db
R17-es gumik 25ezer/db 120-as és 180-as gumik.
Kérdezz bátran, szegeket és szakmai tanácsot is adok!
Megkaptam a gumit. Köszönöm.
Mindent megtalálsz ITT !
2CT 40.000 Ft
Continental Conti Motion 35.000 FT
190/50-17, - lehetőleg 2ct - túrasport gumira van vmi jó ajánlatod?
7. 120/70 ZR17, Continental Race Attack, Medium, (2007.35.) +
7. 160/60 ZR17, Új Continental Race Attack, Soft, (2007.48.): 40e Ft/pár.
8. 120/70 ZR17, Pirelli Dragon Supercorsa (2008.10.) +
8. 160/60 ZR17, Pirelli Dragon Supercorsa (2003.33.): 25e Ft/pár.
Itt megtalálod illetve a 11751 számú hsz képet is tartalmaz.